题目内容

完成句子

1.难道这个夏天你不能去度假吗?

Can't you ________ ________ ________this summer?

2.我妈妈想先摆好餐桌,然后开始做饭。

My mother wanted to ________ ________ ________first, and then begin to cook.

3.从那以后,我就住在伦敦。

I have lived in London ________ ________.

4.在这一天,我们感恩食物、我们的国家和我们的家庭。

On this day,we ________ ________ ________food, our country and our family.

5.他们见到各种各样的动物感到兴奋。

They felt excited to see ________ ________ ________animals.

1.takea vacation 2.lay the table 3.since then 4.give thanks for 5.all kinds of 【解析】 1.去度假take a vacation;can't情态动词后接原形动词,根据句意结构和中英文提示,可知填(1). take (2). a (3). vacation。 2.摆好餐桌lay ...
练习册系列答案
相关题目

Most children don’t enjoy doing housework. They like playing computer games rather than cleaning the rooms. But in Australia, Jim and Robert’s mother, Mrs Black, have good and proper ways to get their children to do housework.

Here is an example.

“Mum, have you worked out next week’s housework? Let Jim and me choose the cards. I can’t wait. It’s fun!”

When Robert shouted out, his mother had already put ten cards on their big table. On the cards, there are some words like these, “sweep the floor, clean your bedroom, help mum cook, wash vegetables, make beds, feed the fish, cut the wood, clean the bathroom” and many others, Jim and Robert chose two cards for each day from Monday to Friday. Then they would hang them on the weekday task board. Jim likes to clean the bathroom, so he picked up the card “clean the bathroom”. Robert loves to make the bed so he picked up his favorite card. Jim again picked up “wash vegetables” and Robert chose “feed the fish”. Soon the two boys were happy to take away all the cards.

To help the children do housework, their mother thought hard and came up with this idea. Of course, the parents did the housework on the weekends and left Jim and Robert two days free.

1.From the passage we know that most children like ________.

A. doing housework B. playing computer games

C. playing cards D. doing homework

2.Jim and Robert chose ________ cards for the weekdays from Monday to Friday.

A. two B. four C. eight D. ten

3.Jim likes to ________.

A. clean the bathroom B. make the bed

C. feed the fish D. sweep the floor

4.Who did the housework on the weekends?

A. Jim B. Robert C. The parents D. The whole family

1.B 2.D 3.A 4.C 【解析】试题分析:这篇短文主要是讲现在很多孩子喜欢玩电脑而不喜欢做家务。文章通过举例,讲述在澳大利亚父母可以让孩子通过游戏选择的方式,激发他们做自己喜欢的家务。 1. 2. 3. 4.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网