题目内容

【题目】假如你在友好学校Cloverport School夏令营期间观摩了当地小镇的一个节日活动, 请根据其中的一项活动宣传单, 完成一则英文报告。每空限填一词。

Hello, everybody! I'm so glad to experience the Sacajawea 1 in the town of Cloverport. It's a community festival to bring people together. Teen Mr. Cloverport is a competition for 2 from thirteen to sixteen years old. My new friend Tristan paid 3 dollars to enter it. He was really excited about it. They have to wear homemade clothes instead of those bought from a 4. I think the spirit of DIY really matters. To follow the rules, they are not 5 to smoke, drink wine, or speak rudely. They should be well-behaved. Thank you!

【答案】

1Festival

2boys

3ten/10

4shop/store

5allowed

【解析】

本文介绍了CloverportSacajawea节的活动。

1句意:我很高兴能在Cloverport镇体验Sacajawea节。根据表格中第5点中for the Sacajawea Festival可知“体验Sacajawea节”;故填Festival

2句意:Teen Mr. Cloverport是一个1316岁的男孩的比赛。根据表格中第一点Teen Mr. Cloverport is open for ALL boys aged 13-16. 可知“Teen Mr. Cloverport是一个1316岁的男孩的比赛。”故填boys

3句意:我的新朋友特里斯坦花了十美元才进入。根据表格中Entry Fee:$10:00/person可知“我的新朋友特里斯坦花了十美元才进入。”故填ten/10

4句意:他们必须穿自制的衣服,而不是从商店买的。根据表格第3Clothes must be HOMEMADE, shop-bought clothes are not allowed.可知“他们必须穿自制的衣服,而不是从商店买的。”故答案是shop/store

5句意:为了遵守规则,他们不允许抽烟、喝酒或粗暴说话。根据表格第4NO SMOKING, NO DRINKING &NO RUDE LANGUAGE during the competition.可知“为了遵守规则,他们不允许抽烟、喝酒或粗暴说话。”短语be not allowed to do sth.:不允许做某事;结合句意可知答案是allowed

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网