题目内容

【题目】把A---F选项填入文中空缺处,使短文完整正确。(有一项多余)

Farming in China today is very different from that 100 years ago. In those days, farmers did not have many machines to help them. They had animals. 【1】 This meant that farms were smaller than they are now. Farmers also worked in a different way in the past. In those days, farmers grew fruits and vegetables and kept cows, pigs and chickens to feed their families. 2 .

Farmers have a very special life in many ways. First of all, they can't leave the job at the end of the day. They live near the farm and there is always work to do. Second, a lot of farm work is outdoors, so the weather is very important for farmers. 3 A lot of bad weather means farmers

will lose money. Finally, farmers work with plants and animals. They understand nature better than other people do . 4 .Spring is a time for planting. Farmers are busy getting the fields ready and then planting the seeds. In summer, farmers must take good care of the plants. Some may need water. Other plants may have problems with insects or diseases. Then in fall, the fruits or plants are ready for picking. 5 Winter is a time for rest or for work on the farm machines.

A. Farm work changes with the seasons .

B. That is a very busy time for farmers .

C. But animals work slowly compared to machines .

D. It is also important for the success of their farms .

E. Today farmers grow things on the farms so they can sell them.

F. So they should plant more vegetables and fruits.

【答案】

【1】C

【2】E

【3】D

【4】A

【5】B

【解析】

试题分析:今天中国农业不同于100年前了,农民们在农场种东西并能出售它们,天气对农场的成功也是重要的农活随着季节而变化。

【1】C但是比起机器动物工作慢根据They had animals. 可知 故正确答案为C.

【2】E今天农民们在农场种东西所以他们能出售们。根据In those days, farmers grew fruits and vegetables and kept cows, pigs and chickens to feed their families.故该题正确答案为E.

【3】D对他们农场的成功它也是重要的。the weather is very important for farmers.故正确答案为D.

【4】A农活随着季节而变化。Spring is a time for planting. In summer, farmers must take good care of the plants....故正确答案为A.

【5】B对农民来说那是一段非常忙的时间。Then in fall, the fruits or plants are ready for picking.故正确答案为B.

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网