题目内容

【题目】Do you often eat out? Pizza Hut is a good place for you.

If you don’t have time to eat out you can order your favorite food at Xinleyuan Restaurant. Here is an order from Anna.

【1】People go to Pizza Hut to eat __________.

A. delicious pizza

B.mapo tofu

C. mutton noodles

【2】You can call Pizza Hut at __________ to order food.

A. 15110375645 B.1335264585 C. 1395264585

【3】Which is TRUE about Pizza Hut?

A. It’s on Jianshe Road.

B. It has only two kinds of pizza.

C. You can have pizza in the evening.

【4】Anna paid __________ for gongbao chicken at Xinleyuan Restaurant.

A. 35 yuan B.16 yuan C. 23 yuan

【5】When did Anna order the food at Xinleyuan Restaurant?

A. At 700 am. B.At 1130 am. C. At 1200 pm.

【答案】

【1】A

【2】B

【3】C

【4】C

【5】B

【解析】

试题分析:本文主要介绍了两家餐馆披萨屋和新乐园餐馆。如果想出去吃饭,可以选择披萨屋。在披萨屋有不同种类的披萨,有大份,中份和小份。如果不想出去吃,可以在新乐园订餐。文中是安娜的订餐表,上面有点的菜,主食,饮料的总价钱,地址和联系电话以及点餐时间。

【1】A推理判断题。根据We have different kinds of pizza(披萨)at very good prices 可知人们去披萨屋可知到不同种类的披萨,故选A。

【2】B细节理解题。根据You can also call 1335264585 to order our food.可知人们可以拨打电话 1335264585给披萨屋来订餐,故选B。

【3】C推理判断题。根据Business hours700 am—1200pm可知披萨屋的营业时间是上午7点到晚上12点,因此你可以在晚上到这里来吃披萨。故选C。

【4】C细节理解题。根据Dishgongbao chicken *1 ¥23可知在新乐园餐馆一份宫爆鸡丁是23元。故选C。

【5】B细节理解题。根据Order time1130 am可知安娜在新乐园点餐的时间是上午11点30故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】完形填空

The Sea Life Center is a really exciting placeThere are so many things to________here and everything is enjoyableIt costs 3.70 for grown-ups,£2 for children and________for over sixties and school groupsIt’s________from 9:00 amto 4:30 pmevery day except 25th and 26th of December

Special________include(包括)hourly feeding times for all the different animals and fishand shows in the sea life theatre________is always there to answer questions about what you’ve seenIf you are in a group of six or more peoplewe_______give you a special guided tour of the centerBut you need to arrange(安排)this at the information desk when you_______

The latest attraction is a big________tunnel(隧道)you can walk throughAll around youyou will see fish swimming—sometimes even over your headYou certainly have the________view(景色)of the undersea worldChildren love it and it’s really amazing for grown-upstoo

When you get________there is a family dining room

serving food

1

Asee

Bdo

Cplay

Dtake

2

Alittle

Bfew

Cless

Dfewer

3

Apopular

Bbusy

Ccrowded

Dopen

4

Achanges

Bprograms

Cattractions

Dperformances

5

ASomeone

BAnyone

CEveryone

DNo one

6

Acan

Bmust

Cshould

Dhave to

7

Areturn

Barrive

Cleave

Dtravel

8

Ametal

Bwood

Cglass

Dstone

9

Aclearest

Bfunniest

Cmost relaxing

Dmost frightening

10

Atired

Bbored

Cthirsty

Dhungry

【题目】阅读理解

A

Soon computers and other machines will be able to remember you by looking at your eyesThe programme works because everyone’s eyes are differentSo in the future you won’t have to remember a number when you want to use a machine or take money out of a bankYou’ll just have to look at the machine and it will be able to tell who you are

The eye-recognition programme is already being tested in shops and banks in the USABritainSpainItaly and TurkeySoonthis technology will take the place of all other ways of finding out who people are

Howeverscientists are working on other systemsMachines will soon be able to know you from the shape of your face or hand or even your smellWe already have machines that can tell who you are from your voice or the mark made by your finger

Eye-recognition is better than other kinds because your eyes don’t change as you get olderor get dirty like hands or fingersAnd even twins have different eyesso the programme can be up to 94correctdepending on how good the technology isSome programmes may only be 51correct of the timeIn Britainit was found that 91people who had tried it said that they liked the idea of eye-recognition

In the future your computer will be looking you in the eyeSo smile

1How does the eye-recognition programme work

AYou write your number

BYou show your ID card

CYou look at the machine

DYou say your name

2The recognition programme of remembering________is already in use

Aeyes and smell

Bfingers and voices

Cfaces and voices

Dhands and faces

3Why can the programme be up to 94correct

ABecause eyes never change

BBecause hands or fingers may get dirty

CBecause people like the idea of the programme

DBecause the programme is widely used around the world

4Which of the following is true

AThe programme is being tested in Japan

BMachines with other systems will also be able to tell who you are

C91people like the idea of the programme in Britain

DComputers can remember you by looking at your clothes

5What does Paragraph 4 talk about

AIntroduction to other kinds of programmes

BAdvantages of the programme

CThe places where the programme is tested

DThe way that the programme works

【题目】Have you ever dreamed about sending a letter to yourself or your friends in the future? While express mail represents high speed,there is another type of mail appearing in China as a new business--future mail.

"The letter should be sent next ' Mother's Day’ and not a day earlier!" Lin Xiaofan,a senior high school student in Hefei,instructs one of the companies offering the service.

Lin Xiaofan wrote the letter to her mother in advance to express her love to her mother for next Mother's Day.

"Offering this service makes people slow down and let them understand the meaning of 'time' in another way," said Zheng Zhimin,manager at a "future mail" company in Hefei. Zheng thinks "future mail" letters are "reminders of care,friendship and love".

While "future mail" is becoming more and more popular,some people are wondering what will happen if the postal address changes or if the company goes broken before the letters arrive.

Zheng said customers are glad to complete an acceptance form and make an assessment(评估) so they can be compensated(赔偿) if their letters or goods are lost or damaged.

Most of the business' customers are college students and young white-collar workers.Psychologists said young Chinese might have a new way to express their feelings through this service.

"Most people put their hopes and wishes in the letter so they can experience the connection between the past and the present while they receive the letter.It can help people re-understand the meaning of 'time' ," said Wang Kaiyu,a sociologist in Anhui Province.

【1】Express mail is a(n) ____ way to send your letters.

A.slow B.fast

C.impossible D.ancient

【2】____ are interested in future mail service now.

A.College students B.Blue-collar workers

C.Old people D.Young children

【3】Through the future mail service,people can ____.

A.forget friendship B.show feelings

C.misunderstand "time" D.make an assessment

【4】According to the passage,future mail is ____.

A.dangerous B.expensive

C.difficult D.safe

【5】You had better use future mail if you want to____.

A.save money from sending express mail

B.send a birthday gift to your friend quickly

C.talk with your e-friends about your life freely

D.express your wishes for your father's next birthday

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网