题目内容
They ___ do well in the exam.
A. can be able to B. be able to
C. can able to D. are able to
D 【解析】句意:他们能够在考试中做好。can与be able to 都是情态动词,但是两者不能同时连用。故选项AC错误;be able to 在具体的句子中be应该用具体的形式,不能直接写动词原形be;故排除B.they是第三人称复数形式,所以应该用are,故选D。配对阅读。从右栏所给的材料中选择与左栏五个相匹配的旅游目的地信息,并将其字母编号填写在答题卷指定位置上。
1. Steven wants to go to a quiet place. There he can take a walk along the streets and taste the delicious food. 2.I want to go to a theme park. And my mother wants to go shopping. 3.Fred likes going fishing. He doesn't know where to go on his vacation. 4.I live in the south of China. I want to go to the north to see the snow. 5. Alex is interested in history and he likes living in the countryside. | A. China is one of the largest countries in the world. The Great Wall is famous all over the world. B. Lots of children like the Disneyland in Hong Kong. And Hong Kong is also a good place for shopping. C. Paris is a good place to go sightseeing. It has beautiful, quiet streets and it has lots of delicious food. D. Hawaii is a wonderful place. You can go fishing and bike riding there. E. The winter is white in Harbin. You can go skiing and make snowmen. F. America is a beautiful country. The people there are very friendly. G. Thailand has a long history of Buddhism. Its rural(乡村的)scene is really beautiful. |
1._
2._
3._
4._
5._
1.C 2.B 3.D 4.E 5.G 【解析】本文主要谈论几个人兴趣,根据根据兴趣建议他们去那些地方旅游。 1.题意:史提芬想去一个安静的地方。在那里他可以在街上散步,品尝美味的食物。C选项意思:巴黎是一个观光的好地方。它有美丽、安静的街道,而且有很多美味的食物。可知选C。 2.题意:我想去一个主题公园。而我妈妈想去购物。B选项意思:在香港有很多孩子喜欢...你将听到的是介绍Frank的一篇短文,请你根据所听内容填写下面的信息卡(每空不超过3个单词),并将答案填写在答题卷指定位置上。短文听两遍。
Names | Jane and Cindy | |
Ages | Jane is 13 years old. Cindy is 1. . |
|
Birthdays | Jane's birthday is 2. . Cindy's birthday is 3.. | |
Sports and fruit | Cindy likes 4., but she doesn’t like baseball. | |
Favorite subject | Cindy 's favorite subject is 5. |