题目内容

【题目】When the boy lost his balancethe skateboard went one way and he went________.

A.the otherB.the othersC.anotherD.others

【答案】A

【解析】

句意:当这个小男孩失去平衡时,滑板走了一条路,他走了另一条路。

本题考查代词辨析。A. the other(两者中)另一个;B. the others(两者中)另一些;C. another另一个(后接可数名词单数形式);D. others(无范围)其他的。根据句意可知,表示“滑板走了一条路,他走了另外一条路”,指两者中另一个,且根据空前one way可知,用one...the other结构,故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】Topic: Do you think students should do homework in primary school?

Qu Dongdong, 13

I think there is no need to do homework in primary school. Some research has shown that students' grades do not improve when they have a lot of homework. This means they are w1 their time. So why not let students do something they like? They can learn a musical instrument or read books. This at least allows them to master a s2 and broaden their horizons(视野).

Li Yanhai, 13

Homework puts students under a lot of pressure. It is not good for kids' h3. They may easily get sick. Besides, homework often takes up too much of their free time. They don't have enough time to spend with family and playing with friends. When I was growing up, I thought primary school might be the best time to have fun. Also, I think there must be better ways for kids to review their knowledge instead of homework. For example, they can learn t4 fun games.

He Yulu, 13

Homework can help us review after a day of learning. We can see whether we have mastered what we learned. To some extent(在某种程度上), it is hard for kids to make plans. But homework helps them develop good learning h5. It will be useful for their future studies, or even their whole lives. Surely, homework does bring some pressure. But students will have to deal with it sooner or later. It encourages them to work harder.

Zhang Yuwenyao, 13

Students have l6 self-control(自控力). Without homework, they will freely play after school. I guess they will never open their books and review what they learned. So it is necessary for them to do homework, o7 they won't make any progress. Primary school studies are really important. They lay a foundation for future studies. If kids don't do well, it will have bad influence on their future.

【题目】 "The hound(猎狗)! "cries Holmes. "Come, Watson! Come.

We run quickly over the moor. We hear one last cry. A man is lying on the ground. As we came closer we see the dead body of Sir Henry Baskerville. He is wearing his brown suit.

"Oh, no! " says Holmes, This man has a beard(胡须)! "

Indeed Selden is dead instead of Sir Henry.

So it is all clear to me. I remember that Sir Henry gave his old suit to Barrymore, and Barrymore probably gave it to Selden- his wife’s brother.

"Then Selden is dead because of this suit, ” says Holmes.

"Think. Watson! Someone gives the hound some of Sir Henry’s clothes -probably the boot from the hotel in London. The hound picks up Sir Henry’s scent and runs after this poor man. "

Suddenly we see Stapleton walking towards us. He says, "There was a strange noise. I was worried about Sir Henry. I wanted to check if he was all right. "

"Really? " asks Holmes

Stapleton looks at Holmes. "Why, it is Mr Sherlock Holmes, the famous detective! Can you solve the mystery of the Hound of the Baskervilles? "

Holmes shrugs his shoulders. "We cannot solve every mystery. Anyway I return to London tomorrow. "

"Oh, do you return to London tomorrow? "

"Yes. "

So Holmes and I walk off to Baskerville Hall and Stapleton to his home.

Holmes thinks Stapleton is dangerous. But we have no proof(证据)that Stapleton is the murderer.

"There are no marks on Sir Charles's body. We know that he is died of fright (恐吓), but we can't prove anything. "

"Things are becoming clear to me, " Holmes says to Sir Henry. "It’s a very difficult case. And you must help me to catch this hound. "

We are surprised to see one painting of a thin man is Sir Hugo, the first victim of the Hound of the Baskervilles. And he's like both Sir Henry and Stapleton. " Stapleton is a Baskerville, "replies Holmes. " So he wants to inherit (继承) the Baskerville fortune , and he. . . , " I say. It’s an important clues.

1The underlined word “scent” in Paragraph 2 probably means “ ”.

A.taste.B.boot.C.suit.D.smell.

2We can infer(推断) from the passage that ______ .

A.Sir Henry tells Holmes that Stapleton is a Baskerville.

B.Stapleton wants to murder Sir Henry indeed.

C.Watson finds out that Selden is Mrs Stapleton’s brother.

D.Stapleton kills Selden by frightening him with the hound.

3Which of the following is True according to the passage?

A.Holmes and Watson think Mr Barrymore murders Selden.

B.One painting of Sir Hugo gives Sherlock of Stapleton one night

C.Holmes and Watson find the dead body of Stapleton on the moor one night.

D.Holmes tells Stapleton that he and Watson are going back to London.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网