题目内容

【题目】

Home

Archive

Games

About Us

Contact Us

Disclaimer

Bedtime Stories for Kids

by Uncle Amon $ 9.99(Paperback)

★★★★★661 reader reviews

Are you looking for a children’s book that is full of bedtime stories, and is great for early readers? This children’s storybook has it all! Each story is easy to read and exciting with cute and bright pictures for younger readers! This book is especially great for traveling, waiting rooms, and reading aloud at home.

About the Writer

Uncle Amon is a best-selling children’s book writer with over 100 published books. He wants to bring great changes in the world through children’s books.

Most Recent Reviews

★★★★☆Cute stories (By Keisha on November 13, 2016)

I read them to my 4-year-old niece, and she likes the cute characters. The only thing that I would add would be more pictures. The pictures in the book are lovely so it’d be nice to see more.

★★★★☆ Completely disappointed! (By Candi on August 5, 2016)

There were grammatical mistakes in this book. There weren’t enough pictures for children to look at. There were pages in the book for children to color and to create their own story. It seems that these pages were added to make the book longer.

★★★★☆ This is my favorite so far from Uncle Amon (By Helen on May 2, 2016)

I am the grandma of three kids aged 2, 5 and 6. Bedtime Stories is the third book we have read from Uncle Amon and by far my favorite. It encourages children to build on their dreams and teaches them to talk openly about them.

1This book is written_________by Uncle Amon .

A. for school teachers B. for young children

C. for grandparents D. for teenagers

2Uncle Amon writes children’s books for the purpose of _________.

A. making more money B. becoming famous

C. changing the world D. educating parents

3Keisha thinks if the book _________, it would be better.

A. could have more characters B. could bring great changes

C. could talk more about travelling D. could have more pictures

4According to Candi, _________.

A. stories in this book are too short

B. the pages for coloring pictures are not necessary

C. books like this are not enough

D. children’s own stories are full of grammatical mistakes

5Which of the following is true according to the passage?

A. Helen often reads books with her grandchildren.

B. Helen cannot stand Uncle Amon’s books any more.

C. Uncle Amon has written three children books so far.

D. Bedtime Stories is Uncle Amon’s most popular book.

【答案】

1B

2C

3D

4B

5A

【解析】这篇短文给我们介绍了Uncle Amon的一本书Bedtime stories,文中介绍了这本书的作者,还有读者对这本书的评价。

1细节理解题。根据短文的开头Best stories for kids可知,这本书是给孩子们读的,里面有很多好故事。故应选B。

2细节理解题。根据短文中About the writerHe wants to bring great changes in the world through children’s books.可知,这本书的作者写儿童故事是像通过儿童书籍来给这个世界带来变化。由此可知应选C。

3细节理解题。根据对这本书的评论中Keisha所说的The only thing that I would add would be more pictures. The pictures in the book are lovely so it’d be nice to see more可知,她觉得这本书里应该再多加一些图片,这样就更好了。故应选D。

4推理判断题。根据Candi的评价There were pages in the book for children to color and to create their own story. It seems that these pages were added to make the book longer.可知,他说在这本书里有一些页是让孩子们来涂色的,这好像是加上去的,让书中的故事更长了。也就是说,他觉得这些页是没有必要的。故应选B。

5细节理解题。根据短文中I am the grandma of three kids aged 2, 5 and 6. Bedtime Stories is the third book we have read from Uncle Amon and by far my favorite可知,Helen经常给她的三个孙子或孙女读睡前故事,因此A是正确的。Bedtime stories Helen目前最喜欢的,故B不对。文章中说这是Helen给孩子们读的第三步Amon的书,但不是说Amon就写了三本书,故C不对;D选项在短文中找不到依据。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Meng Peijie was born in Shanxi province in 1991 in a poor family.When her father died in a car accident in 1996,her mother had to give her up because she wasn't able to support her.Liu Fangying,a worker,adopted(收养)this five-year-old girl.There were three years of happiness until the day Liu got serious illness.Her illness made her lie on the bed all day and all night.Worse more,because of her illness,her husband left home and never returned.Liu attempted to kill herself,but Meng Peijie saw it and stopped her.She cried “Don't leave me,mummy.You are the only one who cares for me.You and me make a family.” From then on,Meng had to learn to cook,wash,shop and take care of her adoptive mother by herself.She was so short that she even had to stand on a chair to cook.

Life was hard for them,but nothing could stop Meng Peijie from going to school.Every day,she got up very early,did some housework and hurried to school.She worked very hard and did well in her lessons.In 2009,she went to Shanxi Normal University to study.She rented a house near school and arranged(安排) her adoptive mother to live there with her.

For more than ten years,Meng has been giving her selfless love to her adoptive mother and she also finds joy and love.She has been honoured as(授予) the “Top 10 people who moved China in 2012”.One of Meng's dreams is that her adoptive mother,Liu Fangying can stand up by herself.So she keeps on helping her exercise and relax her legs every day.We hope her dream will come true one day.

1Meng Peijie was adopted ________.

A. in 1991 B. in 1996

C. in 2009 D. in 2012

2How old was Meng Peijie when she began to support the whole family?

A. Five years old. B. Six years old.

C. Seven years old. D. Eight years old.

3What did Meng Peijie do after her adoptive mother was ill?

A. She left home.

B. She stopped going to school.

C. She stopped for her adoptive father.

D. She stopped to do chores and looked after her adoptive mother.

4What does the underlined word “selfless” mean?

A. 无私的 B. 自私的

C. 幼小的 D. 成熟的

5Meng Peijie dreams her adoptive mother can ________ one day.

A. go to work B. make money

C. stand up D. cook by herself

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网