题目内容
【题目】(改编)
![]()
【1】Where can we go to the club on Friday ?
A. In 14 Park Street B. In 78 Wall Street
C. In 12 High Street D. In 2035 May Street
【2】 Where can we read magazines at 5:00 pm on weekdays?
A. In 14 Park Street B. In 78 Wall Street
C. In 12 High Street D. In 2035 May Street
【3】Which word can describe the chocolates in Parker’s Sweet Shop?
A. Hot B. Free C. Cheap D. Expensive
【4】How many Newspapers and Magazines are there in the New Library ?
A. More than 100 B.About 200
C. Less than 100 D. About 100
【5】You cannot _____ in the Happy Days Club.
A. play games B. listen to music
C. dance D. see a movie
【答案】
【1】D
【2】B
【3】C
【4】A
【5】D
【解析】
试题分析:本题是三个广告:快乐时光俱乐部;甜点商店;新图书馆;分别介绍了他们的相关信息。
【1】细节理解题。根据文中Happy Days Club 2035 May Street 可知年轻的人们可以每周五去参加这个俱乐部,在In 2035 May Street。故选D
【2】细节理解题。细节理解题。根据第三个广告Monday—Saturday 9:30a.m.—6p.m.;78 Wall Street 可知在工作日下午五点可以可以在78 Wall Street 读书。故选B
【3】细节理解题。 根据第二个广告中Prices lower than in other shops可知在Parker’s Sweet Shop中可知这里的巧克力很便宜。故选C
【4】细节理解题。根据第三个广告Over 100 Foreign Newspapers and Magazines可知在New Library的图书馆中有100多本国外的报纸和杂志 。故选A
【5】细节理解题。 根据第一个广告Games—Music—Dancing and more可知在Happy Days Club中你可以唱歌,跳舞,做游戏,并没有提到看电影。故选D
【题目】
ADVERTISEMENTS | |
HONGNAN RESTAURANT
Tel:83386223 Add:635 Grand Road Open: Mon. to Fri. 7:00 am-3:00 pm 5:00 pm-9:00 pm Sat. & Sun. 7:30 am-2:00 pm 5:00 pm-10:00 pm | HISTORY MUSEUM
Tel: 87796960 Add: 69 Hong Kong Road One of Guangdong’s largest museums specialized in Guangdong history of the native people. Open: Mon. to Fri. 9:00 am-5:00 pm Sat. & Sun. 9:00 am-3:00 pm |
FULL HOTEL
Tel: 83338989 Add: 368 East Huanshi Road Dinner: 5:30 am-10:00 pm Coffee Shop: Mon. to Fri. 7:00 am-10:00 pm Sun. to Sat. 8:00 am-10:00 pm | Baihe Shopping Center
Tel: 87872738 Add: 5300 Shanghai Road Open: Mon.to Fri. 10:00 am-11:00 pm Sun. to Sat. 9:00 am-10:30 pm |
【1】 If you want to go out for lunch on Sunday, you can call at .
A. 83386223 or 83338989 B. 87796960 or 83386223
C. 83338989 or 87872738 D. 87872738 or 87796960
【2】 If you want to buy a new dress, you can go to .
A. 69 Hong Kong Road B. 635 Grand Road
C. 5300 Shanghai Road D. 368 East Huanshi Road
【3】 isn’t open for two hours in the afternoon on weekdays.
A. Full Hotel B. Hongnan Restaurant
C. History Museum D. Baihe Shopping Center
【4】 On Sunday morning, the coffee shop in Full Hotel doesn’t open before .
A. 6:30 am B. 7:00 am C. 7:30 am D. 8:00 am
【5】You can know when you visit History Museum.
A. the history of the world
B. the history of Guangdong
C. the history of Shanghai
D. the history of Hong Kong
【题目】【北京市2015年中考英语试题】阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。每个选项只能用一次。(共10分,每小题2分)
A Special Delivery
Ben and Sally lived in California with their two daughters. Ben liked travelling. 【1】__________ , but sally stayed home with the girls. Ben and his friends owned a company. People at the company liked to play jokes on each other. One day, Ben’s friends wanted to play a joke on Ben and Sally. 【2】_____The letter said,
Dear Sally.
I’m having a great time here in Africa. I’m sending a special gift to you. I hope you like it. Please take good care of it until I get home.
Love to you and the kids,
Ben
![]()
On the same day, Sally also got a phone call. The caller told her that a delivery was coming. At one o’clock, a truck stopped in front of Sally’s house. The truck driver gave Sally a rope. An animal was tied to the rope. It was a baby elephant! 【3】__________ , and it began eating grass.
Then the driver drove away. Sally stood there and held the rope to the elephant. She asked herself, “What can I feed an elephant with? Bananas?”
【4】____________ . He said, “It’s illegal (非法的)to have wild animal here.” Then the policeman gave Sally a ticket.
Ben’s friends were hiding in the backyard and laughing. They had planned everything perfectly. They had rented (租借)the elephant from a zoo and asked the policeman to write the ticket! Ben’s friends also made a film of everything. 【5】_____________ .
When Sally learned about the truth, she couldn’t help laughing.
A. So they sent a letter to Sally B. After a while, a policeman came C. The elephant ran into Sally’s yard D. They wanted Ben to watch the video E. One summer, he went to Africa on a trip |