题目内容

【题目】 Sir Henry and Captain Good were exhausted and weak from loss of blood.

I, too, was more tired than I could remember ever being. We rested. Therefore, for many days before we even thought about the future. Then, when we were strong enough to travel again, I said to Ignosi, "You promised me diamonds if I helped you to become king.”

“I did,” he said. “I will keep my promise. But, only Gagool knows where to find them, and I must kill her and the other witches.”

“There has been enough killing, ” I said. “Tell the old woman that if she will lead us to the diamonds, you will spare her life.”

Ignosi thought about this for a long time, and then he said, “I will speak to the woman and tell you what she says.”

Ignosi was as good as his words, and he persuaded Gagool to guide us to the diamonds. Three days later, Sir Henry, Captain Good, Foulata--the girl who owed her life to Captain Good and Infadoos were climbing the mountains called the Three Witches. Some warriors carried Gagool. She screamed and cursed continuously, but she knew where the diamonds were. And at last, we came to a deep hole in the ground. It had sloping sides and was not a natural hole. It was the work of miners.

Huge statues guarded the mine. I remembered that King Solomon worshipped some strange gods. “Could these be statues of those gods? ” I asked Sir Henry, who knew much about ancient history.

“It is possible,” he said. “The Phoenicians were great merchants and builders. They built King Solomon’s Temple. Perhaps they dug this mine for him.”

“We want to go into the mine, ” I told Gagool.

“It is the Place of Death,” she said, “but if you want to enter, then I will lead the way.”

1Why were Sir Henry and Captain Good weak?

A.Because they walk for a long time.B.Because they lost much blood.

C.Because they felt very hungry.D.Because they didn’t sleep well.

2What did Ignosi promise me to do?

A.To give me some food.B.To be the king .

C.To help me find the diamonds.D.To kill Gagool.

3Why did Ignosi say that he wanted to kill Gagool ?

A.Because she had told King Wala to kill him.B.Because she was a witch.

C.Because she knew where the diamonds were.D.Because she would not help him.

4What did Sir Henry and I think the statues at the mine entrance might represent?

A.Phoenicians.B.Warriors.C.King Solomon.D.Gods.

5Where did Gagool tell the travelers that the tunnel at the end of the big cave led to?

A.The Palace of Life.B.The Place of Death.

C.Solomon’s Great Road.D.King Solomon’s Mines.

【答案】

1B

2C

3B

4D

5B

【解析】

本文主要讲述了伊格纳西答应“我”帮助我们找到钻石,但只有女巫加戈知道在哪里能找到钻石。伊格纳西想杀了这个女巫。“我”劝说如果她能带“我们”找到钻石,你就饶了她一命。在伊格纳西劝说下,加戈引导我们找钻石。

1细节题。根据第1段第1句“Sir Henry and Captain Good were exhausted and weak from loss of blood.(亨利爵士和古德上尉因失血过多而精疲力尽,身体虚弱。)”可知亨利爵士和上尉很虚弱是因为他们失血过多。故选B

2细节题。根据第2段最后一句“Then, when we were strong enough to travel again, I said to Ignosi, "You promised me diamonds if I helped you to become king.”( 然后,当我们强大到可以再次旅行时,我对伊格纳西说:“如果我帮助你成为国王,你答应给我钻石。”)”可知“伊诺西答应我帮我找到钻石。”故选C

3细节题。根据第3段第2句“But, only Gagool knows where to find them, and I must kill her and the other witches.(但是,只有加戈知道在哪里找到他们,我必须杀了她和其他女巫。)”可知“伊诺西说他想杀加戈是因为她是个女巫。”故选B

4细节题。根据第7段第2句““Could these be statues of those gods? I asked Sir Henry, who knew much about ancient history.It is possible, he said. (这些是那些神的雕像吗?“我问亨利爵士,他对古代历史很了解,”他说,“这是可能的。”)”可知“亨利爵士和我认为矿井入口处的雕像可能代表着神。”故选D

5细节题。根据最后一段““It is the Place of Death, she said, but if you want to enter, then I will lead the way.”( “这是死亡之地,”她说,“但如果你想进去,我就带路。”)”可知“加戈告诉旅行者大洞穴尽头的隧道通向死亡之地。”故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Can one paper bag change the world? Sarah Murphy believes it can and she tries to do something about it.

The seventh grader from Massachusetts, in the United States, decorates(装饰) lunch bags for the homeless.1. The decorated bags, together with a lunch, will be given to homeless people in the town of Beverly, through a charity program.

To attract the help of more children, she reached out to a local library and made a program. They set up a coloring station in the library. Children may take a bag, draw and write a message of hope and leave it on the front desk.2 . The program began on the first Saturday in August and has taken off(迅速发展) since then. Murphy bought 100 brown lunch bags and put them in the library. 3. She will happily buy more.

Murphy first heard about the charity program from her friends. She has great interest in charity. She once donated money to charities and made gift bags for seniors at her school.4.

A summer reading program she joined further inspired her with its theme, “5.” After that, Murphy got the idea of coloring lunch bags and feeding the poor to make the world a better place.

根据材料内容,从下面五个选项中选出能填人文中空缺处的最佳选项,使短文意思通顺、内容完整,并在答题卡上将该项涂黑。

A.Build A Better World.

B.She wants to bring hope to those people.

C.They can also take it home and return it after coloring.

D.Children at the library have colored them.

E.So she wanted to do something special.

【题目】 Everyone needs friends. We can share _________ with our friends and _________ them for help when we are in trouble. In a word, it is nice to have a friend to talk, laugh and do things with. Certainly, sometimes we need to be ___________ so we don’t always want people around. But we would feel worse if we never had a friend.

To make friends, you need to be a _________ person who often wears smiles. A smile always makes the others like you. Smile at someone and you are sure to get a smile back from him. Try to _________ names. It makes your new friends feel happy when you call them by their names, _________ you don’t forget them.

No two people are just the same. If you don’t agree with other people, you should still be friendly. Do not argue, but discuss. You always _________ friends if you argue too much. And you should think more of others than of yourself. It’s good for _________ to have one or a group of good friends. This is very important in children’s growing up, because friends can discuss things which are too difficult to say to their family members.

There’s more _________ news for people who have friends. They live longer than people who don’t have. Why? It could be that they are happier. Being happy helps you stay well and it could be good just knowing that someone ____________ about you.

1A.risksB.secretsC.wealthD.skills

2A.turn downB.turn toC.call backD.call off

3A.afraidB.activeC.angryD.alone

4A.cheerfulB.carefulC.powerfulD.useful

5A.forgetB.rememberC.changeD.use

6A.ifB.soC.untilD.because

7A.meetB.makeC.loseD.help

8A.teenagersB.adultsC.strangersD.visitors

9A.goodB.awfulC.hardD.easy

10A.talksB.thinksC.caresD.worries

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网