题目内容

【题目】

A woman came out of her house and saw three old men sitting in her front yard. 1

“We do not go into a house together,” they replied.

“Why is that?” she asked.

One of the old men pointed to his friends and explained: “His name is Wealth,” he said and pointed to the other man: “He is Success, and I am Love. 2

The woman went in and told her husband what had happened. Her husband was very happy. “How nice!” he said. “Let us invite Wealth!”

3 “My dear, why don’t we invite Success?”

Their daughter jumped in with her idea: “Would it not be better to invite Love? Our home will then be filled with love!”

“That’s a good idea,” said the husband to his wife. “Go out and invite Love to be our guest.”

4 Love got up and started walking toward the house. The other two old men also got up and followed him. Surprised, the woman asked them: “I only invited Love. Why are you coming in?

The old men replied together: “If you invited Wealth or Success, the other two of us would stay outside, but since you invited Love, wherever he goes, we go with him. 5

A.His wife disagreed.

B.Love is more important than wealth.

C.The woman went out and invited Love in.

D.She invited them in to have something to eat.

E.Wherever there is Love, there is also Wealth and Success!

F.She tried to be polite when she told them to get away as soon as possible.

G.Now go in and discuss with your family which one of us you want in your home.

【答案】

1D

2G

3A

4C

5E

【解析】

本文讲述了一对夫妇对爱,成功和财富进行选择。最后,他们选择了爱。因此,有爱,就会有成功和财富。

1根据后文的“We do not go into a house together,” they replied.可知,我们不一起进屋,

根据 “Let us invite Wealth!”“让我们邀请财富!因此表示要邀请他们进来吃东西,故选D

2根据The woman went in and told her husband what had happened.“女人进去告诉她丈夫发生了什么事。可知,表示让她进去和她的家人商量一下,想让他们中的哪一个去她家。故选G

3根据Her husband was very happy. “How nice!” he said. “Let us invite Wealth!”可知,她的丈夫想要邀请财富。根据 “My dear, why don’t we invite Success?”可知,她想要邀请成功。因此他的妻子不同意他的看法。故选A

4根据Love got up and started walking toward the house.“爱站起来,朝房子走去。可知,她出去邀请爱进来,故选C

5根据but since you invited Love, wherever he goes, we go with him.“但既然你邀请了爱,无论他走到哪里,我们都会跟着他。可知,无论爱在哪里,财富和成功就在哪里。故选E

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Some students cheat because they are busy or lazy and they want to get good grades without spending the time studying. Other students might feel that they can't pass the test without cheating. Even when there seems to be a "good reason" for cheating, it isn't a good idea.

A student who thinks cheating is the only way to pass a test needs to talk with the teacher and his or her parents, so they can find some better ways together. Talking about these problems and working them out will help feel better than cheating.

If a student gets caught cheating, the teacher may give a "zero" score on the test, send him or her to the head teacher's office and call his or her parents. Worse than the bad grades may be the feeling of having disappointed other people, like parents and teachers. A parent may worry that you are not an honest person and a teacher might watch you more closely the next time you're taking a test.

There are plenty of reasons why a kid shouldn't cheat, but some students have already cheated. If that's you, it's never too late to stop cheating. Cheating can become a habit, but a student is always able to act better and make better choices. It might help to talk the problem over with a parent, teacher, or friend.

There's an old saying that cheaters never win and winners never cheat.

1

●They break up rules to get unfair advantages in exams at school.

●They cheat because they are busy or lazy.

●They want to spend 2 time and get better grades.

Results

●If a teacher finds him/her cheating, he/she will get3.

●Teachers may make a telephone call to his/her parents.

●Cheating is a bad habit to make his/her parents 4

●His/her parents will feel that he/she is a dishonest person.

Solutions

●Try to 5 the bad habit of cheating.

●Act better and make better choices.

●Have a talk with teachers, parents or friends.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网