题目内容

【题目】In this E-book package, we have four e-books.

【1】 Kids can ________ by reading Fun with Food.

A. do science experiments B. get cooking experience

C. play happily at school D. play some riddle games

【2】 ________ has over sixty pages.

A. Fun with Food B. Kids Cooking Lessons E-Book

C. Food Facts E-Book D. Kids Food Science Experiments

【3】Kids Cooking Lessons E-Book is popular because ________.

A. there is a unit for each age group

B. there are a lot of photo tests in it

C. kids can learn more about science

D. each part is very easy to print off

【答案】

【1】D

【2】C

【3】A

【解析】

试题分析:短文大意:该文分别介绍了四本电子书的内容。

【1】D细节理解题。根据第一框中This fun e-book is filled with exercises- photo tests, word exams,

riddle games,coloring pages and exercises on learning different kinds of food.可知孩子们通过阅读《有趣的食物》可以猜谜语游戏,所以选D。

【2】C细节理解题。根据第三框中The Food Facts E-Book has over 60 pages. 可知Food Facts E-Book有60页,所以选C。

【3】A细节理解题。根据第四框中We’ve brought all our kids cooking lessons together into one easy e-book.We have a unit for each age group.可知该书受欢迎是因为其中对各年龄组有一个单元。所以选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Do you know the Homework (作业) Club (俱乐部) in US schools? The students do their homework in the afternoon at these clubs. Why do they have the club? The students always play games and watch TV after school, so the Homework Club is a quiet (安静的) place (地方) for them to do their homework. Teachers there can help them do their homework. After the students finish their homework, they can get a snack. It’s always children’s favorite food. Do you want to know the time and fee (费用)? Let’s have a look.

Time

Every session (阶段) is four weeks, from Monday to Thursday. You can go to the club one, two, three or four days a week. The Homework Club is in the Bay Library.

Monday, Tuesday and Thursday: 3:00 pm — 4:00 pm

Wednesday: 1:30 pm -–2:30 pm

Fee

4 days a week: $150 / session

3 days a week: $125 / session

2 days a week: $100 / session

1 day a week: $75 / session

【1】The students go to the Homework Club because ___________.

A. they want to help their teachers

B. they need a quiet place to study

C. they can play with their friends there

D. they can play games and watch TV there

【2】The underlined word (划线单词) “snack” is___________ in Chinese.

A. 零钱 B. 小吃 C. 奖状 D. 玩具

【3】From the passage (段落) we know ____________.

A. the Homework Club is in the students’ classroom

B. the price for a session of two days a week is $150

C. the students can go to the Homework Club on Friday

D. the Homework Club finishes at 2:30 pm on Wednesday

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网