题目内容

【题目】

1All the information about the writer must be included EXCEPT the ____

A. school name B. e-mail address C. year of birth D. telephone number

2What is required for the articles wanted according to the passage?

A. They must be fully created by the writers themselves.

B. They must be typed in single space and on both sides.

C. .They must be provided with photos and descriptions.

D. They must be sent with the copies of texts and pictures.

3According to the passage,you can send your articles__

A. within 3 weeks B. during the summer

C. all the year round D. during the whole term

4You can contact SCHOOL LIFE by these ways EXCEPT .

A. making a phone call B. sending an e-mail

C. visiting in person. D. writing a letter

5Who do you think will write articles for SCHOOL LIF?

A. Students who are interested in writing.

B. Teachers who love writing and taking photos

C. Parents who wish their kids to be popular writers.

D. Readers who had a happy time in their childhood.

【答案】

1D

2A

3B

4C

5A

【解析】

本文是《学校生活》杂志征文。

1题意:除_____________外,所有有关作者的信息都必须包括在内。考查细节理解。A. school name学校名称;B. e-mail address电子邮件地址;C. year of birth出生年份;D. telephone number电话号码。根据第二点Your name, year of birth, school name (and English teacher), home address and e-mail address must be included.(必须包括您的姓名、出生年份、学校名称(和英语老师)、家庭地址和电子邮件地址。)可知“除电话号码外,所有有关作者的信息都必须包括在内。”故选D。

2题意:根据本文,征文需要什么?考查细节理解。A. They must be fully created by the writers themselves.它们必须完全由作者自己创造;B. They must be typed in single space and on both sides.它们必须在单个空格和两侧打印;C.They must be provided with photos and descriptions.它们必须提供照片和说明;D. They must be sent with the copies of texts and pictures.它们必须与文本和图片的副本一起发送。根据第5点The sentence MUST BE WRITTEN with your name on each work, "I promise the above work is completely original (每一件作品上都必须写上你的名字和这句话,“我保证以上作品是完全原创的。)."可知征文必须完全由作者自己创造;故选A。

3题意:根据这篇文章,你可以____________寄出你的文章。考查细节理解。A. within 3 weeks.在3周内;B. during the summer在夏季期间;C. all the year round全年;D. during the whole term在整个学期。根据★★★SEND IT ALL SUMMER!(整个夏天都可邮寄!)★★★可知你可以在夏季期间寄出你的文章。选B。

4题意:除了___________,你可以通过这些方式联系《学习生活》。考查细节理解。A. making a phone call打电话;B. sending an e-mail发电子邮件;C. visiting in person亲自拜访;D. writing a letter写信。根据本文最后For more information, please contact (联系) us! Tel: (02) 92136116 (02) 92674363 E-mail: schoollife@acpmagazines.com.au Mail: School Life. Box 5252, Sydney, NSW 200(欲了解更多信息,请联系我们!电话:(02)92136116(02)92674363 电子邮箱:schoolLife@acpgabings.com.au邮寄:《学校生活》。新南威尔士州悉尼市5252号信箱200)可知你可通过电话、电子邮件和写信。故除了亲自拜访,你可以通过这些方式联系《学习生活》。选C。

5题意:你认为谁会为《学校生活》写文章?考查细节理解。A. Students who are interested in writing.对写作感兴趣的学生;B. Teachers who love writing and taking photos热爱写作和拍照的教师;C. Parents who wish their kids to be popular writers..希望孩子成为受欢迎作家的父母;D. Readers who had a happy time in their childhood.童年快乐的读者。本文是《学校生活》杂志征文,结合第六点(奖励措施)If your article is chosen, you will receive a copy of School Life and a special gift.(如果你的文章被选中,你将收到一本《学校生活》和一份特别的礼物。)可知对写作感兴趣的学生会为《学校生活》写文章。故选A。

阅读理解最能体现学生的英语能力的题型,分值较高。如何通过解题方法的掌握来提升自己解答阅读理解题的技巧是学生最关心的问题。初中阅读理解一般考查学生的细节理解能力,主旨理解能力和推理判断能力。做阅读理解题,首先要准确理解题意,然后根据题意根据短文内容做出正确的答案。(1)考查细节理解能力,此类型题较简单,准确理解题意后,直接到文中找出答案。(2)考查猜词能力。做这种题型时,要根据上下文意思准确猜出词意。3)考查推理判断能力,此类题型较难,准确理解题意后,在文中找出相关的内容做出合理的推断。(4)考查主旨理解题。此类题型需通读文中,整体把握,根据本文主要内容选择合适的选项。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Price: $14.9 Number of pages:127

Storyline: Bean and her best friend, Ivy, decide to create their own camp. They think up all the activities and, of course, they make the rules…

Recommendation: I’d give this book a 10, because I love the characters. They are funny and creative.

Price: $15.9 Number of pages:128

Storyline: Zoe and Alice’s mother might just have the coolest job ever. She saves great pyrenees dogs(大白熊犬)…

Recommendation: I’d give this book an 10, because it is a little sad. I think kids who love animals and a good story will really like it.

Price: $12.9 Number of pages:192

Storyline: A dog lives in a empty pipe under Highway 16. He has four dog friends. One day, they decide to go on an adventure to steal the food from a human family …

Recommendation: I’d give this book a 9. It is funny. I was laughing out loud at all the funny scenes.

Price: $15.9 Number of pages:160

Storyline: After their parents are killed in a car accident. Jayna and her elder brother Rob are each other’s only family. Soon, Rob goes off to serve in the navy.

Recommendation: I’d give this book a 9, I’m interested in romantic novels and science fiction, but not so much in historical fiction. Gingersnap really changed my opinion.

1 has the most pages.

A. Ivy and Bean Make the Rules B. White Fur Flying

C. Stick Dog D. Gingersnap

2White Fur Flying .

A. tells us about the life of four dogs B. is a historical fiction

C. is a book about saving dogs D. shows us the camp life

3Tom wants to buy a copy of Ivy and Bean Make the Rules and a copy of Gingersnap. He should pay for the two books.

A. $14.9 B. $30.08

C. $12.9 D. $15.9

4Which book is given a 10?

A. Ivy and Bean Make the Rules B. White Fur Flying

C. Stick Dog D. Gingersnap

5Which book will you choose if you like historical fiction?

A. Ivy and Bean Make the Rules B. White Fur Flying

C. Stick Dog D. Gingersnap

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网