题目内容
【题目】
★Please notice:We are unable to change tickets or give money back unless the film is cancelled.(取消). | Booking Three ways to book tickets for the film. Price:﹩10 ★In person:Box office opens 9:00-17:00 from Monday to Friday. ★By telephone:Ring 0851-22685111 to book your tickets and pay by credit card.(信用卡). ★On line:Complete the online booking form at www.zunyi theater.com |
Discount(打折) ★Saver: $2 off for children under 12 years old and people over 60 years old ★Supersaver:halfprice seats for disabled people,only 6 wheelchair spaces available ★Group bookings:10% discount for groups of five or more ★School: $6 tickets for school group of ten or more | |
【1】If you want to book tickets,you can NOT___.
A. ring and pay by credit card
B. book tickets online
C. go to the box office on Tuesday
D. book tickets by post
【2】What kind of tickets is the cheapest?___
A. Supersaver.
B. Saver.
C. Group bookings.
D. School.
【3】We can know___ according to the passage.
A. you can get your money back at any time
B. you can change tickets if you want
C. there are 6 spaces for wheelchairs
D. you can book tickets at www.film.com
【4】If 12 students go to see the movie,how much should they pay?___
A. 60.B. 72.C. 96.D. 108.
【5】Where can you see the message?___
A. A textbook.
B. A report.
C. The Internet.
D. A story book
【答案】
【1】D
【2】A
【3】C
【4】B
【5】C
【解析】
本文是一篇关于电影票的广告。
【1】细节理解题。根据表格二(Booking订票)可知有三种方式订票:1. In person 当面定票;2. By telephone by credit card电话信用卡订票;3. On line网上订票。故“你不能邮寄订票”;选D。
【2】细节理解题。根据表格三Discount(打折)1.Saver: $2 off for children under 12 years old and people over 60 years old(省钱:12岁以下和60岁以上儿童可享受2美元的优惠。)2.Supersaver:halfprice seats for disabled people,only 6 wheelchair spaces available(超级省钱:残疾人半价座位,只有6个轮椅空间)3.Group bookings:10% discount for groups of five or more(团体预订:五人以上团体可享受10%的折扣)4.School: $6 tickets for school group of ten or more(学校: 10人以上的学生票每张6美元);结合表格二中Price:﹩10(票价10美元)可知Saver票,每张8美元,Supersaver票5美元,Group bookings票9美元,School票6美元;故Supersaver最便宜;选A。
【3】细节理解题。根据表格三(Discount打折)第2句Supersaver:halfprice seats for disabled people,only 6 wheelchair spaces available(超级优惠:残疾人半价,只有6个轮椅空间) “我们知道有6个轮椅的空间”;故选C。
【4】细节理解题。根据表格三(Discount打折)最后一行School: $6 tickets for school group of ten or more(学校: 10人以上的学生票每张6美元)可知如果12个学生去看电影,他们应该付72元;故选B。
【5】主旨理解题。题意:你在哪里能看到信息?A. A textbook教科书;B. A report报告;C. The Internet互联网;D. A story book故事书。本文是关于一部电影的票价信息,可知本文是一则广告,根据常识广告一般在报纸、杂志或互联网上会看到;故选C。