题目内容
|
|
| (a) This is Mariah Carey. She is a singer. She was born in 1970. Her birthday is March twenty-seventh. She likes singing. |
|
|
| (b) This is Lee Young Ah. She was born in 1971. Her birthday is January thirty-first. She is a great (著名的)movie star. She likes acting. |
|
|
| (c) She is ZhangYining. She’s a sports star. She was born in Beijing in 1981. Her birthday is October fifth. She likes singing. • |
|
|
| (d) Do you know Bill Gates? He was born in 1955. His birthday is October twenty-eighth. He likes playing golf (高尔夫球). |
|
|
| (e)This is Li Lianjie. He was born in Beijing in 1963. His birthday is April twenty-sixth. He is a great actor. He likes reading. |
根据表格内容,选择最佳答案。
() 1. Who likes singing?
A. Mariah Carey and Zhang Yining.
B. Lee Young Ah and Zhang Yining.
C. Bill Gates and Li Lianjie.
D. Mariah Carey and Bill Gates.
() 2. Lee Young Ah's birthday is .
A. May 2nd B. Jan. 31st
C. Jun. 13th D. Oct. 28th
() 3. Zhang Yining and were born in the same city.
A. Mariah Carey B. Lee Young Ah
C. Bill Gates D. Li Lianjie
() 4. Bill Gates likes .
A. singing B. acting
C. playing golf D. reading
阅读提示:本文是5个人的简介,提及了他们的职业及所喜欢做的事情。
1. A细节理解题。根据第一段和第三段可知两人的共同爱好是唱 歌,故选A.
2. B 细节理解题。根据第二段 Her birthday is January thirty-first. 可知生日为Jan. 31st ,故选B.
3. D细节理解题。根据第三段和第五段可知张怡宁和李连杰出在 同一个城市,故选D.
4. C细节理解题。根据第四段最后一句He likes playing golf.可知 爱好为打髙尔夫球,故选C.
LOST | FOUND |
My school student card. | A raincoat. |
My name is James. | It’s blue. |
Please call 7358-6623. | Please call the Lost and Found. |
Thank you very much! | Tel: 7267-8834 |
| Steve: |
Michael : | Is this your schoolbag? |
Is that your watch at the Lost and Found? | The bag is black. |
| Call the Lost and Found. |
| Tel: 7267-8836 |
根据表格内容,判断正(T) 误(F) 。
() 1. If you find a student card,you can call 7358-6623.
() 2. James can't find his blue raincoat.
() 3. Michael's watch is at the Lost and Found.
() 4. Steve's schoolbag is black.
() 5. You can call 7267-8834 to look for your lost raincoat.
Weather Report
| Morning | Afternoon |
| Morning | Afternoon |
Saturday April 26 th |
|
| Sunday April 27 th | |
|
Monday April 28 th | | | Tuesday April 29 th |
|
|
Wednesday April 30th |
|
| Thursday May 1st | |
|
Friday May 2nd |
| |
|
|
|
![]()
根据表格内容,选择最佳答案。
() 1. On Sunday,April 27th,you'd better .
A. take the dog for a walk B. visit the zoo
C. read books at home D. go for a picnic
() 2. The sunniest (阳光最充足的) days are.
A. Saturday and Tuesday B. Tuesday and Wednesday
C. Tuesday and Friday D. Monday and Wednesday
() 3. It is on Friday,May 2nd.
A. sunny all day
B. cold and windy all day
C. sunny in the morning but cloudy in the afternoon
D. rainy in the morning and cold in the afternoon
() 4. Which day has a sunny morning and a cloudy afternoon?
A. Thursday. B. Monday. C. Saturday. D. Friday.
Four friends are talking about their weekend activities. Let's listen and learn about what their hobbies are.
Wang Ting | I love painting so much. I began to paint at primary school (小学),I have never stopped. I have sold some of my paintings and I hope more and more people will like my paintings. |
Danny | My hobby is collecting erasers. Isn’t it a little unusual? Why do I like erasers? Because they smell good and they are beautiful. Now I have more than 200 erasers. If you have beautiful erasers, maybe we can trade (交换) them with each other. |
Liu Mei | I like food, so I often travel around the country to eat different kinds of delicious foods. |
Li Ming | Playing basketball is my favorite sport. I often spend my weekends playing it with my friends. I’m a member of the school basketball team. I make a lot of friends while playing basketball. |
根据短文内容,选择正确答案。
() 1. Whose hobby is painting?
A. Li Ming's. B. Wang Ting's.
C. Liu Mei's. D. Danny's.
() 2. Danny likes collecting erasers because .
A. they are expensive
B. his mother likes erasers very much
C. they are interesting
D. they smell good and look beautiful
() 3. Liu Mei often travels around the country because she wants to.
A. make many new friends
B. eat different kinds of delicious foods
C. have a look at the scenery
D. drink different kinds of nice drinks
() 4. What does Li Ming often do on weekends?
A. He often plays basketball with his friends.
B. He often does his homework at home.
C. He often plays computer games at home.
D. He often watches TV with his parents.
() 5. Which of the following is True?
A. Liu Mei has sold some of her paintings.
B. Danny has collected one hundred erasers now.
C. Wang Ting didn't study painting at primary school.
D. Li Ming makes many friends when he plays basketball.
任务型阅读下面是吉娜(Gina) 十月份的记事,请看完记事后回答问题。
October
1st basketball game | 2nd | 3rd | 4 th |
5th Vassia’s birthday | 6 th school trip | 7th | 8th |
9 th volleyball game | 10th | 11th | 12th |
13th Maria’s birthday | 14th Maria's birthday party | 15th | 16th |
17 th speech contest | 18th | 19th | 20th |
21st | 22nd English Speech Contest | 23rd | 24th |
25th | 26th | 27th | .28th |
29th | 30th Rehana’s birthday | 31st |
|
1. When is Maria's birthday?
2. What does Gina have on the ninth of October?
3. When does the school trip start?
4. What do they have on the 22nd of October?
5. Whose birthday is on the 30th of October?