题目内容

【题目】A: Excuse me, John. Could you please introduce some Apps on the phone to me?

B: Sure. 1 ?

A: I am interested in cooking very much. Do you know any Apps about it?

B: 2 . I know there is a very famous one called Day Cook.

A: Could you tell me how to download (下载) it?

B: First, open your App Store and then search for it.

A: Okay, I've found it 3 ?

B: Next, click it and download it.

A: So quickly! It's downloaded. And now it is just on the screen.

B: I hope you'll learn a lot from it.

A: I hope so, and then I can cook some new delicious food for my family.

B: 4 ? I'd like to tell you.

A: Of course. Please introduce more useful Apps to me! Thank you.

B: 5 .

【答案】

1What are you interested in?

2Yes.

3What should I do next?

4Would you like to know more APPs?

5You’re welcome.

【解析】

这则对话主要是AB介绍一些手机上的应用,B根据A喜欢烹饪的爱好介绍了“Day Cook”这款应用,并介绍如何下载;并想给B介绍更多实用的手机应用。

1

句意:你的兴趣爱好是什么?

根据“I am interested in cooking very much”A介绍自己喜欢烹饪,可知B询问A的爱好。故答案为What are you interested in?

2

句意:是的。

根据“Do you know any Apps about it”A问有没有关于烹饪的APP,可知此处回答一般疑问句用yes或者no来回答。根据“I know there is a very famous one called Day Cook”可知是肯定的回答,故答案为Yes.

3

句意:接下我做什么呢?

根据“Next, click it and download it”,B 介绍下一步点击并下载,可知此处A询问他接下来做什么。故答案为What should I do next?

4

句意:你想要了解更多的APP么?

根据“I'd like to tell you”以及“Of course. Please introduce more useful Apps to me”,可知BA要不要了解更多的APP A回答当然,请给他介绍更有用的APP。故答案为Would you like to know more APPs?

5

句意:不客气。

根据“thank you”,可知A表示感谢,B回答不客气。故答案为You’re welcome.

练习册系列答案
相关题目

【题目】 After more than 30 years of development, Huawei has now beaten Apple and become the world's second-largest maker of smartphones behind Korea's Samsung. It has also become the world's largest supplier of 5G.

But recently, Huawei faced some difficulties. The U.S. government ordered a ban (禁令) on its sales in America. American officials said Huawei gave information that it collected to the Chinese government. At the same time, the U.S. government planned to stop selling parts and services to Huawei, which was believed that Huawei's business would be hurt.

"We have never received such a request (要求) from Chinese government and we have never tried to get into other system to collect information." RenZhengfei, Huawei's founder and president said. "The ban from the U.S. would have little effect on our company. Huawei has enough ability to deal with the problems." Ren added.

In an interview several years ago, RenZhengfei said. "I started Huawei with only E4,000 at the beginning, but now it has become a $ 100 billion company. The experience was not as romantic as you imagine."

Facing the ban of the U.S., Huawei is growing. Huawei's smartphone sales around the world rose 50 percent compared to a year earlier in the first three months of 2019. At the same time, sales from both Samsung and Apple declined (下降). So far, Huawei has grown world's largest telecommunications (电信) equipment supplier, selling in 170 countries. It may beat Samsung as the largest smartphone maker in the near future.

1________ is the largest supplier of 5G in the world.

A.AppleB.SamsungC.Huawei

2The U.S. ordered a ban on Huawei because________.

A.Huawei's sales in America were growing faster than Apple

B.Huaweire fused to supply services to the U.S. government

C.They thought Huawei collected information for the Chinese government

3From what RenZhengfei said, we can learn that Huawei

A.is deeply affected by the ban.

B.has gotten into the system of the U.S.

C.can solve the problems they are facing

4The underlined sentence "The experience was not as romantic as you imagine." in Paragraph 4 probably means.

A.Huawei's developing experience was hard

B.it is romantic to start a company with 4,000

C.the romantic experience was a large amount of wealth

5What does the writer want to tell us in the last paragraph?

A.Huawei will grow slowly.B.Huawei is full of hopeC.Huawei's sales will be doubled.

【题目】 “立德树人”是人才培养的根本任务,作为初中毕业生,你有什么人生规划?请根据以下提示,写一篇英语演讲稿。

提示:

1. 作为中国人而自豪:过去,我国优秀的传统文化影响了世界;今天,祖国越来越强大,许多科技世界领先,如:...... (列举一个例子)

2. 作为学生:学会做一个懂感恩、守规矩、讲诚信的人;不畏难,努力学习知识,将来成为一名……(补充一点)

要求:语句通顺,意思连贯,可根据提示适当发挥,不要逐句翻译;演讲中不得提及个人身份的相关信息,

如人名、校名或地名等;次数 100,开头结尾已给出(不计入总词数)。

Hello, everyone!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网