题目内容
【题目】Trip 1 One Week in the Mountains
Bring your strong shoes and warm clothes for this walk in a beautiful area of the Green Mountains. You may go hiking or have a try of rock climbing. This is also a protection area for wild animals. You can find many kinds of animals living in this area.
Time: May 8-May 14
Tel: 64639818
Adult(成年人) : $110,00
Child: $ 55.00
Trip 2 Three Days in the Country
There are many beautiful gardens. Take your camera and enjoy the wonderful sight in Hunter Valley. It is a good place for fishing and horse riding. You can also find different kinds of flowers here. This is also a great walk for bird lovers.
Time: May 20-May 22
Tel: 63986432
Adult: $ 50. 00
Child: $ 25.00
Trip 3 Flashlight Adventure
Put on you warm clothes, bring a flashlight(手电筒),and come for a night walk along the Dungog Valley. It is a trip full of adventure(冒险). A guide will lead the tour. Many of the plants you will see on this trip can only be seen at night.
Time: May 16-May 18
Tel: 63875629
Adult: $ 30. 00
Not for children
Trip 4 Five Days by the Sea
Wear your sun hat and enjoy wonderful sunshine all the time from morning to evening. Our hotel is next to the sea. We have our own boats, too. You can swim in the sea or in the swimming pool. Every day our boats will take you to different places for swimming.
Time: May 23-May 27
Tel: 67538293
Adult: $ 80. 00
Child: $40.00
【1】What number may you call if you and your friends want to enjoy the sunshine at the seaside?
A. 67538293 B. 63986432 C. 64639818 D. 63875629
【2】Sam wants to stay in Hunter Valley with his wife, his five-year-old daughter and his seven-year-old son. How much will it cost?
A. $ 25 B. $50 C. $100 D. $150
【3】David loves sports. He will take his holiday from May 9 to May13. What activity will he probably take part in?
A. Hiking in the mountains.
B. Fishing in the country.
C. Watching plants at night.
D. Swimming in the sea.
【4】Lucy is a college student. She is quite interested in science. She wants to know something about the life of plants at night. Which trip will she choose?
A. Trip 1. B. Trip 2. C. Trip 3. D. Trip 4.
【5】Which of the following is NOT mentioned according to four advertisements?
![]()
【答案】
【1】A
【2】D
【3】A
【4】C
【5】C
【解析】试题分析:此题是4则海报,涉及到旅游的时间,地点,价格和应该注意的事项。做此类题目时,一定要审清楚题目的要求,在一个是不同的路线不同的特点,有时会涉及到计算题,和联系方式等。
【1】细节理解题,根据文中语句“Wear your sun hat and enjoy wonderful sunshine all the time from morning to evening.”理解可知。如果想接受日光浴的话,我们需要选择trip4,他们的电话号码应是865380887,故选B。
【2】细节理解题,根据题干的描述理解可知,Sam需要参加trip2的路线,他们的价格标准是成年人50,儿童25,因此他们的总花费是2*(50+25)=150,故选D。
【3】细节理解题,根据题干的描述理解可知,David应选择trip1比较合适故选A。
【4】细节理解题,根据文中语句“Many of the plants you will see on this trip can only be seen at night.”理解可知。Lucy应参加trip3,故选C。
【5】理解归纳题,根据文中语句理解可知,在这四个旅游路线中没有提及到雨伞,故选C。
【题目】
| Ctrip: It can be the best helper when you feel it hard to buy the train or airline tickets. You can buy tickets anywhere at anytime. |
| Ximalaya FM: It has lots of books including poems,short stories,novels and even fairy tales for children. We can download(下载) book recordings and listen to them. It has more than 1 million valuable resources(资源). |
| Baby Bus: It is a very good friend for children under three years old.Kids can learn to speak and draw pictures with the help of this app. |
| World Heroes: It may help you learn more English words while you're playing games,so if you have problems remembering the new words when you learn English,use it! |
【1】Ctrip is a useful app for ______.
A.buying ticketsB.learning EnglishC.playing games
【2】Ximalaya FM has______ valuable resources.
A.one millionB.over one millionC.less than one million
【3】Kids can ______ with the help of Baby Bus.
A.learn to speakB.draw picturesC.Both A and B
【4】If you want to learn more English words while playing games,you'd better choose ______.
A.CtripB.Ximalaya FMC.World Heroes
【5】What's the best title for this passage?
A.Introduction of mobile apps for reading.B.Introduction of some popular mobile apps. C.Introduction of mobile apps for learning English.
【题目】
Welcome to Toy stores! | |
Color: Yellow Price:$30 ($15 on Children's Day) http://shop1274.taobao.com |
Color: Brown Price:$10 http://shop6489.taobao.com |
Color: Blue and red Price:$40 Nice gift(礼物) for your children on Christmas Day at Xinhua Store. |
Color: Blue Price:$20 A model phone as a gift. http://shop4783.taobao.com |
【1】You can get a toy car for $ _______ on Children's Day.
A. 5 B. 10 C. 15 D. 30
【2】A mother buys a Thomas train for her baby, and she can get _______, too.
A. a ruler B. a quilt C. a model phone D. a plane
【3】You can't buy a _______ on your computer.
A. model plane B. Thomas train C. toy car D. soft toy
【4】Which of the following is RIGHT?
A. You can't buy a model plane from Xinhua Store.
B. You can get a soft toy from http://shop1274.taobao.com.
C. The toy car has three colors--brown, red and blue.
D. Thomas train is very nice for children from three to seven.
【5】On Christmas Day, if you have $40, you can buy _______ .
A. a soft toy and a model plane B. a soft toy and a Thomas train
C. a Thomas train and a toy car D. a toy car and a model plane