题目内容
【题目】Joan is an American girl. She lives in China now. She is in my class. Her parents work in China, too, but her brother works in the U.S.A. He often writes letters to them. Joan likes Chinese class very much, and likes speaking Chinese with us after class. Her father teaches us English well. We all like his class. On Sundays, Joan goes to the People's Park with her father and mother. She goes shopping with her mother once a week. They like the Chinese food very much. It's a happy family.
【1】Where is Joan from?
【2】What language does Joan like speaking with us after class?
【3】Who is an English teacher?
【4】How often does Joan go to the shop?
【5】What do Joan and her parents like?
【答案】
【1】She is from America
【2】Chinese
【3】Her father.
【4】Once a week.
【5】Chinese food.
【解析】本篇文章难度适中,主要哦讲述琼的家人以及日常生活。
【1】根据第一句Joan is an American girl可知,故填She is from America。
【2】根据第六句Joan likes Chinese class very much, and likes speaking Chinese with us after class可知,故填Chinese。
【3】根据第七句Her father teaches us English well可知故填Her father。
【4】根据第九句She goes shopping with her mother once a week可知,故填Once a week。
【5】根据第十句They like the Chinese food very much可知,故填Chinese food。
【题目】
Internet Names | Ideas |
Swimming Fish | I like sports very much. I often play tennis after school with my classmates. I can make lots of friends. Victor is my best friend. My friends and I learn from each other in study. |
Mountain | Would you like to be my friends? I am new at school. I am from New York. I have a friend called Grace there. I came here because my parents are now working in China. I am a bit quiet. I like playing computer games. |
Blue Moon | My best friend is Tina. She is thinner than me and I am taller than her. We became friends 5 years ago. But I had a quarrel (争吵) with her yesterday afternoon. I still want to be friends with her. What should I do? |
根据短文内容,判断下列句子正误。正确的用“A”表示,不正确的用“B”表示。
【1】Swimming Fish often learns from Victor in playing tennis.
【2】Mountain moved to China with his parents.
【3】Tina is thinner and taller than Blue Moon.