题目内容

【题目】

Trip 1 Four Days In The Mountains

Bring your strong shoes and warm clothes for this walk in Green Mountains. You may go hiking or climbing. It’s also a protection area(保护区) for wild animals.

Time: July 11-July 14 Tel:84639818 Adult: $110 Child: $55

Trip2 Three Days In The Country

There are many beautiful gardens. Take your camera(照相机) and enjoy the wonderful sights in Hunter Valley. It is a good place for fishing and horse riding. You can also find different kinds of flowers here. This is also a great walk for bird lovers.

Time: July 20-July 22 Tel:83986432 Adult : $50 Child: $25

Trip 3 Five Days By The Sea

Wear your sun hat and enjoy wonderful sunshine from morning to evening. Our hotel is next to the sea. We have our own boats, too. You can swim in the sea or in the swimming pool. Every day our boat will take you to different places for swimming.

Time: July 13-July 17 Tel:83549679 Adult : $80 Child: $40

【1】If you want to go to the mountains, you can call ______.

A.83549679 B.83875629 C.84639818 D.83986432

【2】Sam went to Hunter Valley with his wife and five-year-old son. He should pay ______.

A. $25 B. $50 C. $100 D. $125

【3】Davids holiday is from July 13 to July 17, he can ______.

A. climb te mountains B. go to the beautiful gardens

C. go fishing in the country D. swim in the sea.

【4】What is NOT mentioned (提及)in the three trips?

【答案】

【1】C

【2】D

【3】D

【4】D

【解析】

试题分析:这篇短文主要介绍了三则旅游广告信息。主要介绍了他们的旅行内容,旅行时间,联系电话及票价。

【1】C细节理解题。根据Four Days In The Mountains中电话联系方式,Tel:84639818,故选C

【2】D计算理解题。根据Hunter Valley的票价Adult : $50 Child: $25及题意中两个成年人一个孩子,可知共125美元,故选D。

【3】D细节理解题。根据题意中大卫的假期的时间是七月十三日到十七日,结合三则广告中的日期可知海边五日游的时间Five Days By The Sea的时间和他的时间相符,根据Five Days By The Sea的活动是游泳,故选D

【4】D细节理解题。根据Take your camera(照相机),Bring your strong shoes and warm clothesWear your sun hat 可知没有提及帐篷,故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】World Sleep Day is March 21.Many experts have held a press conference (新闻发布会) in Beijing Hotel.Sleep is sometimes called the cousin of death.But funnily enough, it is also one of the most important things we need to stay alive.People spend almost a third of their lives doing one things: sleeping.Sleep is like food for the brain.Enough sleep helps the body and brain grow and develop.

People of different ages need different amounts (数量) of sleep.According to the National Sleep Foundation in the US, adults need seven to nine hours of sleep every night.For students aged 10 to 17, a healthy amount is about eight to nine hours per night.

However, many students dont get enough sleep because of early school start times and too much homework.The China Youth and Children Research Center reported that about 80% of middle school students dont get enough sleep.Students without enough sleep may get poor grades.They cant pay attention in class or do well in sports.

To solve this problem, scientists advise that students should get less schoolwork and more time to sleep.There are some other ways to help people get enough sleep, such as taking a 20-minutes nap (小睡) during the day.Good sleep habits are also helpful.For example, try to go to sleep and wake up at the same time every day, even on weekends and during holidays.

【1】How much sleep do adults need per night?

A.7~9 hours. B.8~10 hours.

C.More than 10 hours. D.Less than 7 hours.

【2】Why dont many students get enough sleep?

A.Because they always stay up late and get up late.

B.Because they naturally wake up early and they have too much housework.

C.Because they have too much homework and their school starts too early.

D.Because they go to bed and wake up at the same time.

【3】What may happen if teens do not get enough sleep?

A.They may do well in sports.

B.They may not do well in their studies.

C.They will not finish their homework.

D.Their bodies and brains may grow better.

【4】Which is NOT a reason that so many students dont get enough sleep?

A.They have too many exciting classes in the day.

B.They have too much homework to do.

C.They may have sleeping problems.

D.They have to get up very early to go to school.

【5】Which of the following is NOT a way of helping people get enough sleep?

A.Getting up at the same time every day.

B.Take a 20-minute nap during the day.

C.Having good sleep habits.

D.Take sleeping pills before going to sleep.

【题目】山东省烟台市2015年中考英语试题任务型阅读 (每小题2分)

C

Have you ever had the feeling that no one can understand you? Well, here comes Pepper, it could be about to change all that. Pepper is the first robot to read human feelings. Using its emotion recognition functions

(情感识别功能), Pepper can make jokes, dance and even sing to people when they are around it.

The robot looks like a lovely girl. It is four feet tall with a tablet computer in its chest. It has human-like hands, a girl-like body and baby-like voice. It was shown to attract people at stores on Friday.

Pepper can tell facial expressions, human voice and signs, then make an answer. Pepper is designed to be a family robot, but it isnt like the household robot on the cartoon. Pepper is used at home or store, where we enjoy pleasure and entertainment.

At home, not only can it tell jokes, it also helps people in trouble. If a natural accident happens, it can encourage them, make them laugh and feel relaxed.

Pepper will be on sale at the price of $2,000 in August, 2015. At present, several Peppers are on show at stores for people to visit. Before selling Peppers, the creators want them to store more knowledge in order to get better along with human beings.

请根据短文内容完成所缺信息。

PepperA Robot Of Human Wisdom

Basic feature (特征)

The first robot to read 【1】 with its emotion

recognition functions.

Description of appearance

Its four feet tall with a2 in its chest.

It has human-like hands, girl-like body and baby-like voice.

Brief introduction

The creators designed it to be used at3 .

It can not only make an answer by telling facial expressions, human voice and signs, but also can help people who are 4 .

Preparations for sale

Peppers are now still at stores for people to visit.

When 5 is stored in Peppers, the more perfect robots will be on sale soon.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网