题目内容

【题目】Amount of Electricity Used

This graph show the amount(数量) of electricity used in a small city. It is clear that the city uses more electricity in 1 than in 2 . In summer, people use the most electricity at 12 p.m. This is probably 3 the high temperature at noon. In winter, people use the most electricity at 4 . The graph also shows the amount of electricity used 5 from 6 a.m. to 12 p.m. The amount of electricity use decreases (减少)from 6 p.m. to 12 a.m.

【答案】

小题1winter

小题2summer

小题3because of

小题46:00p.m.

小题5increases

【解析】

试题分析:短文大意:这张表呈现的是一个小城市的用电量。清晰可见,该市的冬天用电量多于夏天的用电量。在夏天,人们用电的最高峰是在中午12点。这可能是因为中午的温度高。在冬天,人们用电的最高峰是在下午6点。还可以该表看出:上午6点到12点的用电量在增加,下午6点到12点的用电量在减少。

小题1winter 句意:很明显,城市里何时比何时用的电多。从句意可以推测出这里填时间,根据图表可以知道是冬天比夏天多。故填:winter

小题2summer句意:很明显,城市里何时比何时用的电多。从句意可以推测出这里填时间,根据图表可以知道是冬天比夏天多。故填:summer

小题3because of句意:这可能是因为中午的高温。从语境可以推测出这里是表述原因,名词短语the high temperaturebecause of引出。故填:because of

小题46:00p.m. 句意:在冬天,人们在下午六点用电最多。从句意可以推测出这里填时间,at后跟时刻,从图表中可以看出是下午六点。故填:6:00p.m.

小题5increases句意:还可以该表看出:上午6点到12点的用电量在增加。根据后句中的decrease(减少),可以确定第五空的词性是动词,而且意思与其相反,因此可以确定是increase(增加)

练习册系列答案
相关题目

【题目】Northland Adventure Quest

August 4-17,2015

Northwoods Experience

A Natural & Cultural Voyage

25 American Students & 25 Chinese Students

Learning Together

American & Chinese Students ages 10-14 can have the chance to enjoy this cultural experience. Classes will run from 9 a.m. to 3 p.m. at Trees For Tomorrow in Eagle River, Monday through Friday. Trees For Tomorrow, a natural resource specialty school, is located in the Northwoods of Wisconsin. Teachers for the Northland Adventure Quest are Kate Neville and Don Anderson.

Travel back in time to learn about the Voyager way of life.

Take part in exciting day trips while making new friends.

Enjoy yourself in the beautiful surroundings and wildlife of the Northwoods.

Experience the culture and arts of the local people of Northern Wisconsin, USA.

The cost to attend the northland Adventure Quest is $175 per student.

To register(注册),visit www.npsd.k12.wi.us and click on “Northland Adventure Quest”or email at northlandquest@npsd.k12.wi.us. For Questions, contact School Advisor, Mike Richie, at 715-479-6487,option 1 ext.1.or Kate Neville at kneville@npsd.k12.wi.us.

【1】What’s the purpose of the passage?

A. To advertise Northland Adventure Quest

B. To hire teachers and school advisors.

C. To recommend Trees For Tomorrow.

D. To explain cultural differences.

【2】According to the passage, which of the following sentences is True?

A. Northland Adventure Quest will last for where weeks.

B. Twenty-five students ages 10-14 will learn together.

C. Both American and Chinese students will bay $175 each.

D. Email at northlandquest@npsd.k12.wi.us. span>For questions.

【3】What can the students learn from Northland Adventure Quest?

A. To make new friends on night trips.

B. To learn about the Voyager way of life.

C. To experience Chinese culture and arts.

D. To learn about farm animals of the Northwoods.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网