题目内容

【题目】Mr Wang came to our school in 2010 and since then he us English.

A、taught B、has taught C、teaches

【答案】B

【解析】

试题分析:句意:王先生在2010年来到了我们学校并且自从那时起他一直在教我们英语。此题考查现在完成时。根据句意,应选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】请先阅读下面短文,掌握其大意,然后根据短文内容从下面方框内的七个选项中选择五个还原到文中,使短文意思通顺、结构完整。

Shanghai Disney Resort has made its no-outside-food policy, which leads to a mixture of complaints and approval (赞成).Should theme parks allow outside food?1

Anthony (France)

Money could be one thing but there are a lot of other things that we can consider in this issue.

If theme parks allow outside food, then there will be much rubbish in the park.2Some other problems might arise.

Christina (the US)

Zoos and theme parks have another concern that there are straws (吸管)and plastic bags.3

Pnp (Australia)

The park wants to make money from the sale of food and drinks.4It has a big consumer (顾客) group because visitors need to eat and drink while in the park.

Shelly (the UK)

When you bring in food that is not prepared inside the park, the park will be influenced by various germs and diseases that come from outside the park.5So, for reasons of food cleanliness and safety, it would be advisable (明智) not to bring outside food inside the park.

Xu Guohui (China)

Because customers are mainly paying for the entertainment value of the resorts when buying their tickets, and not directly for any food, Disney doesn't have the authority to stop visitors from bringing in food from the outside.

A.Because indoor sellers will not take responsibility to clean that area.

B.Food and drinks in the park are usually more expensive than those outside the park.

C.Some readers share their views.

D.We can't buy or eat junk food inside the park.

E.These things are harmful to the animals living there.

F.It will help to save a lot of money.

G.For example, at Disney World, they try to examine their food to ensure it is safe.

【题目】根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使短文意思完整。每空限填一词。

It’s unusual to see a person inspire (激发) a new word. But that’s what Chinese volleyball superstar Zhu Ting has got. “Stay awesome and ZHUperb!” Volleywood, a US-based blog website for volleyball fans, r1 created the word “ZHUperb”, which puts “Zhu” and “superb” together, to describe the 25-year-old volleyball player.

Zhu Ting is also considered to be a national h2in China. She helped the national volleyball team win gold medals at the 2015 FIVB World Cup, 2015 Asian Women’s Volleyball Championship, and 2016 Rio Olympic Games. In September this year she a3 helped the team win gold medals at the 2019 FIVB World Cup.

At a young age Zhu is captain of china women’s national volleyball team. But it hasn’t been e4 for Zhu to get to where she is today.

Born in a farming family in Henan Province, Zhu got a hard-won chance to a5 a local sports school at the age of 13. She got homesick during the first few months of training. But later she got over it, and made p6week on week. She quickly moved from the provincial youth team to the national youth team.

In 2013 she became famous by helping the Chinese U20 team to win the title at the 2013 FIVB U20 World Championship. Then Zhu was c7 into the national team and met the famous coach Lang Ping.

At the beginning because of her 1.98-meter h8, Zhu found it difficult to move fast and hold her weight on her feet. But Lang e9 her to take advantage of that; she trained her to jump high to smash the ball. After this she became an ace spiker (主攻手).

Zhu still works hard during training. “Hard work and talent (天赋) are b10 important I’ll move forward step by step,” she told People’s Daily.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网