题目内容
【题目】![]()
【1】The material above is __________.
A.a piece of newsB.a surveyC.an adD.a notice
【2】If you want to make a reservation, you CAN’T __________.
A.make a phone callB.browse the websiteC.send an emailD.mail a letter
【3】Jim is 14 years old. He is going to have dinner with his parents on Feb.16. So they should pay ___.
A.$ 71.4B.$ 62.4C.$ 144.8D.174
【4】The material is presented by __________.
A.BuffetB.Orchid hotelC.Level 3D.CNY restaurant
【5】According to the passage, it’s TRUE that __________.
A.Children over 12 years old can enjoy the lower price.
B.All prices are in U.S Dollars and subject to 10% serve charge.
C.You can enjoy the dinner at a lower price on Mar.2 than on Feb.15.
D.You can enjoy the discount on March 15.
【答案】
【1】C
【2】D
【3】A
【4】B
【5】C
【解析】
本文介绍了一家酒店在春节期间自助餐的价格。
【1】推理判断题。本文是介绍了一家酒店在春节期间自助餐的价格,及左上角给出了预订热线和邮件地址,可知,这是一条有关酒店自助餐的广告。故选C。
【2】细节理解题。根据本文左上角T:+65 6818 6831.E:fnb@orchidhotel.com.sg. W:www.orchidhotel.com.sg,可知,如果想预定,可以通过打电话,发邮件,官网预订的方式,而文中没有提到酒店的地址,所以不能通过邮寄信件的方式预定。故选D。
【3】推理判断题。根据16Feb-2Mar 2018, Dinner $23.8( Adult)/ $14.8( Child)及Children from 6 to 12 years old,可知,自助餐的儿童价是针对6-12岁的儿童,14岁的儿童是享受成人价,所以在2月16日一个14岁的儿童和父母吃自助餐的价格是:23.8*3=71.4。故选A。
【4】细节理解题。根据右下角的Orchid Hotel,可知,这则广告是由Orchid酒店发表的。故选B。
【5】推理判断题。根据Lunch $20.8( Adult)/ $12.8( Child),Dinner $23.8( Adult)/ $14.8( Child),Children from 6 to 12 years old,可知,所有的价格都是美元价格,且儿童价是最便宜的,儿童价是指6到12岁的儿童,所以A选项是错误的,文中的价格并没有告知要额外加10%的服务费,所以B选项也是错误的。根据15 Feb 2018 Dinner Adult $58及16Feb-2Mar 2018, Dinner $23.8( Adult),可知,在3月2日吃晚餐的价格比2月15的更便宜,所以C选项是正确的。根据16Feb-2Mar 2018, Dinner $23.8( Adult),可知,优惠价格是在2月16日到3月2日,所以D选项是错误的。故选C。
【题目】 Here are three famous cities in the world, You will find the most famous landmarks which are symbols for a city and maybe even for the country.
| Venice This beautiful city in northeastern Italy is built on about 120 small islands. The city has no roads. Instead, people use boats to travel along the canals(运河). Flat—bottomed boats called gondolas were once the main means of transportation. You should see St. Mark's Square—the center of activity in this city. It has wonderful buildings. |
| Chicago This American city is the main business and cultural center of the Midwest. It is famous for its music. opera and theaters. It also has excellent museums. When shopping in this city, you can visit a long row of fashionable stores on North Michigan Avenue, One of the world's tallest buildings, the John Hancock Center, is also on this avenue. |
| Rio de Janeiro Travelers use many words to describe this South American city:beautiful, sunny, friendly and exciting. It is the city of the Carnival(嘉年华), where everyone dances the samba in the streets. Tourists also love to visit its wonderful beaches and mountains. You should not miss the National Park of Tijuca—one of the largest city parks in the world. |
【1】Why were”gondolas” the main means of transportation in Venice?
A.Because the people didn't like traveling by car.
B.Because the city had wonderful buildings.
C.Because there were a lot of canals in the city.
【2】If you want to enjoy the beauty of nature, which city should you visit?
A.Venice.B.Chicago.C.Rio de Janeiro.
【3】Which of the following is TRUE about Chicago?
A.It is the main business and cultural center of the Mideast.
B.If you are interested in plays. Chicago is a good place to go to.
C.You can go shopping in this city, but not around John Hancock Center.