题目内容

【题目】 There are hundreds of marathons (马拉松) held around the world each year, from the North Pole to the Sahara Desert. Here are some of the biggest and the best.

London Marathon

The London Marathon was first run on March 29, 1981 and has been held in spring of every year since then. The most recent event was the 2016 London Marathon on April 24, 2016. The London Marathon is best at raising money. Since it started, it has raised over 770 million.

New York City

Marathon

The New York City Marathon has grown from a race with 55 finishers to the world’s biggest and most popular marathon. 51,394 runners finished the event in 2016. The race has been organized every year since 1970. It was not held only in 2012.

Boston

Marathon

This is the oldest marathon held every year in the world. It was started in 1897. The idea of creating the event came from the marathon held at theSummer Olympics in Greece the year before. The Boston Marathon is held in Greater Boston in the state of Massachusetts in America.

North Pole

Marathon

For anyone who doesn’t mind freezing conditions, the North Pole Marathon — known as the world’s coolest marathon — takes place on the top of the world, around the North Pole. The first official race was held on April 17, 2003.

1According to the passage, the London Marathon is ______.

A.the earliestB.the coolestC.held in winterD.the best at raising money

2How many people finished the first New York City Marathon?

A.About 5,000.B.Over 50,000.C.Nearly 10,000.D.55.

3The idea of the Boston Marathon was born thanks to the marathon held in _______.

A.1896B.1897C.1898D.1900

4How long is the history of the world’s coolest marathon?

A.16 years.B.17 years.C.35 years.D.46 years.

【答案】

1D

2D

3A

4B

【解析】

本文介绍了几个最大最好的马拉松比赛:伦敦马拉松,纽约马拉松,波士顿马拉松,北极马拉松。

1细节题。根据表格一“London Marathon”第3句“The London Marathon is best at raising money.”可知伦敦马拉松最擅长筹款。故选D

2细节题。根据表格二“New York City Marathon”第1句“The New York City Marathon has grown from a race with 55 finishers to the worlds biggest and most popular marathon.”可知55人完成了第一届纽约马拉松;故选D

3推理判断题。根据表格三“Boston Marathon”第23句“It was started in 1897. The idea of creating the event came from the marathon held at the Summer Olympics in Greece the year before.”可知波士顿马拉松1897年开始,创造这项赛事的想法来自前一年在希腊夏季奥运会上举行的马拉松比赛,即波士顿马拉松的想法是由于1896年举行的马拉松而产生的;故选A

4推理判断题。根据表格四“North Pole Marathon”中“the North Pole Marathon known as the worlds coolest marathon …The first official race was held on April 17, 2003.”可知北极马拉松-被称为世界上最冷的马拉松始于2003417日,今年2020年,可知已经有17年的历史了,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 It was Sunday. I had one last patient to see. She was an old woman, sitting on her bed, trying to put socks on her swollen(肿胀的)feet. I walked in, spoke quickly to the nurse, and saw from her chart that she was in a good condition.

She asked if I could help put on her socks. Instead, I started a monologue(长篇大论):"How are you feeling? Your sugars and blood pressure are also good today. The nurse said you're anxious to see your son who's visiting you today from far away. I believe you really look forward to seeing him."

She stopped me with a serious voice. "Sit down, doctor. This is my story, not your story."

I was surprised and embarrassed. I sat down. I helped her with the socks. She told me that her only son lived around the corner from her, but she had not seen him for five years. She believed that the big stress of this was a big reason for her health problems. After hearing her story and putting on her socks, I asked if there was anything else I could do. She shook her head and smiled. All she had wanted me to do was listen.

Each story is different. Some are detailed; others are vague(含糊的). Some are true; others not. Yet all those things do not really matter. What matters to the storyteller is that the story is heard.

1What does the writer do?

A.A nurse.B.A doctor.C.An actor.D.A reporter.

2What was wrong with the old woman according to her chart?

A.Her blood pressure was much higher.B.Her sugars were lower than before.

C.There was nothing wrong with her.D.She couldn't put on her socks.

3Which can replace(替代)the underlined word "anxious" in Para.2?

A.Nervous.B.Surprised.C.Sorry.D.Upset.

4What can you learn from the passage?

A.We should meet a clever doctor.B.We should try to tell true stories.

C.We should be patient to old people.D.We should learn to listen to others.

【题目】 Last month, 4-year-old Riley ran from his house with his family. Their home in Paradise, California was on fire.

Paradise is a wet place. But this year it got almost no rain. The plants and trees were very dry. So when the fire started, it spread out of control and became the worst fire in Califoria’s history. Lots of houses were burned down, including Riley’s.

Riley took his favorite toy before he left. It was a dinosaur(恐龙). However, he left everything else. Riley’s aunt, Tanya, posted a photo of Riley on Facebook asking for a toy dinosaur because he missed his collection. Soon, boxes started coming.

