题目内容
【题目】 That morning, we noticed a cab following Sir Henry and Dr.Mortimer in London. But who?
We went to Sir Henry's hotel. Holmes asked Dr. Mortimer if anyone with a black beard lived in or near Baskerville Hall.
“Yes," said Dr.Mortimer,“Barrymore. "
“We must send a telegram to check whether Barrymore is in London or at Baskerville Hall," said Holmes.
Sir Henry said he wanted to go to Baskerville Hall.
“OK”, said Holmes. “But you mustn't go alone. Watson can go with you. "
Sir Henry and I agreed to take the 10:30 train on Saturday.
Holmes thought deeply on the way home: the story of the Hound, Sir Charles's death, the strange letter, the missing boot and the black-bearded man. He sat in his room all afternoon, smoking and thinking.
Just before dinner, a telegram arrived. It said,“Barrymore is at Baskerville Hall. "
“That becomes a dead end, Watson. We will have to look for another way to go forward.
Just then the door bell rang. It was the cab driver who drove the man with the black beard. “I got a message that you are asking for me", he said. “I've never had a complaint. I came here to ask you what you had against me! ”
“No, no, ”said Holmes.“ Instead, I'll give you money if you tell me about the man in your cab this morning. He watched this house at 10:00 and then told you to follow the two gentlemen. "
The driver looked surprised and then answered,“The man said he was a detective and that I shouldn't tell anyone about him. "
“It's serious, my friend, and you may be in trouble if you refuse to answer.”
“His name,” said the driver, “was Sherlock Holmes. "
I'd never seen Holmes more surprised. Then he laughed. “He scored against me that time, Watson. "
The driver told us everything he knew. Holmes gave him the money and sent him away. “This is a dangerous enemy, Watson.”
—Taken from The Hound of the Baskervilles
【1】According to the passage, the underlined phrase “dead end” in Paragraph 10 means_______.
A. Holmes wanted to give up solving the case
B. the road in front of Baskerville Hall was closed
C. the cab driver didn't find his way and turned round
D. they didn't know who the man with a black beard was
【2】According to the passage, we can know that the cab driver__________.
A. was as dangerous as the black-bearded man
B. received a complaint from the black-bearded man
C. didn't know why Holmes asked for him at the beginning
D. didn't tell Holmes anything about the black-bearded man
【3】By the sentence “He scored against me that time”, Holmes means “The man gained an advantage over me by_______.”
A. watching this house at ten o’clock
B. following Sir Henry and Dr. Mortimer
C. telling the driver his name was Holmes
D. asking the driver to keep his secret
【4】Which of the following is the correct order according to the passage?
a. Holmes received the telegram.
b. The cab driver came to see Holmes.
c. Watson was asked to go with Sir Henry.
d. Holmes was surprised and then laughed.
e. Watson and Sir Henry took the 10:30 train.
A. cabdeB. ceabdC. abcdeD. acebd
【答案】
【1】D
【2】C
【3】C
【4】A
【解析】
这篇短文是《巴斯克维尔猎犬》节选的一段,这个福尔摩斯探案集中的一个故事。巴斯克维尔庄园流传着一个古老的传说,庄园的主人总是意外死于非命。福尔摩斯侦探和华生前去调查,遇见了很多谜团。
【1】推理判断题。根据短文第二段Holmes asked Dr. Mortimer if anyone with a black beard lived in or near Baskerville Hall.可知,福尔摩斯想知道这个留着黑胡子的人是否住在巴斯克维尔庄园或者庄园的附近,Mortimer 和华生去求证,发现Barrymore就在庄园里。再根据下句话We will have to look for another way to go forward.福尔摩斯说要再找别的出路。因此他们还没有弄清楚那个留黑胡子的人到底是谁,故应选D。
【2】细节理解题。根据文章11-15段 “I got a message that you are asking for me", he said. “I've never had a complaint. I came here to ask you what you had against me! ”可知马车驾驶员并不知道福尔摩斯一开始找他的原因,故本题选C。
【3】推理判断题。根据上句话“His name,” said the driver, “was Sherlock Holmes. "马车的驾驶员说他车上的人是福尔摩斯。很明显车夫是从福尔摩斯这里得到的优势,因此本题选择C。
【4】细节理解题。本题容易混选A与B,需要搞清楚亨利与华生是在周六的10点半的火车离开,因此应当把e作为文章的最后发生项,故本题选A。
【题目】 Tickets must be pre﹣booked before coming to Cadbury World. To book Cadbury World tickets ,please call 441213936004 or book online.
Ticket options | Book over the phone | Book online |
Adults | £17.00 | £16.15 |
Children(aged 4﹣15 years) | £12.50 | £11.88 |
Family of 4(no more than 2 adults) | £51.00 | £48.44 |
Family of 5(no more than 2 adults) | £61.00 | £57.95 |
Senior Citizens(aged 60+) | £12.85 | £12.21 |
Students(with ID) | £12.21 | £12.21 |
Under 4 years | Free | Free |
【1】How many ways are there to pre﹣book Cadbury World tickets?
A. One.
B. Two.
C. Three.
【2】How much should a family of 2 adults and 3 children pay if they book the tickets over the phone?
A. £57.95.
B. £51.00.
C. £61.00.
【3】Bob is 61 years old. How much should he pay for a ticket at least?
A. £12.21.
B. £12.85.
C. £16.15.
【4】What do students need to do when they visit Cadbury World?
A. To go with their parents.
B. To bring their ID cards.
C. To wear their uniforms.
【5】Who can go to Cadbury World for free?
span>A. Senior citizens.
B. Students.
C. Kids under 4.