题目内容

【题目】阅读下列材料,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项·
A

(1)A support worker must.
A.be a non—smoker
B.be free on weekends
C.live near the university
D.have some computer skills
(2)If you find a small grey cat, you can.
A.call 09651 324472
B.send an email to Luka
C.keep her as your own
D.take her to the computer doctor
(3)The information above is probably from the section(栏目)ofin a newspaper.
A.Star Stories
B.Magic World
C.Teacher's Guide
D.Notice Board

【答案】
(1)B
(2)A
(3)D
【解析】短文介绍了报纸上的几则公告。
(1)细节理解题。从第三个表格可知只有D符合文中提到的,故选B。
(2)细节理解题。从第二个表格中查找信息,可知A符合。
(3)题材判断题。A.星球研究; B.魔术世界; C.教师指南; D.公告板,从四个表格的标题可知选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Following a Dream

Lewis was born in Britain in 1985, and his parents named him after the famous American sportsman Carl Lewis. Did they know that _______ fame (名望) was waiting for their son, too?

When Lewis was six, his father gave him a radio-controlled (无线电遥控的) car and he began to enter and _______ matches. From this very _______ age, Lewis’ dream was to become a Formula 1 driver, so his father bought him a go-kart and he started go-kart racing in 1993 when he was only eight years old. He won some races (比赛) , and he knew that he had to win more.

One day, when he was ten years old, Lewis met a man called Ron Dennis. Dennis was the manager of McLaren Formula 1 _______ . Lewis asked Dennis for his autograph(亲笔签名), saying, “My name’s Lewis and one day I want to _______ your cars.” Ron Dennis wrote in his autograph book, “Phone me nine years from now, we’ll talk about it again.” In fact, when Lewis won his first go-kart championship (冠军) a few years later, Ron Dennis _______ him, and in 1999 Lewis joined McLaren’s “Young Drivers” programme. He was the youngest person ever to do this.

In 2001, world Formula 1 champion Mike said, “He’s a fantastic driver, very strong and _________ sixteen years old. If he keeps this up, I’m sure he will reach F1.”

Mike was right. Lewis started as a driver in F1 races in 2007. He finished the season in second place. Then in 2008, at the age of twenty-three, Lewis became the youngest world champion in F1 history. Lewis had a dream, and he _______ it and found what he wanted. And that’s success!

1A.sportingB.dancingC.paintingD.singing

2A.leaveB.loseC.winD.change

3A.niceB.youngC.richD.famous

4A.teamB.bankC.shopD.school

5A.pushB.driveC.washD.sell

6A.savedB.toldC.phonedD.asked

7A.onlyB.alsoC.evenD.really

8A.collectedB.checkedC.noticedD.followed

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网