题目内容
【题目】Leaving Her Mark。
![]()
Molly is a little hose. A few yeas ago,she was badly hurt by a dog. The dog bit all four of Molly s legs and left a large cut in her face. Molly s owner,Kaye Harris,took her to an animal hospital. Doctors there tried their best to save Molly s life,but soon one of her legs became very infected(感染)The only way to save her life was to remove the leg.
At fist,doctors thought Molly would die. But Molly changed their minds. Doctors noticed that she shifted(转移)her weight, and rested her good leg from time to time. They knew that Molly had amazing cleverness and a strong will. She wanted to live. Several doctors operated on Molly,and removed her infected leg. A false(假的)leg was made for her and doctors gave Molly a special horseshoe at the bottom of her false leg. This horseshoe had a stamp of a smiling face in it!
After the operation,Molly walked around on all four legs,as if nothing had ever happened to her!Now,with every step she takes,she stamps a smile in the dirt. Wherever she goes,Molly leaves her mark. Without saying a word,she speaks to people with her kind eyes. Even when she walks away,she leaves an impression.
Molly leaves her mark in other ways,too. Kaye Harris takes Molly to schools,nursing homes, army bases and hospitals. Molly is famous because she makes people smile and gives them hope. A book is even written about Molly!Molly has become a symbol
【1】 A few years ago,Molly
A. fell off the hill
B. was badly hurt by a dog
C. fell into the river
D. was hurt in a car accident
【2】 After the operation,
A. Mollys leg became very infected
B. Molly walked around on all four legs
C. the doctors thought Molly would die
D. the doctors noticed Molly was clever
【3】Molly is famous because
A. she gives people hope
B. she acts in a play
C. she speaks to people
D. she runs fastest
【4】What do you think of Molly?
A. Dangerous. B. Impolite.
C. Hard-working. D. Strong-willed.
【答案】
【1】B
【2】B
【3】A
【4】D
【解析】
试题分析:这篇文章主要介绍的是Molly是一匹特别坚强的马,它著名因为它带给人们微笑,给人们带来了希望。
【1】B细节理解题。根据文章内容Molly is a little hose. A few yeas ago,she was badly hurt by a dog.可知Molly被一条狗伤的很重。根据句意,故选B。
【2】B细节理解题。根据After the operation,Molly walked around on all four legs,as if nothing had ever happened to her!可知手术以后,Molly用四条腿到处可以走,似乎没有事情发生在它身上。根据句意,故选B。
【3】A细节理解题。根据文章内容Molly is famous because she makes people smile and gives them hope.可知Molly著名因为它叫人们微笑,给了人们希望。根据句意,故选A。
【4】D综合理解题。通读全文可知Molly是一匹特别坚强的马。根据句意,故选D。