题目内容

Lily’s parents always encourage her ____out her opinions.

A. speak B. speaking C. to speak D. spoken

C 【解析】句意:莉莉的父母总是鼓励她说出自己的意见。考查动词形式辨析题。encourage sb. to do sth.鼓励某人做某事,固定短语;根据句意语境,可知选C。
练习册系列答案
相关题目

There was ice on the road, and the doctor’s car hit a tree and turned over three times. To his surprise, he was not hurt. He got out of the car and walked to the nearest house. He wanted to telephone the garage (汽车修理站) for help. The door was opened by one of his patients. “Oh, Doctor.” she said, “I have only just telephoned you. You must have a very fast car. You have got here very quickly indeed. There has been a very bad accident (事故) in the road outside. I saw it through the window. I am sure the driver will need your help.”

1.Where was the doctor going in his car?

A. We don’t know. B. To a patient’s home.

C. To a garage. D. To his own home.

2.The doctor went to the house because

A. he knew one of his patients lived there. B. he had received a call to go there.

C. he wanted to use the telephone. D. he was injured (受伤) and could walk no further.

3.Why did the woman patient telephone the doctor?

A. She needed medical treatment.

B. She believed somebody else needed a doctor.

C. To ask how quickly the doctor could come.

D. To ask whether the doctor was coming on his regular visit.

1.A 2.C 3.B 【解析】试题分析:本文是一个小故事。一个医生开车撞倒树上,但没有受伤,想给汽车修理厂打电话求助,一个病人找到他,说自己看到外面道路上发生了非常严重的交通事故,觉得受伤的司机需要医生的帮助,就给他打了电话,没想到他这么快就到了。 1.题意:医生开车去哪里了?考查综合理解题。A. We don’t know. 我们不知道。B. To a patient’...

任务型阅读。

Have you ever asked your relatives or friends if there is Wi-Fi in their houses? Have you ever searched for Wi-Fi when you are at restaurants or hotels? The answers will probably be "Yes". Most of us want Wi-Fi everywhere as if we can't live without it. But we can only use free Wi-Fi in some public places. We still have to spend some money accessing(连接)the Internet at most time. Here comes a piece of good news.

A rich, powerful organization in the USA called the Media Development Investment Fund (MDIF) has decided to change the age of online computing (计算) completely by giving free Wi-Fi to every person on Earth. They will send up hundreds of satellites into low Earth orbit(轨道)in 2015.

This is because they have made a survey and found that only 60% of the world's population have been able to get information on the Internet. And this is also because many countries are unable to offer people the necessary infrastructure(基础设施)to access the web.

We can expect to use free Wi-Fi everywhere in the near future.

阅读以上信息,用恰当的词完成下面的表格,每空一词。


Present situation
 

●Many of us want Wi-Fi everywhere as if we can't live without it
●Accessing the Internet1.us some money.
 

What the organization will do
 

MDIF has made a decision to send up hundreds of satellites into
low Earth orbit in 2015 so that for every person on Earth, there
will be free Wi-Fi available.
 

2.
 

●Only three3.of the world's population have been able to get
information on the Internet.
●Many countries can't4.people with the necessary
infrastructure to access the web.
 

What we can expect
 

●Free Wi-Fi will5.the world in the near future.
 

1.costs 2.Reason(s)/Cause(s) 3.fifths 4.provide 5.cover/spread 【解析】试题分析:短文大意:这篇短文主要讲述了你有没有问过你的亲戚或朋友在他们的房子里是否有Wi-Fi,事实上我们大多数的人们希望Wi-Fi 无处不在,生活中不能没有它。 1. 2. 3. 4. 5.

In 1901, H. G. Wells, an English writer, wrote a book describing a trip to the moon. When the explorers (探险者) landed on the moon, they discovered that the moon was full of underground cities. They expressed their surprise to the "moon people" they met. In turn, the "moon people" expressed their surprise. "Why are you travelling to outer space when you don't even use your inner space?" they asked.

H. G. Wells could only imagine the travel to the moon. In 1969, human beings really did land on the moon. People today know that there are no underground cities on the moon. However, the question that the "moon people" asked is still an interesting one. A growing number of scientists are seriously thinking about it.

Underground systems (体系) are already in place. Many cities have underground car parks. In some cities, such as Tokyo, Seoul and Montreal, there are large underground shopping areas. The "Chunnel", a tunnel connecting England and France, is now completed.

But what about underground cities? Japan's Taisei Corporation is designing a network of underground systems, called "Alice Cities". The designers imagine using surface space for public parks and using underground space for flats, offices, shopping and so on. A solar dome (太阳能穹顶) would cover the whole city.

Supporters of underground development say that building down rather than building up is a

good way to use the earth's space. The surface, they say, can be used for farms, parks, gardens, and wilderness. H. G. Wells's "moon people" would agree. Would you?

1.The explorers in H. G. Wells's story were surprised to find that the "moon people"

__________________.

A. knew so much about the Earth B. understood their language

C. lived in so many underground cities D. were ahead of them in space technology

2.What does the underlined word "it" in Paragraph 2 refer to?

A. Discovering the moon's inner space. B. Using the Earth's inner space.

C. Meeting the "moon people" again. D. Travelling to outer space.

3.What kind of underground systems are already here with us?

A. Offices, shopping areas, power stations. B. Tunnels, car parks, shopping areas.

C. Gardens, car parks, power stations. D. Tunnels, gardens, offices.

4.Which of the following is true?

A. H. G. Wells travelled to the moon in 1901.

B. People today know there are a lot of "moon people" and underground cities.

C. In 1969, human beings landed on the moon.

D. Scientists are seriously thinking about how to use the moon.

5.What would be the best title for the text?

A. Alice Cities--Cities of the Future B. Space Travel with H. G. Wells

C. Enjoy Living Underground D. Building Down, Not Up

1.C 2.B 3.B 4.C 5.D 【解析】短文大意:1901年,英国作家写了一本书,描述了一次月球之旅。当探险者降落在月球上,他们发现月球上到处都是地下城市。由此,为了充分利用地球空间,本文谈论到人类对地下空间的使用。 1.根据第一段第二、三行...they discovered that the moon was full of underground ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网