题目内容

【题目】

A.dangerous B. outside C. down D. suggestions E.advice

Nowadays, camping has been popular among young people. It’s a great way to be 1 to enjoy nature. Whether you prefer to be in the woods, mountains, or by the river, you are sure to have a wonderful experience when you go camping. Here is some 2 for camping.

Fire may be 3 so just use fire only when you must. Make sure to put the fire out when you don’t use it.

When you are talking, keep your voice 4. If you talk loudly, you may disturb other people, and you will also miss the chance to see wild animals outside.

【答案】

1B

2E

3A

4C

【解析】

年轻人都非常喜欢野营,去亲近大自然。怎样在野营时玩得开心呢?这篇短文中作者给了我们一些很好的建议。

1句意:去外面享受自然是很棒的一种方式。

根据上句话Nowadays, camping has been popular among young people可知,这里介绍的是关于“宿营”的话题,空后有to enjoy nature“享受自然”,因此是去外面,故这里选Boutside意为“去外面”。

2句意:这里是关于宿营的一些建议。

根据下文的文意可知,短文中作者对宿营时如何玩得开心,给我们提出了一些建议,DE都是“建议”suggestions是可数名词复数形式;advice是不可数名词。句中Here is…后应跟单数或不可数名词,故D不对,应选E

3句意:火可能是危险的,所以只有在必要的时候才用火。

根据空后和下句话…just use fire only when you must. Make sure to put the fire out when you don’t use it.可知,“只有在必要的时候才用火,不用的时候要把火扑灭”,由此可知,火是“危险的”,故应选A

4句意:当你谈话的时候,压低你的声音。

根据下句话If you talk loudly, you may disturb other people, and you will also miss the chance to see wild animals outside.“如果你大声说话,你可能会打扰别人,你也可能会错过看到野生动物的机会”。由此可知说话的时候,声音应该小一点,故这里选Ckeep your voice down“小声点,压低声音”。

这是一篇说明文,短文中作者就野营时如何玩得开心提出了一些建议。文章主题非常明确,在短文第一段就引入话题,点明主旨;第二段和第三段是两个具体的建议。短文叙述清晰,逻辑清楚,比较容易理解。题型是选择适当的单词补充短文,题目中给出了五个选项,而文章中有四个空,因此有一个单词是多余的。做题时,首先浏览一下所给的单词,弄清楚他们的意思;然后阅读短文,了解大意,根据语境选择适当的单词。例如第2小题,根据下文的文意可知,短文中作者对宿营时如何玩得开心,给我们提出了一些建议,DE都是“建议”suggestions是可数名词复数形式;advice是不可数名词。句中Here is…后应跟单数或不可数名词,故D不对,应选E。再如第4小题,根据下句话If you talk loudly, you may disturb other people, and you will also miss the chance to see wild animals outside.“如果你大声说话,你可能会打扰别人,你也可能会错过看到野生动物的机会”。由此可知说话的时候,声音应该小一点,故这里选Ckeep your voice down“小声点,压低声音”。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Twitter(微博) is a free social online service that allows you to send messages to hundreds of your friends all at the same time. Twitter allows you to share information, ask questions, and connect with people around with common interests. By way of your computer or mobile phone you can send short messages, or '"tweets (推文)," that are limited to 140 characters (字符数). People can sign up on Twitter to follow your tweets or you can choose to follow them and receive their tweets, too. Tweets are displayed on the user's profile page(个人信息页面) and sent to other users, known as "followers(跟帖好友)," who have subscribed to them.

Twitter is a great way to keep in touch with people and quickly broadcast information about where you are and what you're doing. Twitter chats also provide you wonderful opportunities to connect with others and expand your circle of contacts(社交圈)to an ever-growing community of like-minded people. That may explain partly the increasing popularity worldwide (在全世界广受欢迎)since the creation of Twitter in 2006.

Part of the reason why Twitter is growing so fast is that it offers a variety of content (各种类型的内容). The major icons(偶像)like Donald Trump and NBC's Today Show to the young people, are already on Twitter. Everyone has a unique viewpoint and Twitter makes it very easy to express themselves.

Beside personal use. Twitter has also become an important marketing tool(营销工具)for businesses. For example, what new Apple product will be announced.

lf you are raising money for a charity or just want to show off your vacation photos to your friends, then Twitter can also help you quickly get the word out(帮助宣传).

Remember, Twitter is for staying in touch, having conversations and keeping up with friends no matter where you or they are.

1It is easy for you to express your opinion on twitter, isn't it?

2What is twitter?

3How many characters can tweets be?

4When was tweeter created?

5Why is twitter growing so fast?

6What kind of tool has twitter become for business?

【题目】Welcome to Adventure land!

Everyone loves Adventure land! The Parks and Exhibitions were built for you to explore, enjoy, and admire their wonders. Every visit will be an unforgettable experience. You will go away enriched, longing to come back. What are you going to do this time?

The Travel Pavilion

Explore places you have never been to before, and experience different ways of life.

Visit the Amazon jungle(丛林)village, the Turkish market, the Tai floating market, the Berber mountain house and others. Talk to the people there who will tell you about their lives, and things they make. You can try making a carpet, making nets, fishing

The Future Tower

This exhibition shows how progress will touch our lives. It allows us to look into the future and explore the cities of the next century and the way well be living then. Spend some time in our space station and climb into our simulator(模拟装置)for the Journey to Mars!

The Nature Park

This is not really one park but several.

In the Safari Park you can drive among African animals in one of our Range Cruisers: see lions, giraffes, elephants in the wild. Move on the Ocean Park to watch the dolphins and whales. And there is still

The Pyramid

This is the center of Adventure land. Run out of batteries, need some postcards and stamps? For all these things and many more, visit our underground shopping center. Come here for information and ideas too.

1You can probably find this passage in ________.

A.a story bookB.a novelC.a travel guideD.an encyclopedia

2The Travel Pavilion is built to help visitors ________.

A.realize the importance of travelling

B.become familiar with mountain countries

C.know how to make things such as fishing nets

D.learn something about different places in the world

3If youre interested in knowing about the life in the future, which place will you visit?

A.The Travel Pavilion.B.The Future Tower.

C.The Nature Park.D.The Pyramid.

4If you want to get some postcards and stamps, you may go to ________.

A.the Travel PavilionB.the Future Tower

C.the Safari ParkD.the Pyramid

5The underlined phrase Range Cruisers is probably a kind of ________.

A.traffic toolB.wild animalC.outdoor gameD.special clothes

6The purpose of the passage is to ________.

A.protect the Adventure landB.attract more visitors

C.talk about a travel planD.make some suggestions

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网