题目内容

【题目】Amy has read many history books, so she learns history________ of all the subjects.

A.wellB.badC.bestD.worst

【答案】C

【解析】

句意:艾米读过很多历史书,所以她在所有科目中历史学得最好。

考查副词最高级。well好地,副词原级;bad坏的,形容词原级;best最好,形容词/副词最高级;worst最坏,形容词/副词最高级。根据句中所给范围“of all the subjects”可知,是三者以上比较,应使用最高级;又根据前半句“Amy has read many history books”可知,艾米读过很多历史书,所以应该是学得好。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Once again. Myra sat alone on the bus. Even after two weeks at her new school, Myra had not made any friends. At breaks (课间) she played alone. In art class, she drew alone. In the lunchroom, she ate alone. And on the bus ride home, she sat alone.

Myra could not understand why no one wanted to be her friend. Other kids joked and laughed with each other. But none of them joked and laughed with her. Just thinking about it made her head hurt and her stomach feel funny.

One day, as Myra sat alone on the way to school, she looked at the seat across from her. She saw a girl sitting all by herself. The girl looked lonely, too. Myra wondered if she should say hello.

But what if the girl didn't want to be her friend? Maybe she already had a lot of friends. What if the girl ignored (忽视) her? What if she laughed at her? Myra stared at the floor of the bus. Finally, she took a deep breath to relax and smiled at the girl. The girl smiled back.

Myra said, “Hi, I'm Myra. Do you want to sit next to me?”

The girl's smile grew. “I'm Nadia! Yes. I'd like to sit next to you.”

At the next stop, Nadia slid (滑行) into the seat next to Myra. They joked and laughed the whole way to school.

At breaks, Myra and Nadia played together. In art class, they drew together. In the lunchroom, they ate together.

And on the bus ride home, they sat together. When it came time for Myra to get off the bus, she turned to her new friend. “Bye, Nadia! I'll see you tomorrow!”

Nadia smiled. “Good-bye, Myra. I'll save you a seat.”

Myra got off the bus. She turned around and waved to Nadia. Then she watched as the bus drove away. A big smile spread across Myra's face. She had made a friend, a friend who was going to save her a seat tomorrow. She could hardly wait.

1Myra did everything alone at first because ________.

A.something was wrong with her headB.she had no friends

C.she didn't like playing jokesD.she liked to stay alone

2The underlined word “funny” probably means ________ in this passage.

A.interestingB.excitedC.sickD.disappointed

3Myra met Nadia for the first time ________.

A.at breaksB.in the lunchroomC.at the bus stopD.on the bus

4The story tells us that when we want to make friends with someone, we could________ first.

A.take a deep breathB.have classes together

C.save a seat for him/herD.give a smile to him/her

5According to the passage, we can infer (推断) that________.

A.Myra's house was farther than Nadia's from school

B.Nadia and Myra were both in the same school

C.Myra greeted Nadia without thinking twice when she saw Nadia for the first time

D.Nadia would give her seat up to Myra the next day

【题目】 There is an old Chinese saying, 4. "If someone gives you a little drop of water, you should return a spring of water." That means if someone helps you a bit, you should thank him a lot.

We thank our parents. They work hard all the time in order to give us a better life. They give us food and clothes, and they teach us what is right and what is wrong. We are taken after well by them.

We thank our teachers who give us dreams. 5. 对于老师来说,教育我们是不易的。They teach us a lot of things, but they ask for nothing from us. We are well-educated by them.

Meanwhile (同时), We even thank people who hurt us, because they teach us important things. We thank people who give us up, because we learn how to be independent. We thank people who are selfish (自私的), because we learn the importance of being kind.

There are a lot of people that we should thank in our life. We should express our thanks with actions, not just words. Then what action will you take to thank them?

根据短文内容用简要答语回答下面三个问题。

1Why should we thank people who give us up?

________________________________________________________

2Can we express our thanks only with words in the writer's opinion?

________________________________________________________

3What action will you take to thank your parents? (Give an example.)

________________________________________________________

将短文中划线的两个句子翻译成中文或英文。

4________________________________________________________

5________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网