题目内容
【题目】【改编】Daniel likes to do something to protect the environment in his daily life. Next Sunday is his friend’s birthday. He is going to buy some gifts online for his friend. Now he is visiting the following website for some information about gifts.
Welcome to Nature Posters - the world's largest collection(收集) of nature posters and fine art prints!
We make a donation to help the environment when each nature poster is sold through this website! Please tell your friends about us, and remember us when you are gift shopping. |
Daniel chose the following two beautiful pictures as gifts from the website:
![]()
Parrots in Blue: $5.99 Sharks: $7.99
【1】Nature Posters is a website ________.
A. to help people plan their birthday parties
B. only to provide information about nature
C. to tell people how to buy birthday presents
D. to help protect nature by selling posters or prints
【2】 Daniel should pay ________ for his gifts.
A. $5.99B. $13.98C. $7.99D. $2.00
【3】Daniel will send his friend _______for his friend’s birthday.
A. Two animals B. Two pictures
C. Two books D. Nothing
【4】Through Nature Posters you can do except(除了)_______
A. gift shopping
B. make a donation to help the environment
C. see all kinds of nature posters and fine art prints
D. see all kinds of animals
【5】Which of the following sentences is not true ?
A. Daniel
B. Next Sunday is Daniel’s friend’s birthday.
C. He is going to buy some gifts in the shop
D. Nature Posters is a website
【答案】
【1】D
【2】B
【3】B
【4】D
【5】C
【解析】
试题分析:丹尼尔在日常生活中喜欢做一些保护环境的事。下个星期是他朋友的生日。他将要为他的朋友网购一些礼物。现在他正在网站中找关于礼物的信息。最后,他在Nature Posters网站选择了两幅画,分别是蓝鹦鹉和鲨鱼。
【1】细节理解题。问题:自然海报是一个什么样的网站?联系原文:We make a donation to help the environment when each nature poster is sold through this website!句意:当每一幅自然海报通过网站被卖了,我们就做一个捐款去帮助保护环境。结合选项第四项符合。故选D
【2】计算及细节理解题。问题:丹尼尔应该为他的礼物付多少钱?联系原文两个物品的价格:Parrots in Blue: $5.99 ;Sharks: $7.99句意:蓝鹦鹉是5.99美元,鲨鱼是7.99美元。分析:两者相加是13.98美元。故选 B
【3】细节理解题。根据Daniel chose the following two beautiful pictures as gifts from the website 可知是两幅图画,故选B
【4】细节理解题。根据Nature Posters主要是收集了自然宣传画及艺术画,而不是动物,故选D
【5】是非判断题。根据He is going to buy some gifts online for his friend.可知丹尼尔要在网上购物,而不是到商店购物,故选C
【题目】
Name | From | Food | Drink | Favorite animal | Reason(原因) |
Li Xia | China | jiaozi | orange juice | tiger | strong |
Ben | England | hamburger | apple juice | panda | cute |
Maria | Cuba | egg | milk | monkey | clever |
Kumiko | Japan | fish | apple juice | elephant | kind |
阅读表格内容,选择最佳答案。
【1】Who is from England? ______.
A.Kumiko B. Ben. C. Maria.
【2】 Fish is ________ favorite food.
A. Li Xia’s B.Kumiko ’s C. Ben’s
【3】Li Xia likes ________ . He thinks it is ________ .
A. tiger, strong B. monkey, cute C. panda, cute