题目内容
【题目】Real Tennis
An amazing chance
This summer at Grange Rood
Your chance to enjoy Real Tennis, the king of racket tennic starts on 6th July with the World Champion(冠军)
6:30pm—8:00pm, 6July
A wonderful introductory (入门的) evening with Rob Fahey, the world champion from Australia and widely regarded as the greatest player ever. With an amazing exhibition match: The World Champion vs The British Amateur (业余的) Champion, David Woodman,
Plus…
Your turn to play
Professional (专业的) coaching during a two-hour group lesson to give you the basics any time you like this summer, with rackets and balls provided. It’s indoors, so there is no chance of being rained off !
A lasting gift
A copy of the fascinating book Real Tennis in Cambridge to help you understand the place of the game in our great city.
Unexpected value
The introductory evening, the book, and the group lesson are just 50 pounds for each person. For further information or to book your place, please call Manuel Simpson ay 01223357141 or e-mail Jeff Green at mani@curtc. net
![]()
【1】 is a famous real tennis player from UK.
A. Rob Pahey B. David Woodman
C. Manuel Simpson D. Jeff Green
【2】It can be seen from the passage that ·
A. the introductory even ing is at Orange Road
B. the group lesson lasts one and a half hours
C. the book Real Tennis Cambridge costs 50 pounds
D, people can call ]eff Green for more information
【3】The passage is written ainly to ·
A. talk about the importance of real tennis
B. teach people how to play real tennis well
C, welcome the world real tennis champion
D. advise people xo come and enjoy real tennis
【答案】
【1】B
【2】A
【3】D
【解析】
试题分析:本文是一则与网球相关的广告:一场世界冠军与业余冠军的网球比赛;室内的网球课;精美礼物及不可预期的价值等等。
【1】B 细节理解题。题意:谁是一位来自英国的著名的真正的网球选手?A. Rob Pahey;B. David Woodman;C. Manuel Simpson;D. Jeff Green。根据短文中的:With an amazing exhibition match: The World Champion vs The British Amateur Champion, David Woodman.可知David Woodman是来自英国的业作冠军。故选B。
【2】A推理判断题。题意:从短文中可以看到什么? A. the introductory evening is at Grange Road 介绍会在Grange Road;B. the group lesson lasts one and a half hours小组活动课持续一个半小时;C. the book Real Tennis Cambridge costs 50 pounds 书Real Tennis Cambridge价值50英磅;D, people can call ]eff Green for more information人们可以打电话得到更多的有关Jeff Green的信息。由广告第三行,可知本次活动在Grange Road。故选A。
【3】D 推理判断题。题意:写这篇短文主要是为了什么?A. talk about the importance of real tennis谈论真正的网球的性;B. teach people how to play real tennis well教会人们怎样把真正的网球打好;C, welcome the world real tennis champion欢迎世界上真正的网球冠军;D. advise people to come and enjoy real tennis劝告人们来享受真正的网球。本文是一则广告,其目的是让更多的人来参与并享受真正的网球。故选D。
【题目】上周末,你远在英国的朋友Eric来看望你。你带他游玩了你们的城市。Eric表示非常开心,并表达了对以下几个地方的感受。请根据表格提示内容写一篇短文。
地方 | 喜欢程度 | 理由 |
书城(Xinhua Book City) |
| 售货员亲切,…… |
饺子馆(Dumpling House ) | 环境舒适,…… | |
电影院(Town Cinema) | 屏幕大,…… |
要求:1.短文要求包括所有提示内容,可适当发挥。2.注意行文连贯,条理清晰,表达正确、规范。(使用恰当的过渡词)3.词数80左右,已给出的部分不计入总词数。
Last weekend, my best friend Eric came to visit me.……