题目内容

【题目】 This is a book show. Read and enjoy them in your free time! Let’s do

pleasure reading together.

Greg Heffley is at school. His middle school is going to hold a dance party, but it is very difficult for Greg to find anyone to go with. Finally he finds a girl from his class luckily. That is the beginning of the third Wheel story. This book is full of jokes and interesting pictures.

By Jeff Kinnney

Bean’s older sister goes to a summer camp, but Bean can't join her because she is too young. So Bean and her best friend, Ivy, decide to create their own camp. They come up with all the activities and, of course, they make the rules. Their happiness and kindness will,make you want to keep reading

By Annie Barrows

Stick Dog is a dog that lives in an empty pipe(管子) . He has four friends, named Pooh-Pooh., Strips, Karen and Mutt. When Stick Dog smells delicious hamburgers,he and his friends decide to steal the food from a human family that is having a picnic in Picasso Park. Along the way,they face a lot of funny challenges.

By Tom Watson

Zoe and Alice's mother saves dogs. But dogs aren’t

the only things that need to be saved. The family's new

neighbour, Philip, doesn't speak, and no one knows why. White Fur Flying is all about understanding the love from both inside and outside. Although it is a little sad,the book is good to read.

By Patricia Maclachlan

【1】We can find out_________ is filled with lots of funny jokes and pictures.

A. The Third Wheel B. Stick Dog

C. White Fur Flying D. Ivy and Bean

【2】What do Bean and Ivy decide to do?

A. Join a school dancing party.

B. Steal food from the family.

C. Save dogs in their community.

D. Set up their own camp.

【3】What does the writer think of the book White Fur Flying?

A. Funny. B. Humorous.

C. A little sad. D. Boring.

【4】The books above are mainly written for _________.

A. middle-aged adults B. kids or teenagers

C. elderly people D. college students

【答案】

【1】A

【2】D

【3】C

【4】B

【解析】

试题分析:短文向我们介绍了四本儿童读物的故事梗概以及它们的作者。

【1】A细节理解题。根据第一本书的介绍That is the beginning of the third Wheel story. This book is full of jokes and interesting pictures.可知,答案为A。

【2】D细节理解题。根据第二本书的介绍So Bean and her best friend, Ivy, decide to create their own camp.可知,他们打算建立自己的营地。答案为D。

【3】C细节理解题。根据第四本书的介绍Although it is a little sad,the book is good to read.可知,作者认为这本书有点伤感,答案为C。

【4】B细节理解题。从图书封面到内容简介可知,以上提到的四本书都是儿童读物,故答案为B。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网