题目内容

【题目】请阅读下列五位同学的描述,将其与上面的球类运动相匹配。其中有一项为多余选项。

ATennis BBasketball CPingpong DSoccerEVolleyball FBaseball

56.I love beach volleyballs.They are soft(软的)They don't hurt(伤害) us.I have 5 beach volleyballs.My father likes themtoo.

57.Playing pingpong makes me relaxed.It is good for my eyestoo.It's a good way to help me forget my trouble(苦恼).

58.I am excited about playing basketball.I feel very happy when I play it with my friends.I have two basketballs.They are from my father and my cousin.

59.I have three soccer ballsbut I can't play soccer well.I like watching soccer games on TV.Lionel Messi is my favorite star.

60.I think it's cool to play with a baseball bat.But it's difficult for me.When I have more free timeI want to ask my cousin for help.He can play baseball well.

1______

2______

3______

4_______

5________

【答案】

1E

2C

3B

4D

5F

【解析】

五位同学把自己对球类运动的喜好进行了介绍。

1根据第一个表格中介绍“I love beach volleyballs.”,可知他喜欢排球运动,故选E,排球。

2根据第二个表格中介绍“Playing pingpong makes me relaxed.It is good for my eyestoo.”可知她喜欢打乒乓球,故选C,乒乓球。

3根据第三个表格介绍“I am excited about playing basketball.”可知他喜欢打篮球,故选B,篮球。

4根据第四个表格中介绍“I have three soccer ballsbut I can't play soccer well.I like watching soccer games on TV”可知和足球相关,故选D,足球。

5根据最后一个表格介绍可知“我”想学习棒球,和棒球有关,故选F,棒球。

练习册系列答案
相关题目

【题目】先通读下面的短文,掌握其大意,然后从每小题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。(本大题共10小题,每小题1分,共10分)

Tina was a seventeen-year-old girl who always wore a bright smile. She suffered from a disease and had to use a walker most of the time. People didn’t speak to her very often. Maybe it was because she looked______ and people didn’t know how to come near to her. Tina usually broke the ice with people she met with a big “ ____ .”

In one class, I gave the students an assignment (作业) to recite(背诵) a poem. I only made the assignment worth a very small part of their total grade since I knew most of my students would not do it anyway. In the class, one by one each student _____ to correctly recite the poem. Finally, angry and half joking, I said that the next student who ______ recite the poem had to do three push-up (俯卧撑). To my surprise Tina was next. She used her walker to move to the front of the class. ____ she recited, she made a mistake. Before I could say a word, she _____ her walker and started doing push-ups. I wanted to say, “Tina, I was just joking!” But she _____ , continued the poem and she finished the rest perfectly.

When she finished, a student asked, “Tina, why did you do that? It’s not an important assignment!” “Because I want to be like you guys! To be ____ .” Tina said.

Silence fell on the whole room when another student cried out, “Tina, we’re not normal! We are teenagers! We get in ____ all the time.” “I know,” Tina said as a big _____ spread across her face. The rest of the students laughed, too.

Tina got only a few points that day, but she got the love and respect of her classmates. To her, that was worth a lot more than a grade.

1A. different B. strong C. short D. young

2A. Sorry B. Bye C. Hi D. Thanks

3A. started B. planned C. continued D. failed

4A. shouldn’t B. couldn’t C. needn’t D. wouldn’t

5A. Because B. When C. After D. Though

6A. raised B. changed C. threw D. checked

7A. woke up B. gave up C. stood up D. made up

8A. happy B. social C. normal D. fair (公平的)

9A. attention B. thought C. touch D. trouble

10A. cry B. smile C. sadness D. joy

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网