题目内容
【题目】Jessy
![]()
The flight was tiring, but here I am at last, in Sydney! look! Here we are at last! The Sydney Opera House! It looks like shells! It’s wonderful and amazing! And I’m taking the plane to New Zealand on Tuesday. I’ll post again from there.
![]()
Paris is beautiful! We went on a great city tour. We also took a boat ride on the River Seine. And it’s nicer to just sit at a street cafe and watch the world go by. But to tell you a secret. Frank’s disappointed because no one can understand his French!
![]()
We’re staying at a farm in Utah. There is nearly nothing! It’s too quiet. Every morning, we get up really early, and we ride the horses. Then it’s breakfast and more riding—not my idea of fun! So, today I walked to a little town near the farm where they actually have Internet! Next week, we’re shopping in New York. I can’t wait!
【1】Where is Jessy writing from?
A. Sydney. B. New Zealand. C. Paris. D. Utah.
【2】What did Donna and Frank do during their travelling?
A. They visited museums.
B. They took a boat ride.
C. They sat at a street park.
D. They watched movies in the cinema.
【3】Which of the following is TRUE according to Anna's Moments(朋友圈)?
A. It is too noisy around the farm.
B. Her idea of fun is horse riding.
C. She is going to London next week.
D. She cannot use Internet at the farm.
【答案】
【1】A
【2】B
【3】D
【解析】
试题分析:本文叙述了Jessy在悉尼看到的悉尼歌剧院像贝克一样,非常漂亮,令人吃惊,她下一站要去新西兰。Donna 和 Frank在巴黎坐船旅行,Frank感觉很失望没有人能理解他的法语。Anna在美国犹他州的农场上,吃完早饭后她可以骑马,但是她要去农场附近的小镇上才能有网络。
【1】细节理解题。根据here I am at last, in Sydney!可知,Jessy 现在在悉尼,所以这是在悉尼写的,故选A。
【2】.细节理解题。根据We also took a boat ride on the River Seine.可知,他们坐船旅行了,故选B。
【3】.细节理解题。根据I walked to a little town near the farm where they actually have Internet!可知,在农场里没有网络,需要走到农场附近的小镇上。故选D。