题目内容

【题目】

Word Easy is a fantastic English learning app with word exercises of different grades. Only when you pass a test of a certain grade can you go on to lean words of a higher grade.

Rail Friend can be the best helper when you feel it hard to buy the train or plane tickets. You can buy tickets anywhere at any time with this app.

Himalayas Reading has millions of books including poems, short stories, novels and even fairy tales for children. What’s special about this app? You can use it to download (下载) book recordings that can be listened to.

Baby Bus is a good friend for children under 3 years old. Kids can learn to speak, understand numbers and draw pictures with the help of this app.

1Jenny is so busy that she seldom has time to take care of her 2-year-old son, so she needs ________ for him to learn to speak and count.

A.Word EasyB.Rail FriendC.Himalayas ReadingD.Baby Bus

2Cathy is fond of traveling. ________ can make it easier for her to buy train or plane tickets.

A.Word EastB.Rail FriendC.Himalayas ReadingD.Baby Bus

3The passage is mainly about ________.

A.the introduction of some appsB.the way of learning English

C.how to buy tickets onlineD.the suggestions of reading books

【答案】

1D

2B

3A

【解析】

本文是一篇应用文,向我们介绍了几种常用的手机软件,比如喜马拉雅听书,宝宝巴士等。

1细节理解题。由文章内容“Baby Bus is a good friend for children under 3 years old. Kids can learn to speak, understand numbers...”可知,宝宝巴士适合3岁以下的宝宝,可以学说话和数数,故选D

2细节理解题。由文章内容“Rail Friend can be the best helper when you feel it hard to buy the train or plane tickets.”可知,rail friend可以帮助买火车或飞机票。故选B

3主旨大意题。本文主要介绍了几种生活中常用的手机软件,故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Nadia Comaneci,a famous gymnast,was born in Romania in 1961.

When she was doing cartwheels(侧手翻)on the playground at the age of 7,a PE teacher saw her. He told her family that she was very good and advised Nadia to train in the capital of Romania. Although it was a long way from her home,Nadia went because she loved gymnastics.

After that,she trained hard and took part in lots of competitions. In 1975,she was thought as one of the most famous athletes of the 20th century.

In 1976,Nadia went to the Olympics in Canada. She was so fantastic in the competition that everyone waited for the score,a high score. But the scoreboard showed 1.00!

Everyone was surprised. There wasn't a sound for a moment. Then a voice came,"Ladies and gentlemen,Nadia Comaneci. . . 10!"

The audience cheered very loudly. So what happened? Well,when the scoreboard was built,no one thought a score of 10. 00 was possible. The decimal point(小数点)was in the wrong place! In fact,the scoreboard only had three digits(数位)to show scores,such as 9. 50 or 9. 85 at that time.

In the 1976 Summer Olympics,Nadia Comaneci scored a perfect 10,which was thought impossible before. From then on,she was looked as a hero. In 1984,she got retired(退役的).

1At first,the scoreboard showed Nadia got ________in the Olympics in Canada.

A.10.00B.9.50C.1.00D.9.85

2In Paragraph 5, "Everyone was surprised" because ________.

A.she was fantastic in the competition

B.the score was too low

C.there wasn't a sound

D.she got a score of 10

3Put the following into correct order according to the passage.

A PE teacher saw her doing cartwheels on the playground.

Nadia went to the Olympics in Canada.

Nadia went to the capital to train.

She was looked as a hero.

A.④③①②B.③①②④C.①③④②D.①③②④

4This passage is probably a ______.

A.news reportB.noticeC.life storyD.novel

【题目】阅读下面短文,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,在空格处填入一个适当的词或使用括号中词语的正确形式(最多限填三个单词)填空。

It was the best of times, it was the1 of times. It was the season of light, it was the season of darkness. It was the spring of hope, it was the winter of2 (sad). It was the year one thousand seven hundred and seventy-five.

In France there was a King and a Queen, and in England there was a King and a Queen. They believed that nothing would ever change. But in France things were bad, and getting worse. The people were poor, hungry and 3 (happy). The King made paper money and spent it, and the people had nothing4 (eat). Behind 5 (close) doors in the homes of the people, voices spoke in whispers (低声说) against the King and the rich; they were only whispers 6 they were the angry whispers of hopeless people.

Late one November night, in that same year 1775, a coach (四轮马车) going from London to Dover, stopped at the top of a long hill. The horses were tired, but as they rested, the driver heard another horse7 (come) fast up the hill behind them. The rider stopped his horse beside the coach and shouted:

"I want a passenger, Mr. Jarvis Lorry, from Tellson's Bank in London."

"I am Mr. Jarvis Lorry," said one of the passengers, putting his head 8 of the window. "What do you want?"

"It's me! Jerry, Jerry Cruncher, from Tellson's Bank, sir," Cried the man on the horse.

"What's the matter, Jerry?" called Mr. Lorry

"A message9 you, Mr. Lorry. You've got to wait at Dover for a young lady."

"Very well, Jerry," said Mr. Lorry, "Tell them my answer is CAME BACK TO LIFE."

It was a strange message, and a stranger answer. No one in the coach understood 10 they meant.

【题目】 I’m Jenny. I was moved by a _______ last summer. When I went to a friend’s house as a guestI found a wooden sign hung on the door. It reads“Before enteringplease put down your _________. When returningbring back your happiness.”

After entering the houseI saw the wife and the husband were both harmonious(和睦的),two children were _______ and polite and warmth filled the house.

I naturally asked them about the wooden sign. The wife _______ the husband with a smile“You tell the story.” The husband then looked back at the wife“You should say though it was your creativity.”

_________the wife said softly and slowly“Once when I got homeI was _________ to see a sleepy and tired face in the elevator(电梯)mirrorwith the worried eyes. _______ I thought when y children and husband faced this worried facewhat would they feel? If I also faced such a facewhat would I feel? Then I could _________ my children’s silence and my husbands indifference(冷淡)at the dinner table. The next dayI wrote a wooden sign and hung it on the door to remind _______.

As a result. the sign reminded myself and the whole family. __________ surprising happened in this way. Not only our family but also the guests to our house always become happy.

1A.bookB.storyC.movieD.job

2A.bagB.moneyC.workD.trouble

3A.friendlyB.naughtyC.seriousD.sleepy

4A.pointed atB.looked forC.looked atD.shouted at

5A.QuicklyB.NearlyC.SuddenlyD.Finally

6A.excitedB.relaxedC.surprisedD.interested

7A.AndB.SoC.ButD.Or

8A.imagineB.thinkC.knowD.believe

9A.yourselfB.himselfC.herselfD.myself

10A.NothingB.EverythingC.SomethingD.Anything

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网