题目内容
【题目】
![]()
【1】 There were already _____ children’s book fairs before.
A. 7 B. 25 C. 26 D. 55
【2】 People can enjoy the following EXCEPT _____ at the fair.
A. music B. activities C. books D. movies
【3】 The book fair will last for _____ hours.
A. one B. five C. six D. seven
【4】 The fair will be at _____ if the weather is good.
A. Nichols park B. Your backyard
C. 5480 South Kenwood Avenue D. the HPNC
【5】 We can usually see this _______.
A. in a book B. on a newspaper
C. in a textbook D. in the backyard
【答案】
【1】B
【2】D
【3】B
【4】A
【5】B
【解析】
试题分析:本文主要是一则关于一年一度的儿童书市的广告。
【1】B考查细节理解题。【问题】已经有_____届儿童书市。根据海报children’s book fair 26th Annual Children’s Book Fair可知儿童书市以前已经有25次了。故选B。
【2】D考查细节理解题。【问题】在儿童书市上,人们能享受到下列活动中除了_____以外的活动。根据海报中Books in Your Backyard Books, Activities, Music, Dance, Storytellers and morel可知人们在集市上不能看电影。故选D。
【3】B考查细节理解题。【问题】书市将持续几个小时?根据海报中Sunday, October 7 1pm-6pm可知书市在10月7号下午1点至6点举行,持续5小时;选B。
【4】A考查细节理解题。【问题】如果天气好,书市将在哪个地方举行?根据海报最后Nichols park可知天气好在Nichols park举行,下雨在5480 South Kenwood Avenue举行,选A。
【5】B考查推测理解题。【问题】在____我们通常看到这个。A. in a book 在书上;B. on a newspaper在报纸上;C. in a textbook在教科书上;D. in the backyard在后院。本文主要是一则关于一年一度的儿童书市的广告。广告通常登载在报纸上。故选B。
【题目】Our Services
|
|
|
* You can borrow up to five books; one CD or one cassette. As many videos as you want. | ||
【1】We probably can see this “Services” in a ______________________.
A. library B. cinema C. hospital D. shop
【2】There are ______________________ kinds of videos in the library.
A. two B. three C. four D. six
【3】We can keep the books from this library no longer than ______________________.
A. one week B. two weeks
C. three weeks D. four weeks
【题目】任务型阅读
| Jane always rides her bike to school.It’s about three kilometers from her home to school and it takes her about fifteen minutes.She says it’s good for her health. |
| Mary lives near the school.She usually walks to school.It’s about 10 minutes’ walk.Mary says she likes taking walks after meals. |
| Edward usually gets to school by bus.He likes talking with his friends on the bus.It’s about 20 minutes’ ride to school by bus. |
根据短文内容,回答下列问题
【1】How does Jane get to school?
___________________________
【2】How far is it from Jane’s home to her school?
___________________________
【3】Why does Jane like riding to school?
___________________________
【4】How far is it from Mary’s home to school?
___________________________
【5】How long does it take Edward to get to school by bus?
___________________________