题目内容

【题目】 London, being the capital city of England, stands on the River Thames. Let’s discover some of the least known London facts for kids.According to a recent report, there are 10,849,000 people in London. London is the most visited city and its Heathrow Airport is the busiest airport in the world.

Unlike any other city in the world, London is the only city that hosts modern Summer Olympic Games three times.

London was honored to have the most famous poet (诗人) of all—time, William Shakespeare, who, along with his relatives and friends, lived in London in 1580s.

London was thought to be larger than any other city in the world from 1831 to 1925.

It is one of the most expensive cities in the world. The double—bus is a symbol of the city.

There are lots of famous newspapers in London, such as The Daily Telegraph, The Times, and The Guardian.

阅读短文(B),根据英文释义及首字母提示拼写单词。

1e ___________: costing a lot of money

2h____________: to respect highly; to show you think a lot of someone

阅读短文(B),进行同义句转换,每空一词。

3London was thought to be larger than any other city in the world from 1831 to 1925.

London was thought to be the _________ _________ city from 1831 to 1925.

根据短文(B)内容回答问题。

4Where does London stand?

_________________________________________________

5How many times does London host modern Summer Olympic Games?

_________________________________________________.

6Did William Shakespeare live in London in the early 16th century?

_________________________________________________.

【答案】

1expensive

2honor

3worlds largest

4It stands on the River Thames.

5Three times.

6No, he didnt.

【解析】

本篇介绍伦敦是游客最多的城市,希思罗机场是最繁忙的机场,是世界上唯一举办3次的夏季奥运会的城市,有著名的诗人莎士比亚,在 1831 -1925年期间是世界上最大的城市。.

1costing a lot of money花了很多钱,根据首字母提示,expensive意为昂贵的,故答案为expensive

2to respect highly; to show you think a lot of someone尊敬;表示你对某人的尊敬,根据首字母提示,honor尊敬、对...表示敬意,故答案为honor

31831 -192 5年期间伦敦被认为比世界上的其它任何一个城市都大。

any other +单数名词意为“任何其它的……”表比较双方属于同一类别或范围内,可与最高级同义转换,即在1831 -192 5年期间伦敦被认为是世界上最大的城市,the world’s largest city世界上最大的城市;故答案为world’slargest

4根据第一段“London, being the capital city of England, stands on the River Thames”可知伦敦坐落在泰晤士河,故答案为It stands on the River Thames.

5根据第三段“Unlike any other city in the world, London is the only city that hosts modern Summer Olympic Games three times”可知伦敦是世界上唯一举办3次的夏季奥运会的城市,故答案为Three times.

6根据第四段“London was honored to have the most famous poet (诗人) of alltime, William Shakespeare, who, along with his relatives and friends, lived in London in 1580s”可知莎士比亚是生活于十六世纪后期;故答案为No, he didn’t.

练习册系列答案
相关题目

【题目】 In 1939 two brothers, Mac and Dick McDonald, started a drive-in restaurant in San Bernadino, California. They carefully chose a busy corner for their location. They had run their own businesses for years, first a theater, then a barbecue(烤肉) restaurant, then another drive-in. But in their new operation, they offered a new, shortened menu: French fries, hamburgers, and sodas. To this small selection they added one new idea: quick service, no waiters or waitresses, and no tips.

Their hamburgers sold for fifteen cents. Cheese was another four cents. Their French fries and hamburgers had a remarkable uniformity(一致性), for the brothers had developed a strict routine(程序) for the preparation of their food, and they insisted on their cooks’ sticking to their routine. Their new drive-in became surprisingly popular, particularly for lunch. People drove up by the hundreds during the busy noontime. The self-service restaurant was so popular that the brothers had allowed ten copies of their restaurant to be opened. They were satisfied with this modest success until they met Ray Kroc.

Kroc was a salesman who met the McDonald brothers in 1954, when he was selling milkshake-mixing machines. He quickly saw the special attraction of the brothers’ fast-food restaurants and bought the right to franchise(特许经营) other copies of their restaurants. The agreement struck included the right to duplicate(复制) the menu, the equipment, even their red and white buildings with the golden arches(拱门).

Today McDonald’s is really a household name. In 1976, McDonald’s had over $1 billion in total sales. Its first twenty-two years in one of the most surprising success stories in modern American business history.

1This passage mainly talks about ________.

A.the development of fast food services

B.how McDonald’s became a billion-dollar business

C.the business careers of Mac and Dick McDonald

D.Ray Kroc’s business talent

2Mac and Dick managed all of the following businesses except ________.

A.a drive-inB.a theaterC.a cinemaD.a barbecue restaurant

3We may infer(推断) from this passage that ________.

A.Mac and Dick McDonald never became wealthy for they sold their idea to Kroc

B.the place the McDonalds chose was the only source of the great popularity of their drive-in

C.forty years ago there were lots of fast-food restaurants

D.Ray Kroc was a good businessman

4The passage suggests that ________.

A.creativity is an important element of business success

B.Ray Kroc was the close partner of the McDonald brothers

C.Mac and Dick McDonald became broken after they sold their ideas to Ray Kroc

D.California is the best place to go into business

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网