题目内容

【题目】Do you want to be a basketball player like Kobe Bryant or Shaquille O’Neal? Come to join us! We have many sports clubs: basketball, ping-pong, soccer, volleyball and so on. The price is 5 dollars for each lesson.

Do you want to join our sports clubs? Please call Mr. Green. He plays basketball very well. His telephone number is 371-1236. His e-mail address is spcb@163. com. Or you can call Miss Jones at 371-1237. She is our tennis coach(教练). She is good with the students. Her e-mail address is jiayi@126. com.

【1】From the passage, we know Kobe Bryant and Shaquille O’Neal are players.

A. volleyball B. tennis C. Basketball D. ping-pong

【2】Miss Jones can help you with .

A. computer B. singing C. art D. tennis

【3】—How much is each lesson?

.

A. 10 yuan B. 5 yuan C. 5 dollars D. 10 dollars

【4】Mr. Green plays very well.

A. tennis B. Basketball C. volleyball D. ping-pong

【5 is good with the students.

A. Miss Jones B. Mr. Green C. Mrs. Green D. Kobe Bryant

【答案】

【1】C

【2】D

【3】C

【4】B

【5】A

【解析】

试题分析:本文介绍了体育俱乐部的情况。如果你想学习打篮球,你可以找格林先生。如果你想学习网球,你可以找琼斯小姐,她是网球教练,而且她擅长和孩子相处。

【1】C细节理解题。根据Do you want to be a basketball player like Kobe Bryant or Shaquille O’Neal?可知Kobe Bryant和Shaquille O’Nea是篮球运动员。故选C。

【2】D推理判断题。根据Or you can call Miss Jones at 371-1237. She is our tennis coach(教练). 可知琼斯小姐是网球教练,故推断她能帮助你学习网球。故选D。

【3】C细节理解题。根据The price is 5 dollars for each lesson. 可知每节课5美元。故选C。

【4】B细节理解题。根据Please call Mr. Green. He plays basketball very well.可知格林先生篮球打得好。 故选B。

【5】A细节理解题。根据She is good with the students.可知琼斯小姐擅长和孩子相处。故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容, 选择正确答案。
D
Have you ever heard someone use the phrase "once in a blue moon"? People use this expression to describe something that they do not do very often. For example, someone might say that he tries to avoid eating sweets because they are unhealthy, but will eat chocolate "once in a blue moon". Or someone who does not usually like to go to the beach might say "I visit the shore(海滨)once in a blue moon." While many people use this phrase, not everyone knows the meaning behind it.
The first thing to know is that the moon itself is never really blue. This is just an expression. In fact, the phrase "blue moon" has something to do with the shape of the moon, not the color.
As the moon travels around the earth, it appears to change shape. We associate (联系) certain names with certain shapes of the moon. For example, when we can see a small part of the moon, it is called a crescent moon (新月). A crescent is a shape that looks like the tip of a fingernail(指甲). When we cannot see the moon at all, it is called a new moon. When we can see the whole moon, it is called a full moon. Usually, there is only one full moon every month. Sometimes, however, there will be two full moons in one month. When this happens, the second full moon is called a "blue moon".
Over the next 20 years, there will only be 15 blue moons. As you can see, a blue moon is a very rare event(稀罕事件). This fact has led people to use the expression "once in a blue moon" to describe other very rare events in their lives.
(1)Which of the following would be a good example of using the phrase "once in a blue moon"?
A.Simon often tells jokes. Simon tells joke once in a blue moon.
B.Tom rarely remembers to do exercise. Tom does exercise once in a blue moon.
C.Mary likes to go shopping every weekend. Mary goes shopping once in a blue moon.
D.Cindy hates to stay up, but she stays up every day. Cindy stays up once in a blue moon.
(2)When does a blue moon happen in nature?
A.When the moon has a blue color.
B.When we cannot see the moon at all.
C.When there are two full moons in one month.
D.When we can only see a small part of the moon.
(3)Which of the following is another example of something that has a crescent shape?
A.The letter "O".
B.The letter "M".
C.The letter "H".
D.The letter "C".
(4)How often will a blue moon happen over the next twenty years?
A.Once a year.
B.Less than once a year.
C.More than once a year.
D.At least twice a year.
(5)What does the underlined part "This fact" in the last paragraph refer to?
A.A blue moon is a very rare event.
B.The moon appears to change shape.
C.The moon itself is never really blue.
D.A blue moon has something to do with the shape of the moon.

【题目】根据短文内容,在表格中的横线上填写所缺单词。每空一词。

Table manners are how to behave when you eat a meal. They include how to handle knives, forks and spoons and how to eat in a polite manner. To behave well abroad, you should know some table manners.

EATING MANNERS

Japan: It is perfect to slurp(出声地吃喝) when you eat noodles. Unlike making big noises, slurping slightly is not rude. Japanese also say it tastes better if you slurp.

Russia: Your wrists should be placed on the edge of the table while eating, fork in the left hand, and knife in the right. It is not good manners to rest them on your lap. Keep your elbows off the table. Leave some food on your plate to show that the host has given you enough to eat.

France: Never discuss money or religion over dinner. What is different from the manners in Russia is that finishing everything on your plate is considered good manners.

DRINKING MANNERS

America: If you empty a bottle into someone’s glass, it obliges(强迫) that person to buy the next bottle. It’s improper to put the last drop into other person’s glass.

Australia: In a pub it’s usual to buy a round of drinks for everyone in your group. When it’s your turn, say “It’s my round”. When it’s their round, they will buy it for you. Don’t leave before you’ve bought a round.

Japan: Don’t fill your own glass of alcohol. Instead, you should pour for others and wait for them to do it for you.

Different countries have different table 【1】

Manners

Countries

Eating manners

Drinking manners

Japan

2 think it’s 3 to slurp while eating noodles.

They would like others to 4】 their glasses with alcohol.

Russia

You should 5 your wrist on the table. It’s rude to 6 all the food.

7

While having dinner, 8 subjects like money or religion.

America

It’s 9 to drop the last drink into your own glass.

Australia

【10 ,in a pub, you should buy a round of drinks for everyone in your group.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网