题目内容

【题目】

Mary The Musical

Don’t miss Mary The Musical at Cambridge Theater London! Performances start every evening at 7 from this Saturday. Tickets are 20 pounds for adults and 15 pounds for children and can be bought online or from the theater.

Teenage Drawing Competition

16-year-olds are welcome to take part in an exciting drawing competition at 2 p.m. on Saturday, August 6that Westfield Shopping Center. It is free to enter and the first prize is a trip to New York!

Adele’s Concert

Come and meet the famous singer Adele at St. James’s

Park this Sunday, April 25. Adele will sing songs from her latest CD. The event starts at 1 p.m. and ends at 4 p.m. Tickets are 8 pounds and can be bought at St. James’s Park.

1People can watch Adele’s performance ______________

A. at Cambridge TheatreB. at Westfield Theatre

C. at Westfield Shopping CenterD. at St. James’s Park.

2How much are the musical tickets for two children?

A. 16 poundsB. 35 pounds

C. 30 poundsD. 40 pounds

3Which of the following is TRUE?

A. All the events above take place in the afternoon.

B. Anyone can take part in Teenage Drawing Competition.

C. Adele’s Concert lasts for three hours.

D. People can buy all the tickets on the Internet .

【答案】

1D

2C

3C

【解析】

这是三组广告,一组是Mary The Musical,一个是Teenage Drawing Competition青少年绘画比赛,另一个是Adele的音乐会。

1细节理解题。根据Adele’s Concert Tickets are 8 pounds and can be bought at St. James’s Park.可知在St. James’s Park.人们能看到Adele表演;故选D

2细节理解题。根据Tickets are 20 pounds for adults and 15 pounds for children可知两个孩子30英镑;故选C

3推理判断题。根据Performances start every evening at 7 from this Saturday.可知A不对;根据16-year-olds are welcome to take part in an exciting drawing competition at 2 p.m. on Saturday可知B不对;根据The event starts at 1 p.m. and ends at 4 p.m.可知C对;根据Tickets are 8 pounds and can be bought at St. James’s Park.可知D不对;故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 If a friend helps us, it’s a good idea to write him a thank-you note. But in fact, how many of us sit down to do this? “People don’ t seem to walk around giving thanks to people quite often,” Professor Kumar said. Why don’t people like to send thank-you notes? And how do people feel when they get one?

Kumar and his team asked some students to write a thank-you note to another person by email. Then, they asked both the writer and the receiver how sending or getting these notes made them feel. Here is the result.

They found that these writers didn’t like to write the notes because they felt like they had to think too much about them. They worried about what to say and how to say it. The receivers, however felt enjoyable when they got the notes. When you are a receiver, you really care about the warmth of the note, “Kumar says. “How friendly and warm was it?”

Also, the writers didn’t like to write the notes because they thought it might be awkward (尴尬的) for the receiver to get a thank-you note. But in fact, it’s not true. “They feel quite happy,” Kumar says. “They don’t really feel awkward at all.” If people knew that writing a thank-you note could be so important to others, they would do it more often, Kumar says.

In a word, simple and small changes in our everyday lives can make a big difference in how we treat (对待) other people and how we feel.

1We know from the passage that if a friend helps us, it’s a good idea to ________.

A.just say thank youB.write him a thank-you note

C.sit down with himD.get a thank-you note from him

2According to the passage, ________ can make a big difference in how we treat other people and how we feel.

A.the warmth of notesB.not writing and sending thank-you letters

C.the writers and receiversD.simple and small changes in our daily lives

3According to the passage, which of the following is TRUE?

A.Writing a thank-you note isn’t important to others at all.

B.People like to write thank-you notes when someone helps them.

C.Kumar says that people don’t feel awkward getting thank-you notes.

D.When getting thank- you notes, people don’t care about the warmth of them.

4If you are to put the passage into parts, which of the following is the best?

(=Para. (自然段)1;②=Para.2;③=Para. 3;④=Para. 4;⑤=Para. 5

A.B.C.D.

【题目】 If you cannot live without your car, Zurich might be the last city you would like to visit.In Zurich,people are.welcome,but cars are not! Over the past 20 years,this city has used smart ways to make traffic lighter.

One is to keep the same number of parking spaces. For example, if 50 new parking spaces are built in one part of the city,then 50 old spaces in other parts are taken away for other uses.So the total number doesn’t change,Some are unhappy that there are never enough spaces.That is just what the city has in mind:If people find parking more difficult,they will drive less.

Also,the number of cars in the city is counted (t).Over 3,500 little computers are put under Zurich roads to check the number of cars that come into the city,If the number is higher than the city can deal with(处理),the traffic lights on the roads that enter the city will be kept red.So drivers who are traveling into Zurich have to slop and wait until there are fewer cars in the city

Now,you may ask why Zurich is doing this,This is simply because the city wants to make more spaces for its people.

1The writer tells us how to keep the same number of parking spaces by_________.

A.Giving a reasonB.giving an exampleC.sharing a storyD.drawing a picture

2The writer says"Zurich might be the last city you'd like to visit because

1.Zurich only welcomes people with mini cars

2.Zurich is a small city with a long history

3.it's difficult to find a parking space in Zurich

4.you can't drive into Zurich at any time you want

A.1 3B.2 3C.3 4D.1 4

3What will happen if the cars in Zurich are more than the city can deal with?

A.People will build more parking spaces under Zurich roads.

B.All the computers under Zurich roads will stop working

C.Drivers will stop and wait before traveling into Zurich.

D.The lights on the roads in Zurich wall be always kept red.

4Which of the following shows the structure(结构)of the passage?(P-Paragraph)?

A.B.C.D.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网