题目内容

【题目】A: Hi, Henry. I need you to help me with a problem.
B: What’s up, Tim?

A: 1 I was putting her dollhouse away, and somehow (不知怎么地) I accidently

dropped it. It broke into pieces.

B: I’m sorry to hear that! 2

A: Yes, I told her about it. I couldn’t lie to her.

B: How did she take it (她反应如何)?

A: Of course she was not happy. 3So I need your help.
B: Me? I have never built anything in my life.

A:4

B: I think you should learn to assemble (组装) it by reading the instructions or you can ask Mr Brown for help. He is a carpenter (木匠). He is kind and he will be glad to help you out.

A: 5 Thanks for your advice. I’ll give him a call, and see whether he had some free time

A. No, I’m not sure.

B. You have a point.

C. What should I do then?

D. Does she know about it?

E. When are you going to build it?

F. I need to build a new dollhouse for Nancy.

G. But I told her that I would build a better one for her.

【答案】

1F

2D

3G

4C

5B

【解析】

ANancy的玩具屋打碎了,这是AB求助时候的对话。

1根据A说“I need you to help me with a problem”需要B帮忙,B说“What’s up”问怎么了,可知此处A 需要具体解释出了什么问题,“I need to build a new dollhouse for Nancy 表达他把南希的玩具屋弄坏了,需要建一个新的玩具屋给南希。故选F

2根据A的回答“Yes, I told her about it”可知此处是一般疑问句,询问是否告诉了南希,南希是否知道。用“Does she know about it”。故选D

3根据前一句表达“告诉了南希,南希不高兴”,可知下一句A需要表明他做什么事情来弥补过错。“I told her that I would build a better one for her”我要给她建一个更好的,所以需要B的帮助。故选G

4根据B说“I have never built anything in my life ”表达自己没有建过玩具屋,所以A此处需要询问他还可以怎么办。用“What should I do then”。故选C

5BA的建议是阅读说明书组装玩具屋或者找木匠布朗先生帮忙。A对此建议发表看法觉得有道理。用“you have a point”。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读短文,按要求完成各题。

How has technology made your life easier? When you go to a shopping mall, you can enjoy free Wi-Fi there. When you want to take a taxi, you can book one with your phone. In fact, all of these things can be seen as the first building blocks of a smart city.

The idea of a smart city was first suggested by tech company IBM in 2010. Generally, a smart city is a city that uses digital (电子的) technology, such as 5G networks and the “internet of things”, to improve urban planning, save money and resources (资源), and make our lives more convenient.

Cities like Boston, Amsterdam and Copenhagen are already using smart technology to improve public services. In the US cities of Boston and Baltimore, smart trash bins can sense how full they are and tell workers when they need to be cleaned. In Amsterdam, traffic is monitored (监测) and adjusted according to real-time data gathered from sensors around the city. There are fewer traffic jams.

Smart cities will allow us to save resources. By using sensors and 5G networks to check the usage of water, gas and electricity, city managers can figure out how to use these resources more efficiently. For example, water and gas pipes (管道) could remind repair workers when there is a leak (泄漏). Air pollution could be more closely monitored, too.

Of course, it will take time to build the smart cities of the future. But since we’ve already seen successful examples, it won’t be long until more cities join in. Tech Republic estimates (估计) that by 2050, about 60 percent of people worldwide will live in smart cities.

1What is a smart city?

_________________________

2Which country does the city Boston belong to?

_________________________

3How will smart cities help us save resources?

_________________________

4It won’t take a long time to build the smart cities of the future, will it?

_________________________

5How many people will live in smart cities by 2050 according to Tech Republic?

_________________________

【题目】 When I was about six years old, my brother David and I visited our aunt, Mary. We stayed in her house for a night. David was only 4 years old, and was still _________of the dark, so Mary left the hall light on when we slept.

However, David __________the grey moths() flying around the hall light. He asked Mary to make the moths go away. When she asked ____________, he simply said, “Because they are ugly and scary, I don’t like them.” Mary laughed and said, “Being ugly outside doesn’t ________not being beautiful inside. In fact, moths are one of the most beautiful animals in the animal world.

“Once, the angels ( 天使) were ___________. They were sad because it was raining heavily. The ___________little moths hated to see others so sad. They decided to make a rainbow(彩虹) to cheer up the angels. They thought if the butterflies(蝴蝶) ____________, they could make a beautiful rainbow together.

“Then one of the moths went to ask the butterflies for help. Bu t the butterflies didn’t want to ________any of their colors, so the moths decided to make a rainbow themselves. They beat their wings very hard and the colors on them made a rainbow. They kept giving a little more and a little more ____________the rainbow went across the sky. They had given away all their colors except grey, which didn’t match the beautiful rainbow.

“Then the once—colorful moths became ___________. The angles saw the rainbow and smiled…” My brother went to sleep with that story and hasn’t feared months since then.

1A.sureB.afraidC.proudD.happy

2A.likedB.letC.hatedD.killed

3A.howB.whatC.whenD.why

4A.makeB.meanC.knowD.hope

5A.laughingB.playingC.cryingD.talking

6A.uglyB.angryC.kindD.sad

7A.refusedB.advisedC.helpedD.left

8A.turn upB.pick upC.give upD.look up

9A.untilB.unlessC.afterD.since

10A.redB.yellowC.greenD.grey

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网