题目内容

I can’t make out ______ he is driving at.

A. what B. why C. where D. which

A 【解析】句意:我不知道他用意何在。A. what什么;B. why为什么;C. where在哪;D. which哪一个。此句为宾语从句,根据句意“我不知道他用意何在”可知句中缺少宾语,故选A。
练习册系列答案
相关题目

Body language is one of the most powerful means of communication. 1. People around the world show all kinds of feelings, wishes and attitudes that they might never speak aloud. The most universal facial expression is the smile. People usually smile to show happiness and make people feel comfortable. But sometimes it does not always mean that we are truly happy, however. Smiles around the world can be false, hiding other feelings like anger, fear or worry. 2. However, the general purpose of smiling is to show good feelings. From the time we are babies, we show unhappiness or anger by frowning. 3. Making a fist and shaking it almost always means that someone is angry and threatening another person.

There are many ways around the world to a show agreement, but nodding the head up and down is used for agreement almost worldwide. 4.

Being respectful to people is based on each culture, but in general it is probably not a good idea to give a hug to a boss or teacher. In almost every culture, it is not usually good to stand too close to someone of a higher position. 5.

With so many cultural differences between people, it is great to have some similarities in body language. We can often be wrong about each other, so it is an amazing thing that we understand each other as well as we do!

根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使短文意思通顺、内容完整。

A. Most people also understand that shaking the head from side to side means disagreement and refusal.

B. There are unhappy smiles,such as when someone “lost face” and smiles to hide it.

C. It is often even more powerful than spoken languages.

D. Standing at a little distance with open hands will show that I am willing to listen.

E. In most places around the world, frowning and turning one’s back to someone shows anger.

1.C 2.B 3.E 4.A 5.D 【解析】本文主要介绍了肢体语言以及不同文化间有许多相似的肢体语言。 1.根据Body language is one of the most powerful means of communication可知肢体语言有时候比说话更有力;故选C 2.根据Smiles around the world can be fa...

Renault Ménage: This 2-seat luxury car provides a comfortable driving experience. But its powerful engine means you had better be prepared for a big fuel(燃料) bill each week. Its fantastic look will make you the focus(中心) of all attention.

Company: Renault, France. Price:$85,000

Fiat 500: Although expensive, it will soon pay for itself with the money you save on petrol(汽油). It has the most efficient and cleanest petrol powered engine. It has 4 seats and it is perfect for a family.

Company: Fiat, Italy. Price:$35,000

Land Rover Discovery: With 7 seats, this car is suitable for all driving conditions. It has good control for driving in the city and the power for rough roads and carrying heavy things. But it consumes (消耗) lots of fuel.

Company: Land Rover, Britain. Price:$51,999

Hyundai i20: 4 seats inside. Perfect for short journeys but doesn’t have the power to make long distance driving enjoyable and comfortable. Still, at this price you can’t complain and you’ll be smiling when you have to fill up the tank too. It really saves fuel.

Company: Hyundai, Korea. Price:$8,000

1.Which of the following is true?

A. Each car above has 4 seats.

B. The four cars are made by European companies.

C. Land Rover Discovery is the second most expensive of above.

D. Both Renault Ménage and Fiat 500 consume lots of fuel.

2.John needs to drive his two sons to school and he likes European cars. What may he choose?

A. Hyundai i20 or Fiat 500. B. Fiat 500 or Land Rover Discovery.

C. Renault Ménage or Fiat 500. D. Land Rover Discovery or Hyundai i20.

3.Which of the following cars are greener?

A. Hyundai i20 and Fiat 500.

B. Renault Ménage and Fiat 500.

C. Land Rover Discovery and Hyundai i20.

D. Renault Ménage and Land Rover Discovery.

4.If you choose a Land Rover Discovery, you will__________.

A. spend less money on fuel B. take 5 people at most each time

C. be more friendly to the environment D. be able to drive on rough roads

1.C 2.B 3.A 4.D 【解析】请在此填写整体分析! 1.细节理解题。根据表格内容可知雷诺售价85000美元、菲亚特500售价35000美元、路虎发现售价51999美元、现代i20售价8000美元,所以雷诺售价最高,路虎发现次之,所以该选C。 2.细节理解题。根据文中Fiat 500: Company: Fiat, Italy.和Land Rover D...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网