题目内容

【题目】 Around the world, there are about 7,000 National Parks. Most of them cover huge areas of land where nobody lives. However, the National Parks in England include places where people live and work.

The National Parks in England are called “England’s Breathing Spaces” because they are places where people can go to be in the open airaway from the dirt and noise of cities. They provide wonderful scenes of mountainswoodsgrasslands and wetlands. And there are plenty of activities to do in all of the National Parks in England. Visitors can walk or ride bikes to go around the parks and many of the parks put on activities for families.

Every year there are about 110 million visitors to the parks, bringing many benefits(益处) to the areas. At the same timeit creates problems too. Firstlife can be difficult to local people. Car parks and roads are too crowded. Gift shops and cafes take the place of many everyday shops. Even house prices in some areas can become too high. Besidescountry roads can be damagedfor too many people walk or cycle on them. Roads can be rebuiltbut then they look less natural.

Another big problem to the National Parks is litter. In the parks it is a danger to wild animals. Broken glass can also cause fires by focusing the rays of the sun .Such fires in wild places can be out of control.

1What is the difference between the National Parks in England and those in other countries

People_________________________in the National Parks in England.

2How do visitors travel in the National parks in England

They travel ___________________________________.

3What can visitors do in the parks

They can enjoy_____________________________ and take part in some interesting activities.

4What is the main idea of Paragraph 4

It mainly talks about ________________________which visitors cause.

5What can broken glass lead to in the parks

It can lead to __________________.

【答案】

1can live and work

2on foot or by bike

3wonderful scenes

4litter problem

5fires

【解析】

本文主要讲英格兰国家公园的位置、环境等自然状况及目前面临的问题。

1细节理解题。根据上文Around the world, there are about 7,000 National Parks. Most of them cover huge areas of land where nobody lives. However, the National Parks in England include places where people live and work.全世界大约有7,000个国家公园。其中大部分都覆盖着无人居住的大片土地。然而,英国的国家公园包括人们居住和工作的地方。可知英国的国家公园和其他国家的国家公园的区别在于:人们可以在国家公园里生活和工作。故答案为:can live and work

2细节理解题。根据上文Visitors can walk or ride bikes to go around the parks游客可以步行或骑自行车绕公园。因为句中已有主、谓语“They travel”,所以用介词词组on foot or by bike做状语,即:They travel on foot or by bike.故答案为:on foot or by bike

3细节理解题。根据上文They provide wonderful scenes of mountainswoodsgrasslands and wetlands. And there are plenty of activities to do in all of the National Parks in England. 它们(国家公园)提供了山,树林,草地和湿地的美妙景色。在英格兰的所有国家公园都有很多活动要做。可知游客可以欣赏美妙景色,并参加一些有趣的活动。美妙景色“wonderful scenes”故答案为:wonderful scenes

4细节理解题。根据上文Another big problem to the National Parks is litter. 国家公园的另一个大问题是垃圾。通读第四段,可知本段主要写游客导致了垃圾问题的产生,垃圾问题“litter problem”,故答案为:litter problem

5细节理解题。根据上文Broken glass can also cause fires by focusing the rays of the sun碎玻璃还可以通过聚焦太阳光线引起火灾,可知碎玻璃通过聚焦太阳光线引起火灾,火灾“fires”,故答案为:fires

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Here is a real-life story of The Tortoise and the Hare 《龟兔赛跑》 .

Every year in Australia, the strongest long-distance runners race more than 500 miles from Sydney to Melbourne. The race takes more than five days to complete. It attracts world-class athletes-the kind who become spokespeople for sneakers and sports drinks.

In 1983, however, as the competitors lined up to race, they were joined by a 61-year-old farmer wearing overalls and work boots. His name was Cliff Young. The other runners mistook him for a spectator (观众) . He explained that on his family's sheep farm, he often had to round up 2,000 or so animals by himself. "Sometimes I had to run after those sheep for two or three days. I believe I can run this race." he said.

When the race began, the younger runners flew past Cliff. Instead of running after them,Cliff shuffled ( 拖着脚走) along in an unusual way. The other runners and the spectators thought he would never finish the race. But something happened. When all the other runners took a break to sleep, Cliff kept running. The other runners caught up to him each morning, but finally Cliff was too far ahead to be passed. On the fifth day, he left all of the young, world-class athletes behind. He was the first competitor to cross the finish line and he set a new course record.

Cliff received 10, 000 for winning the race. He said he did not realize there would be prize money, and he gave the funds to his fellow runners. Doing this made him a hero in Australia. Since then, many runners have used his shuffling stride. No one sleeps during the race anymore, either. The farmer changed long-distance racing and proved that age and style aren't everything.

1What helped Cliff Young win the race?

A.Staying awake for five days.B.Running faster than the others.

C.Studying new ways of running.D.Wearing unusual running clothes.

2Why did the other runners think that Young was a spectator?

A.They saw him on the sidelines.B.He was not a spokesperson for sneakers.

C.They knew he was a farmer.D.He was not dressed like a runner.

3According to the passage, what made Young a hero in Australia?

A.He managed to set a world record.B.He proved that dressing doesn't matter.

C.He gave his prize money to other runners.D.He received an award of 10,000.

4How did Young change long-distance running?

A.He raised the age limit for runners.B.He introduced a new way of running.

C.He raise the award for the race.D.He encouraged other farmers to enter.

【题目】 What is the worst disease in the world? Many people might say it is cancer. Cancer will kill about 9.6 million people in the world this year, according to World Health Organization. Scientists have been working to find ways to beat cancer. A lot of progress has been made in this field.

James P Allison from the US and Japanese researcher Tasuku Honjo discovered a new kind of cancer treatment that earned them the 2018 Nobel Prize in Physiology or Medicine in October. The new treatment can make our immune systems (免疫系统) strong enough to effectively fight cancer cells. It is hoped that this treatment can be used to treat more cancers in the future.

This is not the only recent improvement in cancer treatment. In November, the US Food and Drug Administration approved(批准)a new cancer drug called Vitrakvi. Instead of being effective only for treating specific types of cancer, this drug can be used to treat 17 different kinds of cancer, including lung cancer and breast cancer, USA Today reported.

Finding cancer as early as possible is the best way to beat it. To check people for cancer, doctors must collect tissue(组织)from a patient’s tumor(肿瘤 and test it. This process can take a long time. But in December, scientists from the University of Queensland in Australia developed a simple cancer test that can detect (检测) cancer in a patient’s blood. The test takes less than 10 minutes. The test is about 90 percent accurate (精确的), the Guardian reported.

With all of these treatments, cancer can be effectively controlled. Honjo believes most kinds of cancer will become treatable by 2050. “Even if we cannot completely eliminate(消除) the tumor, we can survive while still having part of a tumor,” Honjo said at a press conference in Stockholm, Sweden, in December.

1The first paragraph tells us that____________________.

A.cancer is the world’s biggest killer.

B.9.6 million people die from cancer each year.

C.scientists have found ways to cure cancer completely.

D.there have been some improvements in cancer treatment.

2What do we know about Vitrakvi?

A.It can make the immune system weak.

B.It is a new drug that can treat 17 kinds of cancer.

C.It can’t be used to treat lung cancer or breast cancer.

D.It can be used for treating all types of cancer.

3According to Paragraph 4, why is this new simple cancer test important?

A.Because it tests a patient’s blood instead of tissue.

B.Because patients can do it on their own.

C.Because it shortens the time it takes to detect cancer.

D.Because it is more accurate than traditional tests.

4According to the story, future cancer patients can feel more______.

A.hopefulB.scaredC.disappointedD.worried

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网