题目内容

【题目】Tom called his mother every week even while he ________ around the world.

A.was travellingB.is travellingC.travelledD.travels

【答案】A

【解析】

句意:即使当汤姆周游世界时,他也每周给他母亲打电话。

考查过去进行时。was travelling正在周游,过去进行时;is travelling 正在进行,现在进行时;travelled周游,一般过去时;travels周游,一般现在时,根据while引导的时间状语从句后面跟延续性动词,用be+doing形式,由前面的called可知,时态应该用过去进行时,故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Could you cook for yourself or would you like to cook for your parents on their birthdays or on Mother’s Day and Father’s Day? Come and join our cooking class. We promise you that you can cook delicious food a month later.

Authentic(正宗的)Chinese Food Class

Food: dumplings, noodles, fried rice, egg soup

Place: No. 58 Park Street

Time: From 9:00 am-6:00 pm on weekends

Fee: 500 yuan/person

Tel: 5619042

Peppi's Italian Class

Food: spaghetti, steak(牛排), pizza and salad

Place: No. 01 Walkley Road

Time: Noon-3 pm every day

Fee: 1, 200 yuan/person

Tel: 3062481

Uncle Ben’s Seafood Class

Food: all kinds of seafood

Place: No. 111 Spring Street

Time: Weekdays 8:00 a. m. -noon

Fee: 1,100 yuan/person

Tel: 22471068

Joe's Hamburger Class

Food: beef hamburgers, chicken hamburgers and fish hamburgers

Place: No. 01 Xinhua Road

Time: Noon-10 p. m. every day

Fee: 600 yuan/ person

Tel: 2957788

1If you want to learn how to cook steak, you should call____________.

A.5619042B.2957788C.3062481D.22471068

2How many hours is the Seafood Class open on Monday?

A.Five.B.Four.C.Three.D.Two.

3The address of Joe's Hamburger Class is on____________.

A.No. 58 Park StreetB.No. 01 Xinhua Road

C.No. 01 Walkley RoadD.No. 111 Spring Street

4If you want to have classes on weekendsyou can attend except____________.

A.Authentic Chinese Food Class

B.Peppi's Italian Class

C.Uncle Ben's Seafood Class

D.Joe's Hamburger Class

5In which part of a magazine can we read the text?

A.Culture.B.History.C.Advertisement.D.Science.

【题目】 In a town there lived a little, beautiful and smart girl. Her name was Rose. Everyone in the town liked her. She was very brave, but she was scared of the doctor. One day one of her teeth was moving. Her mom saw it. She said, “One of your teeth is moving, and you need to visit Doctor Tim.”

Rose said, “No! I’m not going to the doctor.” Mom said, “Don’t worry. It’s not so wobbly (摆动的) now, we needn’t go to the doctor at once.” That made Rose feel better.

After five weeks, Rose forgot about her tooth but her mom didn’t. She checked her tooth again and it was quite wobbly, so she said, “It’s time to see the doctor.”

Rose was scared but she had to do what her mom told her, so they went to see Doctor Tim. They had to wait in the waiting room.

When it was her turn, her heart was beating very fast. She went into Doctor Tim’s room. He was smiling. She sat on the chair.

Doctor Tim said, “Close your eyes, please.”

Rose closed her eyes, but just before Doctor Tim started, tears started coming down from her eyes. When she opened her eyes, she saw Doctor Tim holding her tooth, smiling.

Rose smiled. Then Doctor Tim gave her a teddy bear. From that time Rose wasn’t scared of doctors anymore.

1At the beginning of the story, Rose was scared of ________.

A.her momB.the doctorC.her chairD.the town she lived in

2What was wrong with Rose?

A.Her eye was hurt.B.Her heart was beating fast.

C.Her tooth was wobbly.D.Her teddy bear was broken.

3According to the passage, the doctor was a ________ man.

A.kindB.braveC.carelessD.shy

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网