题目内容

【题目】 The sun has just risen in the morning of another day. What can I wish this day may bring me?

Nothing that shall make the world or others poorer, nothing at the cost of other men, but just those few things which in their coming do not stop me but touch me rather, as they pass and gather strength (力量).

I wish that this day could bring me a few friends, who understand me, and yet remain my friends; I also wish that this day could bring me a job to do which has real value.

I wish that this day could bring me a mind brave enough to travel, even though there is no beautiful scenery (风景)and I wish that this day could bring me a understanding heart.

I wish that this day could bring me a sight of the rolling (连绵不断地)hills and the endless blue sea and of something beautiful which the hands of men have made.

I wish that this day could bring me a sense of humor, and the power to laugh, a little time with nothing to do.

And I look forward to a few moments of quiet, silent thinking in the morning of this day.

11 wish the day could bring me friends who are ______________.

A.friendlyB.cleverC.richD.understanding

2Which of the following do I wish to have?

A.Money.B.Delicious food.C.Free time.D.Power.

3What can you infer (推断)about my life?

A.I lead a really busy life.B.I am very satisfied with my life.

C.I travel a lot around the world.D.I have a pretty valuable job.

4What’s the best title of this poem?

A.A Beautiful Morning.B.Morning Wishes.

C.A Lot Of Wishes.D.Making Wishes.

【答案】

1D

2C

3A

4B

【解析】

这是一篇说明文。文章主要讲述新的一天的早晨,作者希望这一天能带给他什么。

1

细节理解题。根据第三段“bring me a few friends, who understand me, and yet remain my friends”可知需要的是懂得我的朋友,故选D

2

细节理解题。根据倒数第二段“a little time with nothing to do”可只需要一点时间什么事情都不做。故选C

3

推理判断题。根据“those few things which in their coming do not stop me but touch me rather, as they pass and gather strength” “ this day could bring me a job to do which has real value”可推测作者生活忙碌,根据“this day could bring me a mind brave enough to travel, even though there is no beautiful scenery”可知旅行只是作者的希望,C选项“travel a lot around the world”表述错误。BC选项文章没有提到,不能推测出。故选A

4

标题概括题。根据第一段“The sun has just risen in the morning of another day. What can I wish this day may bring me?”可知文章主要讲述新的一天的早晨,作者希望这一天能带给他什么。标题可概括为Morning Wishes。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 The first Starbucks coffee shop opened in 1971 in downtown Seattle, Washington, D. C., in the United States. It was a small coffee shop that roasted its own coffee beans. The coffee shop's business did well, and by 1981 there were three more Starbucks shops in Seattle.

Things really began to change for the company in 1981. That year, Howard Schultz met the three men who ran Starbucks. Schultz worked in New York for a company that made kitchen equipment. He noticed that Starbucks ordered a large number of special coffee makers and he was curious about the company. Schultz went to Seattle to see what Starbucks did, and he liked what he saw. He wanted to become part of the company. In 1982, the original (原先的)Starbucks owners hired Schultz as the company's head of marketing.

In 1983, Schultz travelled to Italy. The unique atmosphere of the coffee bars there caught his eye. To Schultz it seemed that Italians spent their daily lives in three places: home, workplace, and coffee bar. His experience in Italy gave Schultz a new idea for Starbucks back in Seattle.

Schultz created an atmosphere for Starbucks coffee shops that was comfortable, and customers everywhere seemed to like it. Between 1987 and 1992, Starbucks opened 150 new shops—and that was only the beginning. In fact, by the year 2000, three new Starbucks shops opened somewhere around the world every day!

Today, Starbucks has thousands of stores, including stores in twenty-six countries. One thing that helps make Starbucks succeed in cities outside the United States is the way Starbucks works with local stores and restaurants. By working together with a store already in the city, Starbucks gets an understanding of customers in the city. This understanding helps Starbucks open stores in the right locations for their customers.

1What is the main idea of this passage?

A.How Starbucks has grown.B.What Starbucks makes.

C.Starbucks' customers.D.How Starbucks makes its coffee.

2Which is TRUE about Starbucks' first ten years of business?

A.It grew very quickly.B.It was run by Howard Schultz.

C.It made special coffee makers.D.It was a small company.

3What helps Starbucks succeed in places outside the United States?

A.Opening restaurants in just a few locations each year.

B.Only selling locally produced coffee beans.

C.Working with other major coffee-making companies.

D.Learning about local customers.

4Which shows the right order according to the passage?

a. One hundred and fifty new shops opened.

b. Howard met three owners of Starbucks.

c. Howard got a new idea for Starbucks.

d. Starbucks is popular all over the world.

e. Howard was a member of a company which made kitchen equipment

A.b-e-a-d-cB.e-b-c-a-dC.e-c-a-b-dD.b-e-c-a-d

【题目】 At just 12 years old, Leonardo Nicanor Quinteros is still in middle school, 1. but he has already run his own free school. He helps other children with their studies.

Leonardo loves to study. After seeing some of his classmates trying to keep up at school, he decided to do something about it. Last year, he told his grandmother that he wanted to have his own school. 2. 他要奶奶帮他把学校建在他们家隔壁。She agreed. Today, the free school has nearly 40 students. The boy acts as teacher and headmaster. 3. He is proud that what he does has already made a big difference to many of the children there.

The school is not much to look at. It's made mostly of adobe(土砖) and is pretty small. 4. 但是,在邻居们的帮助下,学校正变得越来越好。Leonardo lives 20 minutes away from his own school. But every day he gets on his bicycle after coming home from school and rides to his own school. He teaches classes on different subjects, like math and grammar. Sometimes, 5. when his students cannot come, he gives the classes at night to make sure they don't get behind on their studies.

Leonardo does his best to help students improve their subjects. Many admit ( ) that they have improved a lot. “He helped me to pass the tests, now I'm in Third Grade,” one of the students said.

1____________________________________________________

2____________________________________________________

3____________________________________________________

4____________________________________________________

5____________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网