题目内容

【题目】 根据短文内容,从下面方框中选择适当的选项补全短文。

Want to study abroad? Choose Travelingua!

Every year. a large number of students choose to study abroad. Many people find the experience of studying abroad very exciting, but also very scary. Let Travelingua give you some advice.

Why do it?

Living in another country will help you learn a language and learn about another culture. 1 Many companies want employees (雇员) who speak a second language or who have experienced living or working in another country.

Making the right choice

To choose the right country or school, ask yourself these questions: For how long do I want to study abroad? Do I want to live with a host family, with roommates, or alone? 2 If you aren’t sure how to answer these questions, our experienced staff can help!

Getting ready to go

Before you go, learn as much of the language as you can and read about the customs of your host country. Also, talk with people who have experience in studying abroad. 3

Once you are there

Be open to meeting new people and having new experiences. Don’t expect to always be comfortable. After the first few weeks it’s usual to feel a little homesick (想家的). Remember that it takes time to get used to a new place with new customs. 4 Try to keep in touch with the people back home.

A. How much can I afford to pay?

B. Talk to your new friends and write about your feelings.

C. Studying abroad is also excellent training for the working world.

D. And call the school to make sure someone can meet you when you get there.

【答案】

1C

2A

3D

4B

【解析】

本文介绍了出国留学需要注意的相关事项。文中Travelingua是一个办理出国留学的机构,通过它的角度,分别介绍了为什么要出国留学;如何正确地选择出国留学要去的学校和国家;出国前要做好相应的准备;到达以后需要注意的事项。

1根据上文“Living in another country will help you learn a language and learn about another culture. ”和下文“Many companies want employees who speak a second language or who have experienced living or working in another country.”住在另一个国家能够帮助你学习另一门语言并且学到另一种文化。许多公司都想要能够说第二门语言或者有在另一个国家生活或工作经历的员工。与之搭配的应该是:出国留学也是对职场人士的很好的培训。故选C

2根据上文“To choose the right country or school, ask yourself these questions: For how long do I want to study abroad? Do I want to live with a host family, with roommates, or alone? ”和下文“If you aren’t sure how to answer these questions, our experienced staff can help! 要选择合适的国家或学校,问问自己这些问题:我想出国留学多久?我想和寄宿家庭住在一起,和室友住在一起,还是一个人住?如果你不知道如何回答这些问题,我们有经验的员工可以帮忙!与之搭配的应该是:我能负担多少钱?故选A

3根据上文“Before you go, learn as much of the language as you can and read about the customs of your host country. Also, talk with people who have experience in studying abroad. 在你去之前,尽可能多地学习语言,并获悉这个国家的风俗习惯。也要与有出国留学经验的人交流。与之搭配的应该是:并且打电话给学校确保当你到达那里有人会接待你。故选D

4根据上文“Remember that it takes time to get used to a new place with new customs. 和下文“Try to keep in touch with the people back home. 记住,要适应一个有新习俗的新地方需要时间。努力和家里人保持联系。与之搭配的是:和你的新朋友谈谈,写你的感受。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Alexis Lewis is a teenager from the USA. She likes to invent—to think of new ideas for things that no one has made before, and then make them.

Alexis often enters competitions for young inventors. When she was younger she spent time with her grandfather, who made transport for people to go to space. One day Alexis’ mother told her about a newspaper article which explained how difficult it was to get sick people through the countryside to hospital in Africa. Alexis wanted to help.

Alexis knew that in North America, before there were cars, horses pulled heavy things on a travois(旧式雪橇) made of wood. Alexis thought people could do the same, but she added wheels. To make her travois light, she used bamboo, a plant which grows in Africa, not wood.

To pull Alexis' travois, you wear a belt, which means you can carry or hold other things. Alexis thinks her travois might be useful for carrying food home from the market, as well as taking people to hospital. Now it's finished, she's writing instructions for building one so people in Africa can make it themselves.

With help from US companies, Alexis plans to give ten travois free to hospitals in Africa. She doesn't want money for them because they are for poor people.

Alexis doesn't know if she wants to be an inventor when she's older, because she also likes music and writing, but she thinks it's important for children to learn about inventing at school.

1Why did Alexis decide to invent a new type of transport?

A.Because she wanted to win a competition.

B.Because her mother told her about a problem.

C.Because her grandfather worked on spaceships.

2How is Alexis' travois different from those pulled by horses?

A.It's heavier.B.It is made of wood,C.It has wheels.

3What does the author say about using Alexis' travois ?

A.People will need instructions to use it.

B.People should not use it to carry shopping,

C.People can pull it by wearing a belt.

4What does underlined word "them" in the fifth paragraph refer to?

A.US companies.B.Ten travois.C.Poor people.

5Why does the author write the passage?

A.To ask for help with a problem.

B.To advertise a new way to travel.

C.To tell the story of someone's idea.

【题目】 Are you looking for something new to eat? Check out one of these hot new restaurants.

Cheesy Bites

A restaurant that only serves cheese, but hundreds of cheeses from many countries and in lots of different forms. The lunches are reasonably(合理地)priced but dinner can be expensive. Lovely food and a very beautiful dining room, looking onto an amazing flower garden.

Last Days of the Raj

An Indian restaurant in the city center, perfect for eating before or after a movie or a show. The most popular dish is chicken cooked with mild(轻微的),medium or hot spices(辣的香料).For brave customers, there is super hot!

The Chocolate Box

The owner of this small restaurant used to cook all kinds of food, but then she realized she preferred desserts to anything else. If you want meat or fish, don't come here. They only do desserts! Chocolate lovers will be excited by so many kinds of chocolate cakes.

Musical Chairs

This new restaurant has live music shows every night except Sundays, and excellent food to go with them. Great fish dishes, steak and pizza(牛排和比萨饼).Monday is classic rock night. See you there!

1What do we know about Cheesy Bites?

A.It only serves cheese.B.Its lunches are expensive.

C.Customers can eat in a garden of it.D.It can serve hundreds of customers a day.

2Last Days of the Raj is well—known for its __________.

A.fishB.pizzaC.steakD.chicken

3The owner of the Chocolate Box

A.doesn't come to the restaurant oftenB.loves doing desserts best

C.runs one more restaurantD.doesn't eat meat or fish

4In which part of a newspaper can we find the material?

A.Health.B.Education.C.Local life.D.World news.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网