“All my friends shared my Facebook post,” Tanya said. Now, Riley has about 100 dinosaurs. The family is thankful because the toys are helping Riley deal with his feelings. “Sometimes he’ll cry and say ‘I want to go home,’” Tanya said. He is excited to talk about his new toys, though. “I got lots of dinosaurs. I even got a sweater with my name and a dinosaur on it,” he said.

Riley has bagged up some of the toys. He wants to share them with kids who don’t have anything. “It’s a good lesson for him to pay it forward,” Tanya said, “This means to share the good things he received with others. Maybe they will do the same for someone else.”

1What happened to Riley?

A.His house was burned down.B.He lost his family.

C.His favorite toy was missing.D.He couldn’t find his way home.

2Why did Tanya’s friends share her Facebook post?

A.To raise money for Riley.B.To help Riley get a toy dinosaur.

C.Because Tanya was famous.D.Because Tanya forced them to do so.

3How does Riley feel now?

A.He feels angry.B.He hates Tanya

C.He has a mixed feelingD.He feels hopeless.

4What is Riley going to do with the toys?

A.Throw them away.B.Give them to his aunt.

C.Return them to their owners.D.Share them with others.

【题目】 Smartphone apps certainly make our lives easier. However, sometimes they can also cause problems

Recently, the Ministry of Education(教育部) announced that teachers should not use WeChat or QQ to give homework or ask parents to grade kids’ homework.

Many teachers in China depend heavily on apps to give homework, The kids have to do their homework, staring at a phone screen. For example, Liu Yanming, a sixth-grade student in Shanghai, usually has to use his mother’s mobile phone to do his homework, Liu Yong. his father, is afraid that the apps could distract kids by encouraging them to watch something unrelated (无关的) to homework. “He is just 12 years old, and I do not want to buy him a cellphone,” Liu told China Daily. “I also worry that my son’s eyesight will be hurt because of staring at the phone for too long.

However, Bai Yueping, president of Shanghai Tangzhen Middle School, defended (辩护) using apps for homework. Parents can understand their kid’s learning situation and supervise (监督) them to finish the homework, Bai told China Daily.

Zhang Siqi is a student from Renmin University of China. ________ “The use of WeChat or QQ to give homework is convenient,” Zhang told China Daily. “We're living in an Internet era(时代). It’s unwise to refuse to take advantage of technology. ”

Chu Zhaohui, a researcher at the National Institute of Education Sciences, believed that it is impossible to stop the use of electronic devices(设备) in the Internet era. However, students should use them when it’s necessary, such as when they do listening exercises. “ We don’t want to stop online education models, but they must be used carefully. Modern technologies are good. but they should not steal the show(喧宾夺主),” he told China Daily.

1What did the Ministry of Education announce recently?

A.Students shouldn’t use smartphones at school

B.Teachers shouldn’t give children too much homework

C.Students shouldn’t use smartphones to do their homework

D.Teachers shouldn’t use smartphone apps to give homework

2What do the underlined words “distract kids” in Paragraph 3 probably mean?

A.make kids feel boredB.improve kids’ interest

C.get kids more excitedD.take kids' attention away

3Which of the following is the best for “________” in Paragraph 5

A.He agrees with Liu YongB.He agrees with Bai Yueping

C.He thinks it’s unwise to use the apps.D.He thinks it’s useless to use the apps

4Which of the following would Chu Zhaohui probably agree with?

A.We should use electronic devices as much as possible

B.We should use electronic devices only for listening exercises

C.It’s better to use electronic devices more carefully

D.It’s better to stop using electronic devices in teaching

【题目】 Imagine you’re enjoying dinner with your friends at a nice restaurant. You’re having a great time when suddenly you hear a phone ringing at the table next to you. A man takes out his phone and starts talking about problems he’s having with his girlfriend. He keeps talking for almost ten minutes. How will you feel? Maybe you will feel uncomfortable,A_________ you can do nothing about it.

This happens all the time, not only in restaurants, but also on buses, at the cinema everywhere!

Cell phones are useful in our daily lives. But be careful not to be noisy phone users and disturb(打扰) others. You are supposed to control your own behavior. Here are a few rules.

Follow the rules! When you’re in public places and see a sign that says “Turn off cell phones” don’t use your phone. If you are allowed, speak softly for a short time and try to keep away from other people.

_________ Never make calls in a theater, when you are watching a movie or enjoying a concert.

_________ Talking on a cell phone while driving is dangerous. And watch where you’re going when you’re walking down the streets and talking on the phone.

As more people use cell phones, things are going to get worse. So, the next time you’re getting ready to make a call, stop and consider the people around you.

1选择最佳句子补全文章,将字母代号填写在答题卡上。

A. Phone off B. Pay attention

①._________

②._________

2从文中找出与It’s not safe to talk on a cell phone when you are driving意思相同或相近的句子。

______________________________________________________

3在文中A处填入合适的连词,使句子完整。_________

4回答问题。What should you do if you are allowed to use your phone in public places?

________________________________________________________________________

5根据短文内容填空。每空一词。

The main idea of this passage is to tell people the ①_________ of using cell phones in public places. And according to the writer, when you use your cell phone in public places, you should ②_________ about the people around you.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网