题目内容

【题目】

Welcome to our summer camp! For over 26 years, International Students Placements (ISP) has successfully placed thousands of international students in the US.

Date

July 1st~ 31st, 2020

Location

Southern California

Course

Our summer camp gives students a chance to experience full immersion (沉浸)

in an American classroom. There they can learn STEM (science, technology, engineering, math), history, and P E together with American students. The classes will be interesting and exciting. And the students will be provided with an active learning environment.

Homestay

Students will be placed with local host families who provide a bedroom and all meals and drive them daily to and from the camp. These host families are excited to meet the students and start a lifelong friendship.

Who can join

Elementary and junior high school students (aged 6—13) are welcome.

Price

Each student should pay $900 for the host family placement, daily school journeys, airport pick-up, etc. Plane tickets and insurance (保险) are not included. Payment should be made 30 days before the camp starts.

1Students are supposed to stay at the summer camp for ________.

A.a weekB.two weeksC.a month

2What can students learn at the summer camp?

History Geography Science Math

A.①②③B.②③④C.①③④

3Who will prepare breakfast for the students?

A.Their host familiesB.Teachers at the campC.Cooks at the camp

4Which of the following is TRUE?

A.Five-year-old Li can go to the camp.

B.Students should walk to the camp every day.

C.Students will study with American students.

5The text is written mainly to ________.

A.share a student's summer camp experience

B.introduce a summer camp program

C.tell how to attend a summer camp

【答案】

1C

2C

3A

4C

5B

【解析】

文章介绍的是国际学生安置夏令营的一些信息,包括参加的时间、地点、课程及价格等信息。

1细节理解题。根据文中Date一栏的信息July 1st~ 31st, 2020可知,夏令营是持续一个月,故选C

2细节理解题。根据文中Course一栏中的信息There they can learn STEM (science, technology, engineering, math), history, and P E together with American students. 在那里他们可以和美国学生一起学习STEM(科学、技术、工程、数学)、历史和体育。可知可以学习数学,科学和历史,并没有地理,故选C

3细节理解题。根据文中Homestay一栏中的信息Students will be placed with local host families who provide a bedroom and all meals and drive them daily to and from the camp. 学生将被安置在当地寄宿家庭,他们提供一间卧室和所有膳食,每天开车送他们往返营地。可知是他们的寄宿家庭提供早餐,故选A

4细节理解题。根据文中Who can join一栏中的信息Elementary and junior high school students (aged 6—13) are welcome. 欢迎小学和初中学生(6-13岁)。可知5岁不可以参加,所以A选项错误;根据文中Homestay中的信息Students will be placed with local host families who provide a bedroom and all meals and drive them daily to and from the camp. 学生将被安置在当地寄宿家庭,他们提供一间卧室和所有膳食,每天开车送他们往返营地。可知是寄宿家庭接送他们去营地,所以B选项错误;根据文中Course一栏中的信息There they can learn STEM (science, technology, engineering, math), history, and P E. together with American students. 在那里他们可以和美国学生一起学习STEM(科学、技术、工程、数学)、历史和体育。可知C选项是正确的,故选C

5主旨大意题。根据文章内容可知,整个文章主要是介绍国际学生安置夏令营的一些信息,包括参加的时间、地点、课程及价格等信息,所以主要是介绍这个夏令营,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,从短文后的 A~ F选项中选出适当的选项补全短文。

In films, spies (间谍) are lucky people. They are smart and adventurous. But a real spy’s life is not that exciting. They must live a life of lies. Their work is dangerous and they may have to pay for it with their lives.1

Why does someone want to be a spy? Some do it for their country. Some for money. Some just love it.

2He lived during the American Revolution (革命). He and his people fought the British army.

In 1774, Hale joined the American army. Before that, he was a schoolteacher. Two years later, he chose to be a spy.3

He went to the city where the British army was staying. He told them that he was a schoolteacher and wanted to find a new job. He tried to get information for the American army.

Hale finally got something important and decided to go back. He hid some papers in his boots (靴子). He went to the riverbank and waited for a boat to pick him up.

4He told his secret to somebody else. But that person sold him out to the British army. British soldiers caught Hale at the riverbank and found the papers in his boots.

5His final words were: “I only regret I have but one life to lose for my country.”

A.But as a young spy, Hale didn’t have enough experience.

B.Nathan Hale became a spy for the first reason.

C.American spy Nathan Hale (1755—1776) was one of these people.

D.Luckily, he ran away with someone’s help and managed to finish the task.

E.He had to get information from the British army.

F.Hale died on Sept 22, 1776, at the age of 21.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网