题目内容

【题目】NOTICE (Monday)

DIRECTIONS:

Each student will be on a team of three classmates.

●The team’s task is to work together on a storybook project.

●Each team will choose a favourite storybook.

●One student will be chosen to dress the storybook covers (封面).

●The other two students will dress like characters in the storybook.

HOW TO MAKE THE STORYBOOK COVERS:

●Cut two large pieces of cardboard (硬纸板). They will be used as the front and the back covers of the storybook.

●Paint one side of each cardboard yellow or blue.

●Paint the name of the storybook black and it should be in huge, clear letters.

●Make small holes in the top of the cardboard. Use rope to tie the front and the back covers together.

ATTENTION:

●Bring the clothes and the storybook covers before eight o’clock on Friday morning.

●Get dressed before classes start.

【1】 There will be ________ student(s) on one team.

A. one B. two C. three D. four

2The name of the storybook should be painted ________.

A. blue B. white C. yellow D. black

3When will the storybook projects be examined?

A. On Monday morning. B. On Monday afternoon.

C. On Friday morning. D. On Friday afternoon.

4Where can you most probably find the notice?

A. In a classroom.

B. In the school library.

C. In the teachers’ office.

D. In the school playground.

【答案】

【1】C

【2】D

【3】C

【4】A

【解析】

试题分析:这篇短文主要介绍了一个通知先给出了一个说明,然后给出了如何制作故事书封面及应该注意的事项

【1】C 细节理解题。根据文中Each student will be on a team of three classmates.可知,每个团队有3个人。故选C。

【2】D细节理解题 根据文中They will be used as the front and the back covers of the storybook.可知书的名字应该被涂成黑色。故选D。

【3】C 细节理解题。根据文中Bring the clothes and the storybook covers before eight o’clock on Friday morning可知,这个项目在周五下午检查。故选C。

【4】A 细节理解题。根据文中Get dressed before classes start.可知,这个通知可能在教室发现。故选A。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网