题目内容

Thanks for me such a great photo.

A. send B. sent

C. sending D. to send

C 【解析】句意:谢谢你寄给我这么棒的照片。考查动词形式辨析题。thank for doing就……表示感谢,固定用法;根据句意语境,可知选C。
练习册系列答案
相关题目

There once was a woman.She had a faithful(忠实的)dog.The dog was so faithful that she could leave her baby with the dog when she went out.(A)And after she returned,she would always find her baby safe.

One day,the woman left the baby with the dog and went shopping.When she returned,she found something had taken place in the house.There were bloodstains(血迹)all over the bedroom.The woman then thought of her baby.She cried and started looking for him.Then she saw the faithful dog.It was licking (舔)its mouth.It seemed that it had just finished a delicious meal.The woman was angry and thought that the dog had killed her baby.Without thinking too much,(B) .

But as she continued looking for her child,she saw something else.Close to the bed,there was her baby and he was sleeping.And under the bed,there was a dead jackal(豺).The woman now understood what had happened.The dog tried to protect her baby from the jackal,but just now she killed the dog.How regretful she was!

1.从文中找出与下句意义相近的句子。

The dog seemed to have just finished a good meal.

___________________________________________________________________________________。

2.将(A)处画线句子翻译成汉语。

___________________________________________________________________________________。

3.根据文章内容,将(B)处补充完整。

___________________________________________________________________________________。

4.把下面发生的事情排序:

①The woman found the bloodstains all over the room.

②The woman found her baby sleeping.

③The woman killed the dog.

④The woman started looking for her baby.

___________________________________________________________________________________

5.What is the best title for the passage?

___________________________________________________________________________________。

1.It seemed that it had just finished a delicious meal. 2.她回来后,总是发现孩子是安全的。 3.she killed the dog 4.①④③② 5.A Faithful Dog 【解析】试题分析:这篇短文主要介绍了一个女人养了一条忠实的狗。一次她去购物时又把孩子和狗留在家里。回来时发现满地的血迹,就误以...

动词应用

Speaker 1: I went straight into work after leaving school at the age of eighteen. I got a job in a big  business. But I think it was a mistake as there weren't any chances for me. I think graduates(毕业生)usually get more interesting jobs, so I decided1.(go) to university to have a better future. 2.(study) for a degree was one of the best experiences of my life. I loved my subject, and now I3.(look) for a new job-better paid and more interesting than my last one.

Speaker 2: I4. (leave) school at sixteen and started working in a market. So far, I5. (own) my shop for about one year. Now some of my friends who went on to university6.(not find) jobs. They had a good time at college for a few years, but I really don't know why they still stayed in college.Working for yourself is the best education.

Speaker 3: I got quite a shock when I got my first job after graduation from university. My boss had been in the same class as me at school! She went straight into work at eighteen and now she's making more money than me! Actually, she7.(want) to go to university now. And I think that's probably a much better way8.(do) it. I think you9.(get)more from university if you spend some time 10.(work) first.

1.to go 2.Studying 3.am looking 4.left 5.has owned 6.can’t find 7.wants 8.to do 9.will get 10.working 【解析】文章讲述了不同的人对高中毕业后是上大学还是去工作的看法。 1.句意:我决定去上大学,有一个更好的未来。根据decide t...

David walked down the street. All he wanted to do was to play basketball with Jim. But his mother told him to return his sister's books to the library on his way to Jim's house.

In his eyes, books and summertime just don't go together. He thought he had read a lot during the school year. And he had never set foot inside a public library. Today he'd just drop the books off in the outside return box, but it was locked. He had to go inside to return them.

David walked inside the building a few minutes before closing time. He put the books into the return box. After a quick drink of water and a short stop in the toilet, he'd be on his way to meet Jim. He walked out of the toilet. The library lights were turned off. He was locked—in a library!

David tried to use the telephone, but he couldn't find one. As the sun began to set, he searched for a light and found a little one on a desk. He used a pencil to write a note on a big piece of paper. It read, “I'm locked inside. Please call for help.” He put it on the front door. Surely, someone passing by would see it. He then turned his attention to the library itself.

He was surprised to discover that this place was not so bad. Rows and rows of books! When he saw a book about Michael Jordan on the desk, he picked it up. He opened the book and began to read. He felt that being locked in the library didn't seem to be such a terrible thing.

1.What did David's mother want him to do?

A. Play basketball with Jim.

B. Take a walk in the street.

C. Read books in the library.

D. Return his sister's books.

2.David thought he had read a lot during ________.

A. a visit to Jim's

B. the school year

C. the closing time

D. the summertime

3.David went inside the building because ________.

A. the sun began to set

B. he wanted to use the telephone

C. he needed to go to the toilet

D. the outside return box was locked

4.Which of the following sentences could be added to the chart(图表)?

→?)→

A. He searched for a light.

B. He put the books into the return box.

C. He had a quick drink of water.

D. He turned his attention to the library.

5.David discovered that ________ after he was locked in the library.

A. he was very afraid of the dark

B. he became interested in this place

C. his mom was worried about him

D. his friend became nervous about him

1.D 2.B 3.D 4.D 5.B 【解析】文章讲述了戴维去吉姆家找吉姆打篮球,但是他妈妈让他在去吉姆家的路上把他妹妹的书还给图书馆,他以前都是直接把书放在外面的归还箱里,但是今天外面的归还箱锁上了,他只好放到里面的归还箱里,他在里面喝了杯水,去了一趟卫生间,当他出来时,发现他被锁在图书馆里了,然后他发现图书馆里有很多书,他找了一本看起来,他发现被锁在图书馆里也不...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网