题目内容

Could you please help me ______ my baby? I am going to do some shopping.

A. look for B. look at C. take care of D. take after

C 【解析】句意:你能帮我照顾我的孩子吗?我打算去买点东西。考查动词短语辨析题。A. look for寻找;B. look at看到;C. take care of照顾;D. take after效仿。根据下文I am going to do some shopping.,结合句意和语境,可知“我”要去买东西,需要有人照料孩子,故选C。
练习册系列答案
相关题目

Mr. Zhang and Mr. Wang work in the same office. They’re good friends.Mr. Zhang says to Mr. Wang in the office,“I would like to have a small party in my home on Sunday evening. Would you and your wife like to come?”

Mr. Wang says,“Thanks a lot. I’d like to. Let me tell my wife about it.”So Mr. Wang goes to the other office and calls his wife. About half an hour later, he comes back and looks very worried.

“What’s up?” asks Mr.Zhang,“Is your wife at home?”

“No,” says Mr. Wang.“She isn’t at home now , but my little daughter is in .My little daughter says her mother goes out to look for her.”

1.What does Mr. Zhang and Mr. Wang do?

A. They are friends. B. They’re cooks.

C. They are teachers. D. They’re office workers.

2.Where will they have a party?

A. In a hotel. B. In their office.

C. In Mr. Zhang's home. D. In Mr. Wang's home.

3.Mr. Zhang wants to come the party.

A. Mr. Wang B. Mr. Wang and Mrs. Wang

C. Mrs. Wang D. Mrs. Wang and her daughter

4.What's the Chinese meaning of the word “ worried" ?

A. 生气的 B. 担心的 C. 高兴的 D. 激动的

5.According to the article , which sentence is NOT TRUE?

A. Mr. Zhang will have a small party.

B. Mr. Wang looks very worried.

C. Mrs. Wang goes out to look for her daughter.

D. Mr. Wang' s daughter is not at home.

1.D 2.C 3.B 4.B 5.D 【解析】试题分析:张先生想在星期天晚上在家里举办一个小聚会,邀请王先生和太太参加。王先生去打电话,回来说太太不见了。 1.题意:张先生和王先生是做什么的?考查细节理解题。根据第一句Mr. Zhang and Mr. Wang work in the same office.,可知他们是办公室同事,故选D。 2.题意:...

Friends are important in our life. Some people even say they can't live without friendship. Friendship is one mind in two bodies. Your friend is the person who knows all about you and still likes you. A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out.

Some friends come into our lives for just a short time. Others come and stay forever. Think about your closest friends. How long have you known each other? Some people say that their family members are their best friends. Others say they have known their closest friends for many years. And some great friends haven't known each other all that long,but know right away that there is a connection or bond between them. Could it be that there is a twin spirit out there for each of us ?

What turns a stranger or acquaintance into a friend? Do you know right away if you are going to like someone? Some people think that any stranger can become a friend if they spend enough time together. That may be true for some people. But one thing most of us agree on is that true friendship seems to happen when people have something in common. Perhaps we can see a part of ourselves in our friends. Maybe seeing the good in them helps us to see the good in us as well.

1.The writer thinks that a real friend is one .

A. who knows all about you

B. who likes you at any time

C. who walks out when the rest of the world walks in

D. who walks in when the rest of the world walks out

2.What does the underlined word "bond" mean in Chinese?

A. 联系 B. 交流 C. 爱好 D. 友谊

3.Most people think that true friendship seems to happen when people .

A. have the same interest in something

B. have the same true friends

C. have known each other for long

D. have something in common

4.Which of the following is TRUE according to the passage?

A. All friends come into our lives forever.

B. If you haven't known each other for long, you can never be friends.

C. Strangers can never turn into true friends.

D. Maybe we can see a part of ourselves in our friends.

5.The best title for the passage will probably be " ".

A. Family members and friendship

B. Real friends and true friendship

C. How to make more friends

D. Ways to get along well with others

1.D 2.A 3.D 4.D 5.B 【解析】文章大意:朋友在我们的生活中很重要。朋友就是了解你的一切却仍然喜欢你的人。一些朋友能永远和我们在一起。朋友也是一面镜子。 1.根据A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out.可知答案,故选D。 2.根据 conn...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网