题目内容

阅读理解

Some countries are better than others at looking after the environment. In Europe, Germany(德国) and northern European countries work very hard to improve the environment. The people in Germany put their rubbish into different bags—paper in one bag, plastic in another bag, etc. There are laws that do not allow people to burn too much coal.

In the 1970s, as people learned more about environmental problems, the “Green” movement(运动) began and soon spread all over Europe. The “Green” movement tries to get governments to protect the environment. It collects information about how industry is damaging(毁坏) the environment and tells newspapers.

根据短文内容,按要求完成各题

1.Which countries in Europe work very hard to improve the environment?

2.Who put rubbish into different bags?

3.Can the people in Germany burn too much coal?

4.When did the “Green” movement begin?

5.What does the “Green” movement try to do?

1.Germany and northern European countries. 2.The people in Germany. 3.No, they can’t. 4.In the 1970s. 5.It tries to get governments to protect the environment. 【解析】试题分析:短文大意:介绍德国和北欧的人对保...
练习册系列答案
相关题目

English book Animal Farm (1945) tells a story about farm animals. They are fed up with ( 受够了) Mr Jones, the farmer. He treats them badly, so they

decide to kick him off the farm and run the farm themselves.

One day an old pig called Old Major gathers the animals around him. He tells them that all animals should stand together. He says they should take over the farm. They say that all animals are equal.

After they get rid of ( 摆 脱 ) Mr Jones, two pigs become the leaders of

Animal Farm. One pig called Snowball is a great speaker. He has big ideas for Animal Farm. The other leader is a pig called Napoleon. Napoleon is a crafty (狡猾的) animal. He brings together supporters by

offering them advantages.

Napoleon makes a war against Snowball and kicks him away from the farm. He turns Snowball into a big enemy. He says that Snowball is working with Farmer Jones and other farmers to destroy Animal Farm.

But as it turns out it is Napoleon who is working with the enemies of the animals. He joins up with the old human enemies of the animals. But he tells the animals that he is working for them. Meanwhile the animals work hard. It seems that it is as bad to live under Napoleon as it was under Farmer Jones!

Why is the story so important?

Animal Farm is an excellent choice for learners of English because it’s very short. The language is also simple.

Like many famous stories Animal Farm is not just a book. It was played on the BBC radio in 1947. The big modern way of telling stories is in movies of course. Orwell’s book has become a film twice. Perhaps it won’t surprise you that the first one (1954) was a cartoon. In 1984 another film was made.

This was a live-action (真人版的) film. The famous book has also been put on in the theater. In 1984 a

version was made and it toured a number of British cities.

1.Which is the right order of what happened in the story?

a. Napoleon turns Snowball into a big enemy. b. Animals are tired of Mr Jones.

c. Snowball becomes one of the leaders.

d. Napoleon kicks Snowball off the farm. e. Animals get rid of Mr Jones.

A. e a b c d B. a e b d c C. b e c a d D. b e a c d

2.The purpose of the passage is .

A. to make an advertisement for a new book

B. to introduce us a famous novel

C. to display a world of animal

D. to attract us to watch a film

3.Why do animals decide to run the farm themselves?

A. Because they want to become the owner of the world.

B. Because the farmer doesn’t treat them well.

C. Because Snowball and Napoleon are good leaders.

D. Because they want to control the farmer.

4.What do you think of Napoleon according to the passage?

A. Friendly and kind. B. Polite and helpful.

C. Popular and honest. D. Dishonest and unkind.

5.Which of the following is TRUE according to the passage?

A. George Orwell is the writer of the book Animal Farm.

B. All the learners of English should read this book.

C. The book became a film in 1947.

D. Snowball and Napoleon lead the farm in the end.

1.CABD 2.B 3.B 4.D 5.A 【解析】这篇文章是对Animal Farm这本书中所描述的故事情节所进行的描述。 1.推理判断题。由句子They are fed up with ( 受够了) Mr Jones, the farmer. 可知b出现在第一;再由句子After they get rid of ( 摆 脱 ) Mr Jones, two ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网