题目内容

【题目】从方框中所给的选项中选择正确的句子补全以下对话。

A: Hi, David. You look worried. 【1】

B: My friend Tom invited me to his family party. 2

A: Family parties are not so serious. A T-shirt and jeans are OK.

B: Really? Thats great! 3

A: Yes. You can bring some gifts, such as candy, flowers and toys.

B: Well, Tom likes toys very much. Ill bring one for him.

A: Thats a good idea. Besides, you need to remember two things.

B: What are they?

A: First, get there on time. 4

B: Ill remember that. Anything else?

A: 5

B: OK. Thank you for your advice.

A: Its a pleasure. Have fun!

【答案】

【1】E

【2】C

【3】A

【4】B

【5】D

【解析】

试题分析:

【1】E前句:你看起来很着急。看到朋友有异常的表情,习惯上礼貌地问怎么啦,故选E:怎么啦?

【2】C由后句:家庭聚会不是那么严肃。体恤和牛仔就可以。可以推测出前句表达的是不知道穿什么衣服的烦恼。故选C:但是我不知道穿什么。

【3】A由后句内容:是的,你可以带一些礼物。可知本空询问的与带礼物相关的问题。故选A:我应该带礼物吗?

【4】B由前句:第一,按时到达那儿。由first可以推测出本句指第二……”。故选B:其次,不要在那儿待得太晚。

【5】D上文就参加聚会相关的问题都交待得很清楚了。前句问:还有其他什么吗?可以推测出本句建议聚会后的事情,故选D:不要忘了给汤姆写一封感谢信。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Interesting festivals in the world


Throwing tomatoes--Spain( 西班牙)
Spain takes "tomatoes fights" to a whole new level. But the tomatoes are being thrownnot eaten. The festival takes place during the last Wednesday in August. Trucks (卡车) carry tomatoes into the square. People rush to the tomatoes and throw them into the crowd.


Rolling cheese-England
This festival is celebrated on the last Monday in May. It takes place on Cooper's Hill. A large wheel of cheese (奶酪) is roiled down Cooper's Hill. The festival is actually a race where people run down the hill after the rolling cheese. The first person to cross the finish line at the bottom of the hill wins the cheese.


Burning man--The United States
The Burning Man 'Festival lasts a weekit is from the Monday before Labor Day to Labor Day(which falls on the first Monday in September in America). The festival takes place in the Black Rock Desert. The best part of the festival is the burning of a large sculpture of a man.


Pouring water--Thailand
The Songkran Festival is the celebration of the New Year in Thailand. Rather than a single dayThailand celebrates the New Year from April 13th to April 15th. Thai people run after each
otherpouring water. Songkran is one of the most important reasons why foreigners travel to the beautiful land.

1How many festivals are mentioned in the passage?

A. Ono. B. Two. C. Three. D. Four

2Where will you probably go to enjoy one of the festivals above in May7

A. Spain. B. England.

C. The United States. D. Thailand.

3Which festival is held in Black Rock Desert?

A. Throwing tomatoes. B. Rolling cheese.

C. Burning manD. Pouring water.

4Which of the following is TRUE according to the passage?

A. The tomatoes are thrown into the crowd Io eat.

B. Not all the festivals alive fall on the single day.

C. Burning a large real man is the best part of the festival.

D. Songkran is the only reason for attracting lots of tourists

5The passage is most probably taken from ____________.

A. a tour guide B. a science report

C. a story book D. a fashion magazine

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网